Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

Miera, labai gražios rankinės thumbup.gif , nėra prie ko prikibti 4u.gif labai kruopščiai padarytos smile.gif man labiausia patiko antroji rolleyes.gif o iš kokių siūlų ir kokio dydžio vąšeliu nertos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rea258 @ 2011 02 03, 10:47)
Miera, labai gražios rankinės  thumbup.gif , nėra prie ko prikibti  4u.gif labai kruopščiai padarytos smile.gif man labiausia patiko antroji  rolleyes.gif o iš kokių siūlų ir kokio dydžio vąšeliu nertos?  ax.gif

Ačiū 4u.gif
Oranžinė nerta iš 50 proc vilnos, 50proc akrilo siūlų, kitos iš akrilo. Vąšelis pagal siūlus, jei nežinai koks tinka, tai ant siūlų pakuotės būna parašyta, bet aš visada imu truputį plonesnį wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miera: 03 vasario 2011 - 12:19
QUOTE(Miera @ 2011 01 27, 18:27)
Mano nertos  ax.gif

user posted image

user posted image

Sveikos, ačiū, jūsų dėka išsirinkau ko noriu greičiausiai megsiu kažką panašaus į pirmąją rankinę. taip megsiu smile.gif nes au vašeliu nelabai draugauju schmoll.gif
Atsakyti
O man ta zigzaginė tokia graži... Net seilė tįsta...
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 01 27, 18:27)
Mano nertos  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

VAU wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Naujas mano kūrinys biggrin.gif

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 02 05, 16:34)
Naujas mano kūrinys biggrin.gif

4u.gif

Gražus kūrinys wub.gif Kokie siūlai?
Atsakyti
Pusvilnė.Iš užusienių parsivežta,plonytė labai.300g-1200m.Etikietkos neišsaugojau ax.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras 4u.gif

QUOTE(netikėtai @ 2011 02 05, 15:34)

Labai daili thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miera: 05 vasario 2011 - 16:56
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Papildyta:
user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
Čia yra tik schema. Rankinė iš dalies megzta, iš dalies nerta. Papuošimai nerti, schemos pridėtos.
Atsakyti
Įkvėpimui. Rasta interneto platybėse:
user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti