Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sezonų nešiojate batus?

4u.gif
Atsakyti
Vieną vienintelį. ax.gif Nes kaskart užėjus į parduotuvę man reikia naujų, įdomesnių wub.gif Na, ilgiau tarnauja tik sportbačiai. biggrin.gif Šita mano silpnybe labai džiaugiasi mama (nusibodę batai keliauja pas ją), vyras jau nebekreipia dėmesio. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 13 sausio 2006 - 11:55
vidutiniškai du ax.gif batelius, kuriuos daznai nešioju darbe - iki metu blush2.gif klasikines vasarines basutes nešiosiu jau trečią sezoną blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif , bet jas apsiaunu tik maždaug kartą per savaitę ax.gif .
Atsakyti
turiu tokius odinius raudonus smailianosius, kurie guli dezeje ir juos issitraukiu tik kai labai noriu pasipuost(nes kablus retai nesioju), tai tie jauciu ilgai pas mane bus, nes jau 2 sezonus tai tikrai turiu. dar turiu raudonus kerzus wub.gif , kurie manau nesusinesios labai greitai. o visi kiti tai vienam sezonui, nes net jei nesusidevi, tai tampa ne madingi, neidomus, nebemieli ir tt.
Atsakyti
As viena sezona, nes dazniausiai nusibosta, o kartais ir nusidevi... smile.gif
Atsakyti
Vienus batus nesiojau net 6 metus, rudeni ir pavasari, tai gi jie atlaike net 12 sezonu . Padoriai atrodo iki siol, bet jau moraliai nusidevejo 4u.gif Siaip nesioju ilgai, 3 metus ne maziau. Stengiuosi pirkti kokybiskus, kruopsciai priziuriu..Aisku, pasitaikydavo ir tokiu, kur tik menesi atlaikydavo doh.gif I mados pokycius nelabai atsizvelgiu blush2.gif Apalamai, nesu batu fane ir perku juos tik kai tikrai reikia. Baisiausia, kad kiekvienasyk batu pirkimas virsta galvos skausmu, nes parduotuvese tiesiog nerandu ne vienos patinkancios poros schmoll.gif O kaip kitos batus kolekcionuoja, isvis neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Batų dažniausiai turiu po dvi poras sezonui, todėl juos pakaitomis nešiodama nešioju ilgai. Nemėgstu pirkti super madingų batų dėl to iš mados jie neišeina, o jai modelis klasikinis, gražus, batai patogūs, tai nematau prasmės juos mėtyti. Šiaip tai batus perku, kai randu sau patinkančius ir už man prieinamą kainą. Jei randu žiemą basutes ar batelius juos perku ir atvirkščiai. Dažniausiai taip nebūna, kad suplyšta ir lekiu per parduotuves ieškodama ką apsiauti. 4u.gif
Atsakyti
o man kaip pasitaiko mirksiukas.gif jei nusiperku odinius, tai nešioju kelis sezonus - jie praktiškesni; o jei šauna į galvą ir patinka - nusiperku ne odinius, tai tik vieną sezoną, kad ir nenuplyšta, kitą sezoną jie man jau kaip varlės atrodo - išsitampę ir pan. ax.gif tada galvoju - ir kur mano akys bei smegenys buvo biggrin.gif
Atsakyti
anksciau po du sezonus isnesiodavau, nes studentaudama daug neturejau, zieminius nesioju taip - atnesioju vinea sezona, kita jau tik savaitgaliais uzsidedu, kur paprastesniu reikia.

dabar demisezoniniu turiu kruva, bet visi daugiau klasikiniai, tad turbut nesiosiu koki 1,5 tikrai.. vienus padedu, pailsi, po to prisimenu, vel panesioju smile.gif
perku tik odinius, gaila visokiems nenaturaliu medziagu pinigelius leisti...
Atsakyti
Batus nesioju tol, kol susidevi, tik kad va turiu nemazai tu batu, tai vis vienus ar kitus deviu, o ne su tais paciaus kazdien zuju lotuliukas.gif Siaip vienus batus jau trecius metus nesioju, gaila, kad baigia susideveti, teks pirkt naujus. Niekad neperku batu vien del to, kad jie madingi, gal del to nebijau nesioti batu, kurie buvo buvo madingi pries kelis metus, nes jei daiktas patinka, man dzin ar jis madoj ar ne. Oi issipleciau cia, tai trumpai, nesioju kol susidevi, juk nemesi gero daikto lauk.
Atsakyti
Kaip kada vat turiu tokius rudeninius tai nesioju 3 metus ir netgi kartais ziema,pirkau parduotuvei uz 600lt,jie man laaabai patinka ir nenusiodo dar,dar nesiosiu metus tikrai wub.gif as megstu gera ir kokybiska avaline ir kol nusipirku ko noriu tai doh.gif bet paskui labai dziaugiosi ir ilgai nesioju biggrin.gif
Atsakyti
as tai turiu po 2 poras batu kiekvienam sezonui.. siaip priziuriu batus bet vis tiek pranesioju tik tam skirtus batus kuri reikia sezona o kitais metais vel naujus perku.. smile.gif blush-anim-cl.gif tongue.gif
Atsakyti