Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sezonų nešiojate batus?

QUOTE(Sauluteq @ 2006 04 27, 00:27)
Dazniausiai viena sezona, nes greit atsibosta, ir norisi naujo.  biggrin.gif

sakyciau kad visoms moterims patinka pirkti batus, rankines, drabuzius...
bataus nesioju pagal nuotaika ir sezona...siaip pas mus ziemos kaip ir nera, tai kailiniu batu nereikia, bet ilgaauliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , zinot juk kokie tie italiski batai thumbup.gif
Atsakyti
Greiciausiai kaip ir visos nesioju viena sezona, kartais puse biggrin.gif
Atsakyti
as nesioju kol neatsiranda devejimo zymiu, ta prasme batai turi buti grazus 4u.gif arba kol moraliskai nepasensta biggrin.gif
Atsakyti
Daugiausia batus esu nešiojusi 5 sezonus. Tai iš viso du su puse metų. Bet tai buvo labai neblogi ir patogūs odiniai batai, tik su kulnu vis problemų būdavo. Nešiau gal kokius 3 kartus pakalt doh.gif
O šiaip tai visus kitus batus nešioju 1-2 sezonus smile.gif
Atsakyti
Labai priklauso nuo avalynės. Vasarinių basučių kartais nenešioju net vieno sezono, nes nusitrina ir nebegražiai atrodo. Visų kitų sezonų batus apie 4 - 7 sezonus.
Atsakyti
O mano batai trumpai gyvena, nes kažkaip sugebu sudraskyt, apbraižyt kulnus net naujausių batų g.gif Tai dabar ir turiu problemą - ar verta pirkti brangius odinius, jei po menėsio bus " papuošimų ". Kaip nesistengiau saugot rezultatai nuliniai. O taip nupirkai nebrangius iki 100lt ir išmetei po pusmečio.
Atsakyti
Jei pavyksta rasti grazius, kokybiskus, odinius batus tai jie man atlaiko du sezonus. o siaip dazniausiai viena blush2.gif
Atsakyti
na kiek, gi viena sezona noreciau nesiot, bet traukia daigiau rupuzes, tad batu turiu nesunesiotu kruva..... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lippizan @ 2006 04 29, 12:40)
O mano batai trumpai gyvena, nes kažkaip sugebu sudraskyt, apbraižyt kulnus net naujausių batų  g.gif Tai dabar ir turiu problemą - ar verta pirkti brangius odinius, jei po menėsio bus " papuošimų ". Kaip nesistengiau saugot rezultatai nuliniai. O taip nupirkai nebrangius iki 100lt ir išmetei po pusmečio.

Tai gerai, kad bent pusmetį laiko smile.gif
Turėjau "dermaškinius" (čia žieminiai), vos porą mėnesių tempė, gal tokie pasitaikė...
Turėti bateliai nuo pirmų kartų vandenį leido...
Atsakyti
O man batukai labai įvairiai laiko blink.gif Ir nepasakyčiau, kad kaina parodo kokybę. Turiu batų, kuriuos nešioju jau gal ketvirti metai, bet jie, aišku, tarnauja tik kasdienai, einant su vaiku į lauką biggrin.gif Basutės irgi įvairiai - vienos atlaikė tik vieną sezoną, o kitoms jau bus 3-ias biggrin.gif Na, ir pvz. išeiginiai batai tarnauja kelis metus, nes juos labai prižiūriu ir bet kada nesiaunu biggrin.gif Šiaip esu batų manjakė - man jų vis mažai ir mažai mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif pas mane kiekvienam sezonui po 5poras batu ishskyrus vasara turiu apie 12 poru tai vis kiekviena sezona dasiperku ir viena diena neshioju vienus kita kitus taip maziau atsibosta ir leciau nusidevi thumbup.gif
Atsakyti
Turiu kedukus Pumos, kuriuos nešiojau du pavasarius ir du rudenius, tad 4 sezonus.. O šeip visus kitus batukus tai 2, 3 .. Aišku, nuo kainos priklauso. Žieminius kai nusipirkau nepigius ir laaabai kokybiškus, tai dbr kokius 10 sezonų nešiot reikės doh.gif lotuliukas.gif ..
Atsakyti