o mums pirmas dantukas issikale lygiai 6 menesiu, o antras sekancia diena, nebuvo jokiu simptomu, nei piktumo, nei seiletekio padidejusio, nei dantenos paburkusios. dar pediatre ta diena patikrino, kad nera dantuku, o po pietu duodama pirmaja kosyte su saukstuku pajutau, kad issikale pirmas perliukas
Sveikutes,
mano mazgei 10 menesiu. Na jau beveik 11. Neturejo nei vieno dantuko, bet sian pastebejau, kad vienas virsuje kalasi. Lyg iltinis ar kazkuris is soniniu. Idomu cia normalu, kad tu, kurie pagal plana dar nera, o kiti jau kalasi
mano mazgei 10 menesiu. Na jau beveik 11. Neturejo nei vieno dantuko, bet sian pastebejau, kad vienas virsuje kalasi. Lyg iltinis ar kazkuris is soniniu. Idomu cia normalu, kad tu, kurie pagal plana dar nera, o kiti jau kalasi
Pirmas dantukas 9.5 men antras po 2ju savaiciu, o trecias matosi per smegeneles jau kuris laikas ir paburke labai bet vis neprasikala, o taip kankinasi skauda matyt, na bet nelenda ir viskas...
O mums vakar jau antras dantukas prasikalė (apatinis) , praėjus trims savaitėms nuo pirmojo. Seilės dar ir dabar bėga upeliais.
Liko laukti viršutinių
Liko laukti viršutinių
QUOTE(Matilduka @ 2010 10 18, 15:54)
Sveikutes,
Mums pirmas dantukas prasikale apacioje 5 menesiu, sekantis po savaites salia. Na o virsutiniai pradejo dygti ne priekiniai o soniniai 8 menesiu. Klauseme gydytojos, tai sake cia normalu. Dabar prasikalus soniniams kalasi ir priekiniai. Ale trys dygsta vienu metu, tai jau tikrai linksma namie
maniskiai 3 men ir pirstus kisa i burna. vos ne visus pirstus susikisa. negi gali pradeti dygti dantukai? ne per anksti?
Mums tuoj 4 men, bet seiles bega upeliu, rankyte burnoje iki rieso, ir kad gargaliuoja gargaliuoja, sakau gal dar dantukams per anksti, bet kiek paskaiciau tai cia visaip buna, vieniems 4 men pirmas prasikala, kiti 10 men dar nei vieno neturi As jau to dantuko laukiu nerealiai
QUOTE(magduska @ 2010 10 21, 16:36)
maniskiai 3 men ir pirstus kisa i burna. vos ne visus pirstus susikisa. negi gali pradeti dygti dantukai? ne per anksti?
gali isdygti ir po men,ir po dvieju,jei kisa kumstuka dar nereiskia,kad jau tuoj turesit dantuka, dar gali tekt palaukt
Didžiajai pirmieji su dantukai prasikalė be jokių skausmų ir verksmų, jau po ketvirtojo mėnesiadienio..O mažąjai - po trečiojo, ketvirtą mėnesį, tik kalėsi sunkiau, su ašarėlėm..
mums pirmas isdygo 9menesiu, kita diena ir antras