Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

QUOTE(Karalaite28 @ 2015 05 15, 09:01)
Dėkoju už informaciją.Aš pradėjau nerti iš virvės tai jis standus.O pas jus užtrauktukas tik kišenėlėje?Man norėtusi kad pats krepšys užsisegtų,reikės kažka bandyti daryti.

Taip, tik kiseneleje. Kadangi krepsys skirtas mezginiams veziotis, tai uzsegimas man nebuvo butinas. Jei neriate kasdiem nesiojimui, tada kazkoki reiketu sugalvoti.
Atsakyti
Merginos, kur perkate virveles tokiu rankiniu nerimui? (Vilniuje smile.gif

user posted image
post images
Atsakyti
user posted image
tinkama visur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2015 06 08, 14:48)

WOW gražu thumbup.gif
O rankenos nenusitempia jei daugiau prikrauni?
Atsakyti
ieškojau panevėžio Danesoje tai neradau tos virvės, buvo matuojamos metrais is mazu tokiu riteliu, speju ne tas pats, nes maciau kad mergina mezge is dides tokios vos ne A4 dydzio ta rite. o sakykit kas Vilniuje pirkot kiek tokia kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(zakas @ 2015 06 08, 16:51)
WOW gražu  thumbup.gif
O rankenos nenusitempia jei daugiau prikrauni?

aciu smile.gif 4u.gif
gal siek tiek, bet tikrai ne daug smile.gif
Atsakyti
ingauk,superrankine thumbup.gif thumbup.gif Gal isduosit,kur pirkot virvelę? ax.gif
Atsakyti
Tos virvelės tai super... bet aš sugalvojau prisimegzti keturkampių krepšiukų į visokias namų spinteles.. tai prisižiūrėjau jutubeje kaip iš senų trikotažinių maikučių prisidaryti tokių siūlu..., kadangi kažkaip senų neišmečiau, o sudėjai į maišą, o ten tie maikonai visai spalvoti, tai truputį darau ir bandau megzti.. tik nelabai patogu, nes jie nelabai gerai slysta ir mano storas kabliukas, kad ir labai išgirtas nelabai patogus naudojimui.. norėtųsi aštresnio galo.
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2015 06 08, 14:48)
user posted image
tinkama visur smile.gif

Labai grazi rankine thumbup.gif. Gal galit parašyt kiek maždaug metru sunaudojot?
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2015 06 10, 23:36)
Labai grazi rankine thumbup.gif. Gal galit parašyt kiek maždaug metru sunaudojot?

Ir kokio storio virvute:)
Atsakyti
QUOTE(magmina @ 2015 06 17, 18:32)
Ir kokio storio virvute:)

ir mane domina kiek mazdaug tokiai reikia metru ir kokio vaselio, o ir kur rast info kaip jas nert, aciu
Atsakyti
guminukas.lt Šiaulių gamybos virvutės. Plotis 5-6 mm, vienai rankinei, kaip minėjo vadybininkė reikia 200 m. 1 m. - 0,046 euro centų. http://guminukas.lt/...utes-spalvynas/
4u.gif
Atsakyti