Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sezonų nešiojate batus?

Pas mane problemiška koja, plati ir 40 išmera doh.gif
Batai geri už kokius 200lt pirkti laiko vieną sezona blush2.gif
Mama sako Tau metalinius teks pirkti biggrin.gif
Atsakyti
aš tai sunkiai skiriuosi su senais daiktais,nes esu prieraiši labai. todėl dažnai batų ir nekeičiu. nusiperku vienus ir nešioju tol,kol verkiant reik naujų smile.gif
Atsakyti
Jei isnesioju viena sezona tai buna sensacijaa lotuliukas.gif Labai greit kazkaip pabosta.. Kas puse metu keiciu blush2.gif
Atsakyti
dazniausiai 3-4, arba kol susinesioja.
Atsakyti
Prašau paskirkite kelias savo brangias minutes ir sudalyvaukite lietuviškos avalynės konkurencingumo tyrime, spausti ČIA .
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 01 13, 12:41)

na kol grazus ir patogus yra 4u.gif
nemetau ju jei jie dar nebaisus blush2.gif
Atsakyti
zieminius kas sezona g.gif
o vat kiti buna ir ilgiau g.gif
Atsakyti
o as batus nesioju net nezinau ilgai ar trumpai... doh.gif nes turiu ju tikrai nemazai...esu batu manijake,taip MB mane vadina blush2.gif neseniai jiems jau padarem atskira prieskambary spinta doh.gif suskaiciavau 37 poras ax.gif todel visu per viena ar du sezonus neimanoma nunesioti..perku batus,kad jie prie kazko man tiktu,todel per jiems tinkanti sezona uzsidedu po kelis kart,ir atgal i spinta...po kiek laiko vel issitraukiu 4u.gif todel taip ir gaunasi,kad nei ilgai nei trumpai juos nesioju doh.gif perku tik gerus ir kokybiskus batus,todel tikrai jie laiko po keleta sezonu 4u.gif tai vat,tokia mano patirtis smile.gif
Atsakyti
Turiu daug batų (vasarinukų), kurių daugiau nei pusę nenešioju, nes buvo pirkti grynai prie kažkokio rūbo, o kai tas atsibosta ir batai lieka ant ledo hihihi.gif jau gaunu velnių už tokius šposus pastoviai, nu bet ką galiu padaryti doh.gif o žieminukai, rudeninukai tai max du sezonus.
Atsakyti
Aš batus nešioju tol, kol sunešioju, o tai trunka ilgai, nes kažkaip moku vaikščioti su batais, labai juos prižiūriu, tad mano batai, kad ir panešioti porą metų, atrodo gerai thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat ilgai nesioju nereikia man ju daznai pirkti nes ilgai uztenku ax.gif
Atsakyti
Nesioju, kol suplysta smile.gif Tas dazniausiai buna 1-2 sezonai.
Atsakyti