Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sezonų nešiojate batus?

Pernai žiemos pradžioj nusipirkau iš Dolitos labai žavius aukštakulnius, rudeninius batus smile.gif Tiko man jie ir visą žiemą, ir šiek tiek pavasarį (kol su basutėmis per šalta), ir šį rudenį, tad planuoju avėt dar ilgai smile.gif Nors kaina buvo tikrai gera, o batukai su nemažai detalių, tokie kartu ir išskirtiniai, bet ir nepretenzingi- visur tinka, jie nei kiek nesusidėvėjo. Galite tikėti, galite ne, bet nei padas atplyšo, nei nusidaužė, nei nuo purvo liko kokių žymių. Tiesiog tobuli batukai wink.gif
Atsakyti
na man gaunasi viena ar dar maziau.. nors ir kokius brangius, odinius ir t.t. perku, jie atsibosta, o jei po ilgesnes pertraukos tenka uzsideti tai ir nunesioti atrodo..
Papildyta:
Beje, ilgiausiai esu nesiojusi butent pigius, paprastus batus, kuriuos pirkau vien del to, kad butent neturejau ka apsiauti, nes kiti suplyso ar kazkas ten jiems atsitiko.. tai irgi negaliu sakyti, kad svarbiausia odiniai ir gerai priziurimi smile.gif
Atsakyti
Man jie atitarnauja tik viena sezona as labai greitai juos sudeviu doh.gif o jai kedai nsusidevi per sezona vistiek perjam kazka naujo nes atsibosta...
Atsakyti
Jei jau batukai man labai patinka, kazkaip ir du sezonus panesioti iseina blush2.gif
Atsakyti
Kokybiškais batais negėda avėti ir du, ir tris sezonus ax.gif
Atsakyti
2-3 sezonus, jei batu kokybe gera ir jie nesuplysta. rolleyes.gif , siaip man irgi greit atsibosta, bet turiu daugiau poru, kad greit neatsibostu, o perku tik naturalios odos ir per ispardavimus, todel galiu sau leisti kelias poras batu turet blush2.gif
Atsakyti
As batus nesioju 2-3 sezonus(rudeninius/zieminius), vasarinius siek tiek trumpiau 4u.gif Nepatinka eiti kiekviena diena su ta pacia avalyne schmoll.gif Tad turiu ne 2 poras ir pagrinde renkuosi tik grynos odos bigsmile.gif
Atsakyti
as esu tik uz kokybiskus batus. dazniausiai batai kainuoja kelis simtus litu tai per viena sezona nenusidevi smile.gif taciau kiekviena sezona visada nusiperku bent viena pora batu smile.gif siltuoju sezonu dazniausiai nusiperku keketa poru batu smile.gif batai mano silpnybe ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Ziurint kokie bateliai smile.gif
zieminius kokius 2-3metus,jai lb nenusideti ir neatsibosta man lotuliukas.gif
Aukstakulnius nesioju retokai,nes ir taip ugio dievas nepagailejo,tai aukstakulnius irgi panasiai,priklauso ar norisi nauju ar reik derinti prie aprangos biggrin.gif o kedai ir vasarine avalyne neperku daznai,nes suvarau taip,kad tik vasara atlaiko man lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ziurint kokie batai, kokia kaina...siaip nesunesioju batu per sezona, pas mane jie ir po 10 metu atrodo lyg nauji...gal del to kad saugau, ir ne viena pora turiu...tikrai daug..gal net per daug..taigi turiu bateliu kuriems jau 10 meteliu, o istraukus pagalvotum kad naujuteliai.. dar turiu mamos mergautines klumper, nesiau jas atrestauruoti bigsmile.gif fainos...antikvaras
Atsakyti
Kokybiskus nesioju 2-3 sezonus, o kartais buna, kad ir po 1 sezono reikia ismesti tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi maždaug apie 2-3 sezonus trinu tuos pačius bačiukus ax.gif tik sunku išsirinkti tuos pačius pačiausius, kad kitąmet vėl norėtųsi jais avėti. Nors... tiesą sakant, niekada pirkdama apie tai negalvoju 4u.gif
esu labai patenkinta savo žieminiakais ax.gif Jie zomšiniai, atrodo turėtų greitai susinešiot, bet jau sėkmingai nešioju 3 sezoną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nieko_rimto: 12 sausio 2009 - 22:56