Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

Hello kitty rankine mazai mergytei smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2011 01 25, 12:05)
Hello kitty rankine mazai mergytei  smile.gif 

oi kokia simpatulka wub.gif
Atsakyti
Fantastiška rankinė thumbup.gif
Mano mergina nebe tokia jau ir mažytė, bet spėju su malonumu nešiotų tokią rankinę biggrin.gif
Atsakyti
Hemetra, labai daili rankine thumbup.gif .
prisiminiau, kad neperseniausiai 'Aprangoj' maciau nerta rankine uz 120Lt berods, o visiskai nieko ypatingo-nerta is storu siulu, zemu stulpeliu, be jokio rastelio, tik rankenos buvo kaip nuo yprastu rankiniu. dar MB pasijuoke, kad as galeciau tokiu prinert labai greit biggrin.gif
o cia keletas pavyzduku, bent jau man nematyti
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Na ir aš pasirodysiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Miera, kokia puiki rankinė wub.gif Enigma3, ačiū už idėjas. Niu aš ir rankinių primegzčiau prinerčiau kalnus. Tik mane stabdo pamušalo įsiuvimas, nemoku siūt visiškai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 01 26, 13:56)
Miera, kokia puiki rankinė  wub.gif Enigma3, ačiū už idėjas. Niu aš ir rankinių primegzčiau prinerčiau kalnus. Tik mane stabdo pamušalo įsiuvimas, nemoku siūt visiškai  doh.gif

Bet mezginius gi susiuvat :DNetikiu
Labai grazus Jusu mezginiai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 26 sausio 2011 - 14:44
QUOTE(chuchundra @ 2011 01 26, 15:28)
Bet mezginius gi susiuvat biggrin.gif

oj, ne tas pats.... schmoll.gif ne...man irgi didžiausias peilis - pamušalų siuvimas doh.gif jau ir rankenų turiu prisikaupus, bet mintis apie pamušalą užmuša visus norus nert rankinę doh.gif nors vieną vasarišką jau nusinėriau ( pamušalą sesei siūt daviau tongue.gif )
ta mėlyna tašiukė faina, kur enigma3 įkėlė ax.gif
Miera, net rankenose įžiūrau pamušalą??? blink.gif simpatiška wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 26 sausio 2011 - 14:43
QUOTE(naiste777 @ 2011 01 26, 14:56)
Niu aš ir rankinių primegzčiau prinerčiau kalnus. Tik mane stabdo pamušalo įsiuvimas, nemoku siūt visiškai  doh.gif

del to ir as dar ne vienos savo ranku darbo rankines neturiu lotuliukas.gif , su medziaga isvis nedraugauju schmoll.gif
Atsakyti
Akys bijo-rankos daro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 01 26, 13:56)
Miera, kokia puiki rankinė  wub.gif

QUOTE(fishke @ 2011 01 26, 14:39)
Miera, net rankenose įžiūrau pamušalą???  blink.gif simpatiška  wub.gif

Ačiū, mergaitės 4u.gif
taip, yra pamušalas. Rankinės viduj dar yra maža kišenėlė
Atsakyti
Noriu paklaust, gal kuri bandėt megzt/nert rankinę iš tų siūlų, kur būna specialiai vėlimui po to. T.y. nusimezgi, ką pageidauji, išskalbi ir susivelia. Turi megztą/veltą daiktą? Jei bandėt, kokie atsiliepimai? Labai gundo šitas variantas, bet kaip ir daugelį į neviltį varo pamušalas. Neturiu supratimo, kaip su juo susitvarkyt sad.gif Aišku, tai galioja ne tik megztoms/veltoms rankinėms - bet kokioms savadarbėms.
Atsakyti