Hello kitty rankine mazai mergytei
QUOTE(hemetra @ 2011 01 25, 12:05)
oi kokia simpatulka
Fantastiška rankinė
Mano mergina nebe tokia jau ir mažytė, bet spėju su malonumu nešiotų tokią rankinę
Mano mergina nebe tokia jau ir mažytė, bet spėju su malonumu nešiotų tokią rankinę
Hemetra, labai daili rankine .
prisiminiau, kad neperseniausiai 'Aprangoj' maciau nerta rankine uz 120Lt berods, o visiskai nieko ypatingo-nerta is storu siulu, zemu stulpeliu, be jokio rastelio, tik rankenos buvo kaip nuo yprastu rankiniu. dar MB pasijuoke, kad as galeciau tokiu prinert labai greit
o cia keletas pavyzduku, bent jau man nematyti
prisiminiau, kad neperseniausiai 'Aprangoj' maciau nerta rankine uz 120Lt berods, o visiskai nieko ypatingo-nerta is storu siulu, zemu stulpeliu, be jokio rastelio, tik rankenos buvo kaip nuo yprastu rankiniu. dar MB pasijuoke, kad as galeciau tokiu prinert labai greit
o cia keletas pavyzduku, bent jau man nematyti
Na ir aš pasirodysiu
Miera, kokia puiki rankinė Enigma3, ačiū už idėjas. Niu aš ir rankinių primegzčiau prinerčiau kalnus. Tik mane stabdo pamušalo įsiuvimas, nemoku siūt visiškai
QUOTE(naiste777 @ 2011 01 26, 13:56)
Miera, kokia puiki rankinė Enigma3, ačiū už idėjas. Niu aš ir rankinių primegzčiau prinerčiau kalnus. Tik mane stabdo pamušalo įsiuvimas, nemoku siūt visiškai
Bet mezginius gi susiuvat :DNetikiu
Labai grazus Jusu mezginiai.
QUOTE(chuchundra @ 2011 01 26, 15:28)
Bet mezginius gi susiuvat
oj, ne tas pats.... ne...man irgi didžiausias peilis - pamušalų siuvimas jau ir rankenų turiu prisikaupus, bet mintis apie pamušalą užmuša visus norus nert rankinę nors vieną vasarišką jau nusinėriau ( pamušalą sesei siūt daviau )
ta mėlyna tašiukė faina, kur enigma3 įkėlė
Miera, net rankenose įžiūrau pamušalą??? simpatiška
QUOTE(naiste777 @ 2011 01 26, 14:56)
Niu aš ir rankinių primegzčiau prinerčiau kalnus. Tik mane stabdo pamušalo įsiuvimas, nemoku siūt visiškai
del to ir as dar ne vienos savo ranku darbo rankines neturiu , su medziaga isvis nedraugauju
Akys bijo-rankos daro
QUOTE(naiste777 @ 2011 01 26, 13:56)
Miera, kokia puiki rankinė
QUOTE(fishke @ 2011 01 26, 14:39)
Miera, net rankenose įžiūrau pamušalą??? simpatiška
Ačiū, mergaitės
taip, yra pamušalas. Rankinės viduj dar yra maža kišenėlė
Noriu paklaust, gal kuri bandėt megzt/nert rankinę iš tų siūlų, kur būna specialiai vėlimui po to. T.y. nusimezgi, ką pageidauji, išskalbi ir susivelia. Turi megztą/veltą daiktą? Jei bandėt, kokie atsiliepimai? Labai gundo šitas variantas, bet kaip ir daugelį į neviltį varo pamušalas. Neturiu supratimo, kaip su juo susitvarkyt Aišku, tai galioja ne tik megztoms/veltoms rankinėms - bet kokioms savadarbėms.