Sveikos,
Norejau pasidometi, ar gali 2 menesiu leliukui pradeti dygti dantukai? Nes pradejo kumstukus i burnyte kisti, trinti i dantenas, seiletis
QUOTE(Jolancik @ 2011 03 08, 16:40)
Sveikos,
Norejau pasidometi, ar gali 2 menesiu leliukui pradeti dygti dantukai? Nes pradejo kumstukus i burnyte kisti, trinti i dantenas, seiletis
Apie trečią mėn. visiems vaikiukams prasideda nemažas seilėtekis (mus gyd. iš anksto įspėjo, kad nepergyventume). Tad nebūtinai tai rodo dantukų dygimą, bet kiekvienas mažylis individualus, visko būna
Gali. Bet cia greiciausiai kudikis atranda naujus patyrimus. susipazysta su rankytem, pradeda guguoti. Nes mano mazasis ir gal nuo 2,5men pradejo kisti rankytes i burna, seletis. Dabar jau 3,5men, bet dar dantuku neturime. Kaip pradeda dygti dantukai tikrai pajusi, nes bus labai irzli ir naktimis blogai miegos .
QUOTE(vixiuke @ 2011 03 09, 20:41)
na ir mes vargstam su dantukais, ne tas žodis... sūneliui vakar suėjo 7 mėn, ta proga prasikalė aštuntas dantukas....
oho kokie jus dantuoti mano suneliuj 8 men. o dar neturim nei vieno
mūsų pirmieji du išlindo 11 mėn, dbr jau turim 6, bet kuris laikas stop...
sveiki. mums sesi menesiukai ir turim jau keturius dantukus, dar du siuo metu lenda:)
PAGALIAU PAGALIAU ir mano zuikiui prasikale siandien pirmas dantukas jau man dziaugsmo kad pagaliau sulaukem dantuko nera zodziu apsakyti
pagaliau dantuoti ir mes
pagaliau dantuoti ir mes
Vat o musiskiui jau eina 8 menuo o dar ne vieno dantuko neturim, bet jau matosi siluetai dantuku. apacioje trys, o virsui lyg vienas matosi...
Irmutee20_
mūsų jau tuoj 8 mėnesiukai.. nei vieno dantuko ir net nepanašu, kad greit bus..
QUOTE(jage @ 2011 03 11, 19:48)
Irmutee20_
Mums beveik 9,5 men ir taip pogi dar be dantuku Ir kad greit bus, nesimao
Mes su vargais vargeliais sulaukėm tečio dantuko viršuje...ir karščiavom, ir vėmėm, ir apetito nebuvo ir viduriukai suskydo...laukiam kitų...gal jau lengviau