Dukrytei 13 mėn, turim 8 dantukus...
Jau visą savaitę nieko nevalgo (tik MP), irzli, jau tris dienas temperatūra ir užsikimšusi nosytė, viduriuoja.. Nuolat pirščiukai burnoje...
Labai tikiuosi, kad dantukų sulauksim ir kad čia ne koks nors virusas
Bet ale visiškai nevalgo ir negerai - gal tikrai jas dantenas skauda?
Jau visą savaitę nieko nevalgo (tik MP), irzli, jau tris dienas temperatūra ir užsikimšusi nosytė, viduriuoja.. Nuolat pirščiukai burnoje...
Labai tikiuosi, kad dantukų sulauksim ir kad čia ne koks nors virusas
Bet ale visiškai nevalgo ir negerai - gal tikrai jas dantenas skauda?
manajai 5 men ir 2 savaites, vakar bevalgant kose atradau apatini dantuka prasikalusi kaip fainai. net nesitikejau, nors dantenos pabalusios buvo jau nuo kokiu 3 men. siaip jokiu bedu del dantu neturim, tik pastebejau, kad maziau valgo koses dukra, nu ir gal dar viduriai skystesni truputi. man tai dar toks kvailas klausimas iskilo, kai prasikala dantukas, tai per kiek laiko jis pilnai isdygsta?
as gal nuo 3-cio menesio kasdien vis pratikrinu ar nieko nera bet matyt kuo labiau lauki tuo ilgiau jie nelenda, nes kartais piktumas neispasakytas uzeina tarpais, mano pirsta ar tetes grauzia iki skausmo net, kramtukus spjauna, seilejasi labai, bet kaip nieko ner taip ner
QUOTE(leguska69 @ 2011 11 01, 12:24)
man tai dar toks kvailas klausimas iskilo, kai prasikala dantukas, tai per kiek laiko jis pilnai isdygsta?
aha, man irgi įdomu
mūsų vienam dantukui jau beveik 2 mėnesiai , bet jis dar tikrai nepilnai išdygęs
Mes jau perkopėm 5 mėn., bet dantuko vis nesulaukiam , o laukiam labai. Šiaip jau dantukai skaičiuojami iš vaikelio amžiaus mėnesių skaičiaus atėmus 4. Pavyzdžiui, mums 5 mėn, o iš 5 atėmus 4, lygu 1. Vadinasi, turėtume jau vieną dantuką turėti
Žodžiu, lauksim lauksim
Žodžiu, lauksim lauksim
Mums 7 mėnesiai, turim 2 apatinius dantukus. Daugiau nesišviečia..
sveikos,mano berniukui jau 5men. pirmieji dantukai isdygi 4.5men. dabar dygsta virsuje ir su didziausiais skausmais . vakar vakare dejau viburcol zvakute,bet ji nepadejo,nes maziukas kelese nakti kelis kartus ir verke. tai noreciau suzinoti per kiek laiko ji turetu suveikti,ir ar visai nakciai maziukas turi ismiegoti?
QUOTE(jautuke21 @ 2011 10 10, 09:43)
dar vienas klausimėlis..
ar visiems mažiams tarp viršutinių kandžiukų būna toks didelis tarpas? jis turbūt kitiems dantukams augant sumažėja? ar čia mes su tokiu tarpu būsime
ar visiems mažiams tarp viršutinių kandžiukų būna toks didelis tarpas? jis turbūt kitiems dantukams augant sumažėja? ar čia mes su tokiu tarpu būsime
Džiaukitės tik, kad tarpas yra, nes nuolatiniai dygs daug platesni ir jiems tada vietos užteks. Mano vyresnėlio pieniniai sudygo viens prie kito ir labai džiaugiaus, kad tokie gražūs, o štai dabar jau daugiau nei metai nešiojam plokštelę, kad žandikaulį plėstų, nes dantukai tiesiog netelpa. aišku, rezultatas tikrai geras matyti, ale, kad labai jau nemažai jis kainuoja
mums greit 5men,bet dar ne vieno neturime...