Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

QUOTE(simre @ 2011 01 26, 15:26)
Noriu paklaust, gal kuri bandėt megzt/nert rankinę iš tų siūlų, kur būna specialiai vėlimui po to. T.y. nusimezgi, ką pageidauji, išskalbi ir susivelia. Turi megztą/veltą daiktą? Jei bandėt, kokie atsiliepimai? Labai gundo šitas variantas, bet kaip ir daugelį į neviltį varo pamušalas. Neturiu supratimo, kaip su juo susitvarkyt sad.gif Aišku, tai galioja ne tik megztoms/veltoms rankinėms - bet kokioms savadarbėms.

Ten man rodos turi būt 100proc vilna ir tiek žinių. Nusimezgi didesnę, išskalbi karštai kad susitrauktų. Ar čia aš ne apie tai? O jeigu sau nešiot tai galima ir be pamušalo, ypač jei tankiai sumegzta arba kaip tu nori- suvelta. Niekas neišbirs ir gerai biggrin.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 01 26, 15:33)
Ten man rodos turi būt 100proc vilna ir tiek žinių. Nusimezgi didesnę, išskalbi karštai kad susitrauktų. Ar čia aš ne apie tai? O jeigu sau nešiot tai galima ir be pamušalo, ypač jei tankiai sumegzta arba kaip tu nori- suvelta. Niekas neišbirs ir gerai  biggrin.gif  Sėkmės  4u.gif

Aš įsivaizduoju, kas tai turėtų būti smile.gif Jei kalbėt apie Kauną, tai Casa Lana parduotuvėj mačiau būtent tokius siūlus, tik gamintojo nebepamenu. Tiesiog įdomu, kaip vėliau gaminys iš jų nešiojasi, ar verta mokėt - nes nebaisiai pigūs jie pasirodė.
Atsakyti
Man irgi įdomu būtų tokią rankinę pasidaryti, todėl truputį domėjausi.
Yra specialiūs siūlai, kuriuos paprastai išskalbus jie susivelia, pasidaro veltinukas, bet iš bet kokių vilnonių siūlų gali pasidaryti tą patį, tik reikės išvirint skalbimo mašinoje. Kiek žinau, net jei siūluose yra 80 proc vilnos, jau galima tą efektą išgauti.
Šiaip logiška, nes ko gero ne viena esam susidūrusi su tuo, kai įdėjus skalbti megztuką ir neapdairiai didelę temp palikus, ištrauki iš skalbimo mašinos gerokai mažesnį ( kaip MB sako: vaikišką rūbą greit galima padaryti iš suaugusiojo tongue.gif )
Atsakyti
Mano nertos ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 01 27, 19:27)
Mano nertos  ax.gif

wub.gif o ką apnėrėte rankenoms?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 27, 19:06)
wub.gif o ką apnėrėte rankenoms?

Virvė mirksiukas.gif
Atsakyti
Super-labai gražu thumbup.gif Patiko visos, o ypač pirmoji. Noriu paklausti - ar ji numegzta ir įsiūtas pamušalas ar kaip???
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 01 27, 20:35)
Super-labai gražu thumbup.gif Patiko visos, o ypač pirmoji. Noriu paklausti - ar ji numegzta ir įsiūtas pamušalas ar kaip???

Ačiū 4u.gif Visos nertos vašeliu, tada įsiūtas pamušalas. Viduj yra maža kišenėlė. Pirmoji, kad išlaikytų formą, dar turi pakietinimą iš porolono.
Atsakyti
Miera, labai labai labai dailios rankines ir labai skoningai pateiktos wub.gif thumbup.gif Tik noretusi is arciau apziureti, t.y. didesniu nuotraukeliu norisi smile.gif
Atsakyti
Labai gražu. Bet kaip tas raudonas gėlytes išnerti kabliuku? Niekaip neišeina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(weellma @ 2011 02 01, 22:18)
Labai gražu. Bet kaip tas raudonas gėlytes išnerti kabliuku? Niekaip neišeina  schmoll.gif

Čia apie tas oranžines "vynuoges" ant mano rankinės? Vėliau paieškosiu nuorodos kaip nerti wink.gif
Atsakyti
"Vynuogių" nėrimas

O čia Gėlyčių ir drugelių tema, rasit įdomių papuošimų ir nuorodų
Atsakyti