Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sezonų nešiojate batus?

QUOTE(sima77 @ 2007 06 25, 20:03)
Nu tai as rasiau kad nupurskt reikia batus biggrin.gif paskui tik siaip apie spec tepaliuka parasiau 4u.gif

nesiginčiju.yra yra tepaliukas spalvai atnaujint,bet svarbu impregnatoriaus tepamo nepanaudot zamšui.tada ne kas bus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMINI @ 2007 06 25, 20:40)
nesiginčiju.yra yra tepaliukas spalvai atnaujint,bet svarbu impregnatoriaus tepamo nepanaudot zamšui.tada ne kas bus cool.gif

AS net nezinojau kad yra tepamas impregnatorius g.gif Visada naudoju purskiama, varau visus batus is eiles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2007 06 25, 20:46)
AS net nezinojau kad yra tepamas impregnatorius g.gif Visada naudoju purskiama, varau visus batus is eiles thumbup.gif

yra toks superinis boston firmos su audinės taukais.lygiom odom thumbup.gif .o visiems kitiems batukams purškiamas nepamainomas.patogu naudot ir greita ax.gif
Atsakyti
Ar neteko kam susidurti su tokia problema: man bateliai neišlaiko net sezono. Praeina mėnuo ir jau reikia rimto remonto. Tikrai nepradėjau drambliškai vaikščioti, o tiesiog toksai jausmas, kad pradėjo vežti mažiau kokybiškas prekes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2007 06 26, 10:27)
Ar neteko kam susidurti su tokia problema: man bateliai neišlaiko net sezono. Praeina mėnuo ir jau reikia rimto remonto. Tikrai nepradėjau drambliškai vaikščioti, o tiesiog toksai jausmas, kad pradėjo vežti mažiau kokybiškas prekes. g.gif

Man lygiai tas pats doh.gif nesuprantu kodel, nu ir ne is turgaus atrodo perku ax.gif bet neislaiko sezono, pavz mano drauge nesioja kelis sezonus ir nieko, nesuprantu kas cia yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2007 06 26, 09:27)

tai taip ir yra... as dabar dolitoj perku, o jei kitose parduotuvese, tai jau isbandytos firmos, kaip pvz. vagabondai... tai makasinus jau ketvirti metai negaliu niekaip sunesioti , nei jei plysta nei ka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pop_mama: 26 birželio 2007 - 08:55
QUOTE(Enija @ 2007 06 26, 09:27)

perku dažniausiai danijoj natūralios odos batukus.Tai visad nešioju ilgiau nei sezoną.kartais net atsibosta mirksiukas.gif O jei įtari,kad gamybos brokas,tam yra kokybės inspekcija.Ji nustatys kame čia reikalas ax.gif Būna gražina žmonės batukus ir po kelių mėnesių,jei kokybės inspekcija įrodo,kad gamybos brokas koks yra ax.gif
Atsakyti
Zieminius ir vasarinius batus dazniausiai nesioju po viena sezona, o rudeninius ir pavasarinius nesioju viena sezona, nu gaunasi du,nemoku paaiskint, vnz atnesioju ir pavasari ir rudeni tuos pacius biggrin.gif
Atsakyti
Nešioju tol, kol suplyšta biggrin.gif O čia jau labai įvairiai, būna kad tik mėnėsį laiko, būna keletą sezonų ax.gif
Atsakyti
o mano batais nesidžiaugia niekas, nes nešioju nepopuliarų 36 dydį..tai mama kartais pyksta, kad prisiperku iki kol atsibosta, o po to nėra kur dėt smile.gif šiaip po sezoną, kartais 2. kedus ilgiau, nes nesusinešioja beveik (ir mados visiškai į kt pusę nesikeičia)
Atsakyti
As turiu talenta neitiketinai greitai suvaryti batus, nesvarbu, zieminius ar vasarinius doh.gif ilgiau kaip viena sezona batai neatlaiko, buna, kad tik puse sezono panesioju ir visai suvarau (jau apie kulniuku pakalima nekalbu, bent 2 kartus pakeiciu) doh.gif
Atsakyti
greiciau gal atsibosta, bet ir nuo bato priklauso kiek jis laikys smile.gif
Atsakyti