Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sezonų nešiojate batus?

o as va vasarinius siemet nesiojau vasara rudeni ir dar gruodi su jais strikinejau,nes neradau graziu batu,nusipirkau dvi poras,bet nelipo man juos nesiot schmoll.gif o dabar kazkaip netycia uzmaciau batukus ilgaaulius,tai labai man jie patinka bigsmile.gif nei storina kojos nei ka ir siaip man grazus,tai galvoju dar ir pavasary nesiosiu,bet visada taip galvoju,kad va nesiosiu kelis sezonus,o poto taip neiseina ax.gif va tik tie vasariniai suejo bevek trim sezonams,o siaip man nenusinesioja,bet nusibosta
Atsakyti
As cia gal biski ne i tema, blush2.gif bet gal zinot, ar yra koks tai tepaliukas zomsiniams batams, kad jie neperslampinetu?...Nes man viena pardaveika leptelejo kad yra tokiu prieziuros priemoniu, bet nepasake nei kur ir kas.... unsure.gif jei kuri ka zinot tai parasykit kaip vadinasi, kur pirkti ir uz kiek?...aciuuu... rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
as nesioju, kol jie nenunesioti ir man patinka, vienus batus nesiojau kokius 4 metus, labai geros kokybes buvo, bet siemet jau "pribaigiau" juos biggrin.gif
Atsakyti
ilgiaiusiai batus esu nesiojusi 3metus bet jau ir vasara ir ziema ir rudeni ir pavasari, bet jie man laaabai patiko. o siaip tai atnesioju 2 sezonus. bet jei leistu finansai tai tikriausiai tureciau batu mariasir keisciau juos labai daznai.
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2007 06 19, 14:20)
ilgiaiusiai batus esu nesiojusi 3metus bet jau ir vasara ir ziema ir rudeni ir pavasari, bet jie man laaabai patiko. o siaip tai atnesioju 2 sezonus. bet jei leistu finansai tai tikriausiai tureciau batu mariasir keisciau juos labai daznai.

Man irgi su tais finansais ax.gif
Atsakyti
2 arba 1 sezonus. Jei 1 tai reiškia nepatiko blush2.gif Dabar batus nešioju 2 sezona ir jau baiginėju, o man jie taip patiko verysad.gif
Atsakyti
batelius ir basutes keiciu kiekviena vasara, vat su zieminiais tai istempiu kazkur pusantros ziemos ax.gif
Atsakyti
Kažkaip niekada neskaičiavau. Kol padoriai atrodo, tol ir nešioju.
Atsakyti
QUOTE(kasafane @ 2007 06 19, 20:02)
batelius ir basutes keiciu kiekviena vasara, vat su zieminiais tai istempiu kazkur pusantros ziemos  ax.gif

Man ir panasiai, tik zieminiai taip greitai neatsibosta, kaip tarkim basutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2006 12 29, 16:12)
As cia gal biski ne i tema,  blush2.gif bet gal zinot, ar yra koks tai tepaliukas zomsiniams batams, kad jie neperslampinetu?...Nes man viena pardaveika leptelejo kad yra tokiu prieziuros priemoniu, bet nepasake nei kur ir kas.... unsure.gif jei kuri ka zinot tai parasykit kaip vadinasi, kur pirkti ir uz kiek?...aciuuu... rolleyes.gif  4u.gif

Paprasciausiai nusipirkus juos supursk su impregnatorium ir kartas nuo karto su juo papursk 4u.gif O zomsiniams batams priziuret (kad spalva atsigautu ir pukelis ar kaip ten ji pavadint biggrin.gif ) tai yra kremas su spalva ir spec sepetelis 4u.gif
Papildyta:
Batai man dazniausiai vienam sezonui, nes greit pabosta unsure.gif nebent buna labai jau prie sirdies batai, tada saugau juos kaip savo aki ir nesioju ilgiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2006 12 29, 16:12)
As cia gal biski ne i tema,  blush2.gif bet gal zinot, ar yra koks tai tepaliukas zomsiniams batams, kad jie neperslampinetu?...Nes man viena pardaveika leptelejo kad yra tokiu prieziuros priemoniu, bet nepasake nei kur ir kas.... unsure.gif jei kuri ka zinot tai parasykit kaip vadinasi, kur pirkti ir uz kiek?...aciuuu... rolleyes.gif  4u.gif

Tepamas impregnatorius zamšui netinka.Yra purškiamas mirksiukas.gif pardavinėja visose avalynės pardėse.kaina apie20lt. thumbup.gif dalykas.žiemą dar apsaugo ir nuo druskų ax.gif
Papildyta:
O batukus nešioju įvairiai.kitus 1 sezoną, kitus 2-3.Priklauso nuo patogumo ir kaip nešiojasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMINI @ 2007 06 25, 20:02)
Tepamas impregnatorius zamšui netinka.Yra purškiamas  mirksiukas.gif pardavinėja visose avalynės pardėse.kaina apie20lt. thumbup.gif dalykas.žiemą dar apsaugo ir nuo druskų ax.gif
Papildyta:
O batukus nešioju įvairiai.kitus 1 sezoną, kitus 2-3.Priklauso nuo patogumo ir kaip nešiojasi ax.gif

Nu tai as rasiau kad nupurskt reikia batus biggrin.gif paskui tik siaip apie spec tepaliuka parasiau 4u.gif
Atsakyti