Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sezonų nešiojate batus?

O as turiu batu, kuriuos penkti, sesti metai nesioju ir viskas jiems OK, tik aisku moraliskai pasensta unsure.gif Batu daug turiu, tai buna, kad per sezona as juos tik kelis kartus uzsidedu, arba visai neuzsidedu unsure.gif tada kita sezona prisimenu, panesioju vel - zodziu sunesiot nespeju, nenesiot gaila, nauju noris ir vel kaupias viskas .... doh.gif
Atsakyti
Turiu batus, kuriuos nešioju jau antrą žiemą ir nuvaksavus jie atrodo kaip nauji ax.gif Nors praitą žiemą vien juos ir tenešiojau. Labai džiaugiuosi bigsmile.gif Turbūt, dar ir kitą žiemą nešiosiu smile.gif
Atsakyti
Kai neturejau pinigu ir vos sukrapstydavau ant tu vieninteliu batu, tai kaip tycia jie greit ir suplysdavo, o dabar nei plysta, nei ka, o gal del to, kad ne vienus turiu, beto mazai vaikstau-is masinos i masina smile.gif
Atsakyti
odinius dazniausiai kelis sezonus,nes lb patogus, o paprastucius tai viena, nes norisi naujesniu.negaila atsisveikint
Atsakyti
Kol nesunesioju. nusibode arba iseje is mados keliauja i spinta laukti geresniu laiku.
Atsakyti
aš batus nešioju kaip minimum 2 metus, basutes - dar ilgiau. perku vienspalvius, kad prie visko tiktų, ir patogius, tai man jie anei morališkai sensta, anei nusibos, anei išmesti norisi rolleyes.gif
Atsakyti
Na jau ko ko ,bet batu nemoku aveti visai doh.gif Du tris menesiai ir batus galima ismesti.Labai megstu verstos odos batus,tai nuo vairavimo kulnas desinys toks baisus pasidaro,kad geda ir i gatve iseiti.Bet kad ir nusibosta batai greitai.Plius dar pamisus ant ju pirkimo esu.Tai jau apie sezonus nekalbu,tiek dar nesioti neteko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 03 17, 15:37)
Na jau ko ko ,bet batu nemoku aveti visai doh.gif Du tris menesiai ir batus galima ismesti.Labai megstu verstos odos batus,tai nuo vairavimo kulnas desinys toks baisus pasidaro,kad geda ir i gatve iseiti.Bet kad ir nusibosta batai greitai.Plius dar pamisus ant ju pirkimo esu.Tai jau apie sezonus nekalbu,tiek dar nesioti neteko schmoll.gif

Man lygiai tas pats schmoll.gif.
Neįsivaizduoju, kaip gali batai atlaikyti keletą metų.
Mano po kelių mėnesių (odiniai) tampa baisūs, kad turiu išmesti.
Apie kulnus nešneku, o pėščia labai mažai vaikštau, bet po tokius klampynus g.gif
Gal kažkaip reikia ypatingai prižiūrėti, kad ilgai nešiotųsi.
Atsakyti
kokius du sezonus atitampau,nenesioju kai jie nebetinka prie mano turimu drabuziu ar labai suvarau.kiek ilgiau nesioju sportbacius,visokias slepas,batelius,bet cia irgi nuo sunesiojimo ir modeliu priklauso smile.gif
Atsakyti
Na, as taip pat turiu batu, kuriuos bene puse gyvenimo nesioju lotuliukas.gif Bet as juos nesioju pakaitom, taigi netaip susitrina. Pvz kedus labai ilgai turiu. dazniausiai basutes susitrina verysad.gif
Atsakyti
Anksciau kai neturedavau pinigeliu batams ir tevai tam daug neskirdavo, tai nesiodavau beveik pigiausius ir tik viena sezona smile.gif O dabar kai pati nusiperku, kai galiu geresnius sau leisti ir galiu leisti tureti ne vienus batus sezonui, tai automatiskai ir ilgiau nesiojasi wink.gif
Atsakyti
Turbūt teisingiausia sakyti, kad du sezonus (tačiau sezonui toli gražu ne viena batų pora, o pakaitomis). Dažniausiai perku geros kokybės, natūralios odos batus ir ne iš pigiausių, jie greit nesusivaro, bet pradeda nebetikti prie drabužių, kurie pigesni ir, natūralu, jų prisperki nepalyginamai daugiau. Kai kurių morališkai pasenusių batų būna be galo gaila verysad.gif Tiesa, tokius batus kaip kerzai (kurių irgi turiu ne vieną porą) nešioju ojoi kaip ilgai, net nežinau, kiek sezonų biggrin.gif
Atsakyti