Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

QUOTE(caramele87 @ 2010 11 08, 15:15)
aisku, bandysim ka nors suregzt  mirksiukas.gif  o Miera, ka jus neriat? rankenuka?  hihihi.gif

Rankinuką. Jei tiksliau tai 3 vienu metu hihihi.gif Nėrimas jau į pabaigą nes čia malonioji dalis, paskui reikės pamušaliukų, dugnų, rankenų, užtrauktukų ir kitokių detalių.
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 08, 16:15)
aisku, bandysim ka nors suregzt  mirksiukas.gif  o Miera, ka jus neriat? rankenuka?  hihihi.gif

pirma reik nunert rankinuką tada jau bus matyt kaip geriau daryt, sekmės
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2010 11 08, 16:22)
Rankinuką. Jei tiksliau tai 3 vienu metu hihihi.gif Nėrimas jau į pabaigą nes čia malonioji dalis, paskui reikės pamušaliukų, dugnų, rankenų, užtrauktukų ir kitokių detalių.

parodykit kokius neriat mirksiukas.gif ar neturit pavyzdziu ? ax.gif beje kokias ir iskur rankenas orgazinuojat? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramele87: 08 lapkričio 2010 - 15:32
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 08, 15:31)
parodykit kokius neriat  mirksiukas.gif  ar neturit pavyzdziu ?  ax.gif beje kokias ir iskur rankenas orgazinuojat? cool.gif

Turiu prisirinkus daugybes rankinių ( nertų ir visokių), žiūriu kas man gražu, renkuosi raštą, formą, bet nedarau pagal konkretų jau esantį. Rankenoms turiu virvės, ją apnersiu ar apsiūsiu. Pakietinimui pirkau porolono 3mm, bet rankinė bus tamsi, o porolonas baltas, kažin ar nepersimatys? g.gif Gal turit kokių minčių tuo klausimu? Žinoma, visada galima daryt dvigubą pamušalą, bet labai jau nesinori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2010 11 08, 16:39)
Pakietinimui pirkau porolono 3mm, bet rankinė bus tamsi, o porolonas baltas, kažin ar nepersimatys?  g.gif Gal turit kokių minčių tuo klausimu? Žinoma, visada galima daryt dvigubą pamušalą, bet labai jau nesinori  doh.gif

nu mano mintis pirma buvo, apipurkst juodais dazais porolona doh.gif daugiau minciu kaip ir neturiu fool.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 09, 07:36)
nu mano mintis pirma buvo, apipurkst juodais dazais porolona  doh.gif  daugiau minciu kaip ir neturiu  fool.gif

Hm...gal ir mintis, bet kad turbūt dažų kažkokių spec. reikėtų nes purškiami dažai man rodos sugrauš poroloną. Ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2010 11 09, 10:33)
Hm...gal ir mintis, bet kad turbūt dažų kažkokių spec. reikėtų nes purškiami dažai man rodos sugrauš poroloną. Ar ne? g.gif

Man atrodo,kad jau geriau naudot tekstilinius dazus,Ermitaze maciau buvo,tikrai balioneliu nepurksciau. schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū, gera mintis smile.gif O tekstiliniai dažai kokiam pavidale būna? Na, niekada nesu dažius. Ten pasidarai skystį ir įmerki? Taip dar geriau, tada kiaurai nusidažytų, ne tik paviršius, bet klausimas- kada išdžiūtų? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2010 11 09, 11:17)
Ačiū, gera mintis smile.gif O tekstiliniai dažai kokiam pavidale būna? Na, niekada nesu dažius. Ten pasidarai skystį ir įmerki? Taip dar geriau, tada kiaurai nusidažytų, ne tik paviršius, bet klausimas- kada išdžiūtų?  lotuliukas.gif

Ten buvo mazuose maiseliuose milteliais,man ju nereikejo,tiesiog uzmacius tarybiniais laikais pakvypo,kai visi kazka sugalvodavo,dazydavo,perdazydavo. lotuliukas.gif
Tai kiek ten dziutu,ne metrinio gi storio pas Jus tas paralonas,kempineles gi visokios greitai gi dziuna,tuo labiau sildymo sezonas dabar.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 11 09, 11:28)
Ten buvo mazuose maiseliuose milteliais,man ju nereikejo,tiesiog uzmacius tarybiniais laikais pakvypo,kai visi kazka sugalvodavo,dazydavo,perdazydavo. lotuliukas.gif
Tai kiek ten dziutu,ne metrinio gi storio pas Jus tas paralonas,kempineles gi visokios greitai gi dziuna,tuo labiau sildymo sezonas dabar.

tuos miltelius virt reikia kartu su dazomu audiniu. vaikystej dzinsus taip dazem, tai vaiksciodavome su juodom kojo:D
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 11 09, 11:30)
tuos miltelius virt reikia kartu su dazomu audiniu. vaikystej dzinsus taip dazem, tai vaiksciodavome su juodom kojo:D

Turbut,ivairiu bun,nes buna tokiu istirpint reikia ir palaikyt tame tirpale.
Atsakyti
Naujas tašiukas.Dovanėlė biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti