Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sezonų nešiojate batus?

seip esu sportbatuku gerbeja,juos nesioju ziema vasara,sezonuj nusipeku 2 poras ir tampau, va tik sia ziema susigundziau aulinukajs,bet ir tai vieni sportinio stiliaus ir man labai mieli blush2.gif
Atsakyti
sergu batų liga doh.gif mano vyras sako, kad metuose sezonų yra daugiau, nei mėnesių. Batus perku maždaug kas mėnesį, na čia šiek tiek iškrypusi situacija unsure.gif perku tik vienoje pardoje, brangius, dažniausiai visai ne klasikinius, o tokius, prie kurių po to reikia derinti rūbus - dar vienas galvos skausmas doh.gif .
Atsakyti
Jei kokybiški, batai paprastai tarnauja du sezonus, paskui norisi naujų.
Atsakyti
QUOTE(mildunux @ 2006 04 24, 22:02)

Man taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai ivairiai,priklausomai nuo modelio,kokybes ir atsibodimo mirksiukas.gif
Atsakyti
man taip pat yra batu manija... doh.gif is visos aprangos man yra svarbiausia-batai! Be to dar turiu toki isitikinima-kad batai ir rankine turi buti ar pan spalvos ar siaip atrodyti kaip rinkinukas-tai suvargstu... unsure.gif be to labai dievinu ilgus batus-i juos kisami dzinsai man visa ziema buvo silpnybe!!! bigsmile.gif neisivaizduoju kaip teks nuo to atprasti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniuke @ 2006 01 13, 12:32)
As viena sezona, nes dazniausiai nusibosta, o kartais ir nusidevi...  smile.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na batai man tarnauja ilgai, tik as jiems ne biggrin.gif stengiuos kas sezona pasikeist, na tik nevisada iseina sad.gif
Atsakyti
oj net nžn, jaučiu nešioju tol, ko sunešioju arba nusibosta, nes turiu tokią ligą kaip ir dauguma Jūsų -dažnai pirkti batus doh.gif
šiaip labai gerai, kai turi ne 1 ar 2 poras thumbup.gif
Atsakyti
aš labiau kelnių ir megztinių fanė, todėl batus nešioju taip: 4 sezonus rudeninius - pavasarinius batus, 2 žiemas žieminius batus, o vasarinius - dažniausiai vieną sezoną, kartais 2.
Atsakyti
QUOTE(mildunux @ 2006 04 24, 22:02)

Tai va kad tie kokybiški kartais ir po dviejų sezonų dar gerai atrodo,o jau norisi naujų,taip ir kaupiasi kol randi kur dėti.
Atsakyti
Dazniausiai viena sezona, nes greit atsibosta, ir norisi naujo. biggrin.gif
Atsakyti