o as va vasarinius siemet nesiojau vasara rudeni ir dar gruodi su jais strikinejau,nes neradau graziu batu,nusipirkau dvi poras,bet nelipo man juos nesiot o dabar kazkaip netycia uzmaciau batukus ilgaaulius,tai labai man jie patinka nei storina kojos nei ka ir siaip man grazus,tai galvoju dar ir pavasary nesiosiu,bet visada taip galvoju,kad va nesiosiu kelis sezonus,o poto taip neiseina va tik tie vasariniai suejo bevek trim sezonams,o siaip man nenusinesioja,bet nusibosta
As cia gal biski ne i tema, bet gal zinot, ar yra koks tai tepaliukas zomsiniams batams, kad jie neperslampinetu?...Nes man viena pardaveika leptelejo kad yra tokiu prieziuros priemoniu, bet nepasake nei kur ir kas.... jei kuri ka zinot tai parasykit kaip vadinasi, kur pirkti ir uz kiek?...aciuuu...
as nesioju, kol jie nenunesioti ir man patinka, vienus batus nesiojau kokius 4 metus, labai geros kokybes buvo, bet siemet jau "pribaigiau" juos
ilgiaiusiai batus esu nesiojusi 3metus bet jau ir vasara ir ziema ir rudeni ir pavasari, bet jie man laaabai patiko. o siaip tai atnesioju 2 sezonus. bet jei leistu finansai tai tikriausiai tureciau batu mariasir keisciau juos labai daznai.
QUOTE(azen @ 2007 06 19, 14:20)
ilgiaiusiai batus esu nesiojusi 3metus bet jau ir vasara ir ziema ir rudeni ir pavasari, bet jie man laaabai patiko. o siaip tai atnesioju 2 sezonus. bet jei leistu finansai tai tikriausiai tureciau batu mariasir keisciau juos labai daznai.
Man irgi su tais finansais
batelius ir basutes keiciu kiekviena vasara, vat su zieminiais tai istempiu kazkur pusantros ziemos
Kažkaip niekada neskaičiavau. Kol padoriai atrodo, tol ir nešioju.
QUOTE(kasafane @ 2007 06 19, 20:02)
batelius ir basutes keiciu kiekviena vasara, vat su zieminiais tai istempiu kazkur pusantros ziemos
Man ir panasiai, tik zieminiai taip greitai neatsibosta, kaip tarkim basutes
QUOTE(Lieputė @ 2006 12 29, 16:12)
As cia gal biski ne i tema, bet gal zinot, ar yra koks tai tepaliukas zomsiniams batams, kad jie neperslampinetu?...Nes man viena pardaveika leptelejo kad yra tokiu prieziuros priemoniu, bet nepasake nei kur ir kas.... jei kuri ka zinot tai parasykit kaip vadinasi, kur pirkti ir uz kiek?...aciuuu...
Paprasciausiai nusipirkus juos supursk su impregnatorium ir kartas nuo karto su juo papursk O zomsiniams batams priziuret (kad spalva atsigautu ir pukelis ar kaip ten ji pavadint ) tai yra kremas su spalva ir spec sepetelis
Papildyta:
Batai man dazniausiai vienam sezonui, nes greit pabosta nebent buna labai jau prie sirdies batai, tada saugau juos kaip savo aki ir nesioju ilgiau
QUOTE(Lieputė @ 2006 12 29, 16:12)
Tepamas impregnatorius zamšui netinka.Yra purškiamas pardavinėja visose avalynės pardėse.kaina apie20lt. dalykas.žiemą dar apsaugo ir nuo druskų
Papildyta:
O batukus nešioju įvairiai.kitus 1 sezoną, kitus 2-3.Priklauso nuo patogumo ir kaip nešiojasi
QUOTE(RIMINI @ 2007 06 25, 20:02)
Tepamas impregnatorius zamšui netinka.Yra purškiamas pardavinėja visose avalynės pardėse.kaina apie20lt. dalykas.žiemą dar apsaugo ir nuo druskų
Papildyta:
O batukus nešioju įvairiai.kitus 1 sezoną, kitus 2-3.Priklauso nuo patogumo ir kaip nešiojasi
Papildyta:
Nu tai as rasiau kad nupurskt reikia batus paskui tik siaip apie spec tepaliuka parasiau