Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sezonų nešiojate batus?

Dažniausiai turbūt 2-4 sezonus smile.gif.
Atsakyti
Tol, kol nepabosta. Nes batus labai moku nesioti. Turiu tokiu, kurie man visdar patinka 4 sezona ir atrodo kaip nauji bigsmile.gif
Atsakyti
Priklausomai nuo modelio. Kadangi kiekvienam sezonui turiu ne po vieną ir ne po dvi poras batų, tai nesusidėvi greit, morališkai irgi nepasensta, nes prieš perkant visuomet šimtą kartų apmąstau, ar tikrai man jų reikia biggrin.gif
Atsakyti
mazdaug 2 sezonus...jei nenusibosta blink.gif
Atsakyti
2-3 sezonus, priklausomai nuo kiek buvo mokėta už juos, kaip jie išsilaikę, kiek leidžia kišenė smile.gif
Atsakyti
2,3 sezonus nenunesioju,bet nusibosta
Atsakyti
As greitai sunesioju batus- 3 sezonai- maksimali riba.
Atsakyti
dazniausiai du sezonus, o va siais metais- tai pravalas, jau trecia pora keiciu, nes plysta, toks jausmas, kad vaiksciot nebemoku mad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Retai pasitaiko batu, kuriuos nesiociau tik viena sezona. Na, nebent suplysta.
Atsakyti
Turiu batus, jie tokie rudieniniai, tai nesioju jau 4 metus cool.gif

Pirkau parduotuveje, mokejau daug (kaip man atrodo), bet nesigailiu, patinka ir dabar rolleyes.gif

Siaip batus nesioju po 2 metus, jei nesuplysta ax.gif
Atsakyti
As nesioju irgi kokius du sezonus, man dazniausiai susidevi vairuojant va ir dabar nusipirkau batus uz 500lt, bet jau kulnai nusizuline ir jau negraziai atrodo kazkoks uzburtas ratas vairuoju kai karve doh.gif
Atsakyti
retai kada daugiau nei 1 sezona... jau kaip batu nemoku nesiot doh.gif spalio menesi nusipirkau rudeninius ilgus minkstutes odeles uz 300Lt, tai jau visi priekiai nubalnoti ir kulnas vieno bato nubrauktas, kazkaip laiptinej patamsy slystelejau... ax.gif
batelius ilgiau isnesiot pavyksta...
Atsakyti