seip esu sportbatuku gerbeja,juos nesioju ziema vasara,sezonuj nusipeku 2 poras ir tampau, va tik sia ziema susigundziau aulinukajs,bet ir tai vieni sportinio stiliaus ir man labai mieli
sergu batų liga mano vyras sako, kad metuose sezonų yra daugiau, nei mėnesių. Batus perku maždaug kas mėnesį, na čia šiek tiek iškrypusi situacija perku tik vienoje pardoje, brangius, dažniausiai visai ne klasikinius, o tokius, prie kurių po to reikia derinti rūbus - dar vienas galvos skausmas .
Jei kokybiški, batai paprastai tarnauja du sezonus, paskui norisi naujų.
QUOTE(mildunux @ 2006 04 24, 22:02)
Man taip pat
man taip pat yra batu manija... is visos aprangos man yra svarbiausia-batai! Be to dar turiu toki isitikinima-kad batai ir rankine turi buti ar pan spalvos ar siaip atrodyti kaip rinkinukas-tai suvargstu... be to labai dievinu ilgus batus-i juos kisami dzinsai man visa ziema buvo silpnybe!!! neisivaizduoju kaip teks nuo to atprasti...
QUOTE(ugniuke @ 2006 01 13, 12:32)
As viena sezona, nes dazniausiai nusibosta, o kartais ir nusidevi...
na batai man tarnauja ilgai, tik as jiems ne stengiuos kas sezona pasikeist, na tik nevisada iseina
oj net nžn, jaučiu nešioju tol, ko sunešioju arba nusibosta, nes turiu tokią ligą kaip ir dauguma Jūsų -dažnai pirkti batus
šiaip labai gerai, kai turi ne 1 ar 2 poras
šiaip labai gerai, kai turi ne 1 ar 2 poras
QUOTE(mildunux @ 2006 04 24, 22:02)
Tai va kad tie kokybiški kartais ir po dviejų sezonų dar gerai atrodo,o jau norisi naujų,taip ir kaupiasi kol randi kur dėti.
Dazniausiai viena sezona, nes greit atsibosta, ir norisi naujo.