Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

Niu, suskaičiavau blink.gif Taip, 50. Nes tos 3 yra pakilimui, vietoj vieno stulpelio su užmetimu.
Atsakyti
Nu kokių čia grožybių prisižiūrėjau thumbup.gif
O kiek, įdomu, vienai didokai rankinei sueina siūlų? g.gif
Atsakyti
Nusineriau pada ir vis gi strigau ties pradjimo megzt antros dalies tos... ten jos dvi tokios turi but neriamos kaip yra? nes viena ryskiai per mazai akiu turinti g.gif
Atsakyti
Ratu ji neriama. Tik rankenos jau pirmyn - atgal.
Atsakyti
Suprantu kad ratu bet jei neriant grynai pagal sita schema, akiu per mazai kad visu ratu uztektu apnert g.gif atleiskit kad ikyri tiesiog pirma karta neriu kazka is schemos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 04 09, 19:59)
Suprantu kad ratu bet jei neriant grynai pagal sita schema, akiu per mazai kad visu ratu uztektu apnert  g.gif atleiskit kad ikyri tiesiog pirma karta neriu kazka is schemos  blush2.gif

Schema - tai viena rankines puse, nuo pado vidurio iki kitos pado puses vidurio, paziurekit, pazymeta: Mitad. Pade taip pat pazymeta: Mitad.
Atsakyti
Na pagaliau isimezgiau su ta tase doh.gif tik dabar klausimelis ka tie pilni ir tusciaviduriai trikampiukai simbolizuoja schemytei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 04 11, 16:42)
Na pagaliau isimezgiau su ta tase  doh.gif  tik dabar klausimelis ka tie pilni ir tusciaviduriai trikampiukai simbolizuoja schemytei?  4u.gif

Imi žodį, įvedi į google, gauni, kad tai ispaniškai: Empezar- pradėti, termiar- baigti 4u.gif
Trikampėliai rodo kur naują siūlą imti ir kur užbaigti 4u.gif
Atsakyti
Dovana dešimtmetei...

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosssi: 14 balandžio 2013 - 17:01
QUOTE(rosssi @ 2013 04 14, 18:42)
Dovana dešimtmetei...

Cia ne rankine, cia PAAAASAKA wub.gif Nerealiai smile.gif lb lb grazu thumbup.gif

Gal turit koki pavyzdeli ar schemute pgl kuria neret?
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2013 04 15, 12:10)
Cia ne rankine, cia PAAAASAKA  wub.gif  Nerealiai smile.gif lb lb grazu  thumbup.gif 
Gal turit koki pavyzdeli ar schemute pgl kuria neret?

Aciu, labai zaisminga ji man smile.gif
Cia prasom gelytes schemute:
Tik vietoj 8 ziedlapeliu as dariau 9 . Man labiau patiko puresnis ziedelis...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosssi: 15 balandžio 2013 - 19:33
QUOTE(rosssi @ 2013 04 15, 21:31)
Aciu, labai zaisminga ji man smile.gif
Cia prasom gelytes schemute:
Tik vietoj 8 ziedlapeliu as dariau 9 . Man labiau patiko puresnis ziedelis...
user posted image

Aciuka 4u.gif gal kada pabandysiu ir as panasia nunarpliot smile.gif
Atsakyti