Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sezonų nešiojate batus?

Sezonui turiu 4 poras,batus keičiu kaip pirštines...atsibosta greitai rolleyes.gif
Atsakyti
Esu turejusi batu, kuriuos nesiojau ir 3-is metus! Buvo labai patogus, kokybiski, todel niekaip negalejau issiskirt. Dar ir dabar stovi drabuzinej. Ir beje, atrodo lyg nauji biggrin.gif
deja, yra batu, kuriuos esu uzsiavusi tik keleta kartu blush2.gif Bet visada zinau, kad ateis laikas, kai uzsimanysiu nesioti ir tuos mazai nesiotus-tik palaukti reikia... lotuliukas.gif
Atsakyti
kiekvienam sezonui turiu nuo praeito sezono pora poru batu kurie pirkti uzh didesne pinigu suma negu vienam sezonui ir kurie man patinka neatsibosta ir yra kokybishki geriausiai odiniai smile.gif thumbup.gif o kiekviena sezona dar pasipildau po 4-5 poras batu kurias po sezono ishmetu arba jejgu atrodo gerai arba labai patinka tada pasilieku nors ir suplyse doh.gif negaliu ishmesti patinkanciu batu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kai brangesnius ir kokybiskus batus nusiperku, galiu isnesioti 2 ar 3 sezonus ax.gif
Atsakyti
Hmmm, visai neismetu batu, nes tiesiog vis gerai atrodo...tik nusibosta, tai tik pildau-pildau-pildau.... kai ner kur det, tai stengiuos mamai prastumti arba atiduodu kur nors.

Bet, aisku, stengiuos, kad tie batai gerai atrodytu... kasdien ka nors jiems "pagerinancio" padarau biggrin.gif
Atsakyti
Dazniausiai batus naudoju 2 metus ( 2vi ziemas pvz), taip pat turiu klasikiniu basuciu, jas turiu jau 3 ar 4 metus, bet jos iki siol madingos. Vasarinius batus kazkaip greiciau sunesioju, nei zieminius, tad po vasaros metu lauk.
Atsakyti
Turiu vienus vasarinius batelius labai patinka turbūt ir 3 sezoną jau nešiosiu thumbup.gif o šeip batų mėgstu turėti daug ir keisti juos dažnai rolleyes.gif
Atsakyti
as tai turbut kai kuriuos ir 10 nesiociau jei jie nesuplystu lotuliukas.gif
nes turiu tokiu mylimuku ir patogiuku , grazuciuku, kad mielai naujus tokius pacius vienas prie vieno pirkciau, tik kad sansu tai nera schmoll.gif . ypac lt, jei tavo koja 35 dydzio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(omega @ 2008 03 24, 22:30)
as tai turbut kai kuriuos ir 10 nesiociau jei jie nesuplystu  lotuliukas.gif
nes turiu tokiu mylimuku ir patogiuku , grazuciuku, kad mielai naujus tokius pacius vienas prie vieno pirkciau, tik kad sansu tai nera schmoll.gif . ypac lt, jei tavo koja 35 dydzio  lotuliukas.gif

as irgi biggrin.gif nesioju jau kol visiskai suplysta, nes tokie mieli ir grazus man jie buna smile.gif pirkciau ir as tokius pacius, jei tik butu smile.gif
Atsakyti
nesioju tiek, kiek tinka devejimui smile.gif
Atsakyti
dar nevienu batu nenunešiojau man po menesio jau nusibosta norisi naujų, ši menesi jau antra porą nupirkau bateliu doh.gif
Atsakyti
Esu turejusi batus, kuriuos nesiojau 9metus. Zinoma, kas metai vis reciau ir reciau beapsiaudavau. Batai vis dar nenunesioti, atidaviau juos kitam zmogui, kuriam ju labiau reikia. O siaip kiekvienam sezonui perku bet vienus, kartas nuo karto padarau revizija ir moraliskai pasenusius batus metu lauk. Ir siaip esu pasimokiusi per daug neislaidauti batams, nes jie arba greit susidevi, arba nusibosta.
Atsakyti