Pernai žiemos pradžioj nusipirkau iš Dolitos labai žavius aukštakulnius, rudeninius batus Tiko man jie ir visą žiemą, ir šiek tiek pavasarį (kol su basutėmis per šalta), ir šį rudenį, tad planuoju avėt dar ilgai Nors kaina buvo tikrai gera, o batukai su nemažai detalių, tokie kartu ir išskirtiniai, bet ir nepretenzingi- visur tinka, jie nei kiek nesusidėvėjo. Galite tikėti, galite ne, bet nei padas atplyšo, nei nusidaužė, nei nuo purvo liko kokių žymių. Tiesiog tobuli batukai
na man gaunasi viena ar dar maziau.. nors ir kokius brangius, odinius ir t.t. perku, jie atsibosta, o jei po ilgesnes pertraukos tenka uzsideti tai ir nunesioti atrodo..
Papildyta:
Beje, ilgiausiai esu nesiojusi butent pigius, paprastus batus, kuriuos pirkau vien del to, kad butent neturejau ka apsiauti, nes kiti suplyso ar kazkas ten jiems atsitiko.. tai irgi negaliu sakyti, kad svarbiausia odiniai ir gerai priziurimi
Papildyta:
Beje, ilgiausiai esu nesiojusi butent pigius, paprastus batus, kuriuos pirkau vien del to, kad butent neturejau ka apsiauti, nes kiti suplyso ar kazkas ten jiems atsitiko.. tai irgi negaliu sakyti, kad svarbiausia odiniai ir gerai priziurimi
Man jie atitarnauja tik viena sezona as labai greitai juos sudeviu o jai kedai nsusidevi per sezona vistiek perjam kazka naujo nes atsibosta...
Jei jau batukai man labai patinka, kazkaip ir du sezonus panesioti iseina
Kokybiškais batais negėda avėti ir du, ir tris sezonus
2-3 sezonus, jei batu kokybe gera ir jie nesuplysta. , siaip man irgi greit atsibosta, bet turiu daugiau poru, kad greit neatsibostu, o perku tik naturalios odos ir per ispardavimus, todel galiu sau leisti kelias poras batu turet
As batus nesioju 2-3 sezonus(rudeninius/zieminius), vasarinius siek tiek trumpiau Nepatinka eiti kiekviena diena su ta pacia avalyne Tad turiu ne 2 poras ir pagrinde renkuosi tik grynos odos
as esu tik uz kokybiskus batus. dazniausiai batai kainuoja kelis simtus litu tai per viena sezona nenusidevi taciau kiekviena sezona visada nusiperku bent viena pora batu siltuoju sezonu dazniausiai nusiperku keketa poru batu batai mano silpnybe
Ziurint kokie bateliai
zieminius kokius 2-3metus,jai lb nenusideti ir neatsibosta man
Aukstakulnius nesioju retokai,nes ir taip ugio dievas nepagailejo,tai aukstakulnius irgi panasiai,priklauso ar norisi nauju ar reik derinti prie aprangos o kedai ir vasarine avalyne neperku daznai,nes suvarau taip,kad tik vasara atlaiko man
zieminius kokius 2-3metus,jai lb nenusideti ir neatsibosta man
Aukstakulnius nesioju retokai,nes ir taip ugio dievas nepagailejo,tai aukstakulnius irgi panasiai,priklauso ar norisi nauju ar reik derinti prie aprangos o kedai ir vasarine avalyne neperku daznai,nes suvarau taip,kad tik vasara atlaiko man
ziurint kokie batai, kokia kaina...siaip nesunesioju batu per sezona, pas mane jie ir po 10 metu atrodo lyg nauji...gal del to kad saugau, ir ne viena pora turiu...tikrai daug..gal net per daug..taigi turiu bateliu kuriems jau 10 meteliu, o istraukus pagalvotum kad naujuteliai.. dar turiu mamos mergautines klumper, nesiau jas atrestauruoti fainos...antikvaras
Kokybiskus nesioju 2-3 sezonus, o kartais buna, kad ir po 1 sezono reikia ismesti
Aš irgi maždaug apie 2-3 sezonus trinu tuos pačius bačiukus tik sunku išsirinkti tuos pačius pačiausius, kad kitąmet vėl norėtųsi jais avėti. Nors... tiesą sakant, niekada pirkdama apie tai negalvoju
esu labai patenkinta savo žieminiakais Jie zomšiniai, atrodo turėtų greitai susinešiot, bet jau sėkmingai nešioju 3 sezoną.
esu labai patenkinta savo žieminiakais Jie zomšiniai, atrodo turėtų greitai susinešiot, bet jau sėkmingai nešioju 3 sezoną.