Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

rossi, labai dailus darbas thumbup.gif

nusipirkau vasarai nublukusio persiko spalvos siūlų, jei turėsiu laiko tai dar taip pat dar vieną gėlėtą idėją įgyvendinsiu smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms, jusu darbai tiesiog nuostabus wub.gif beziuredama uztikau sia tasyte http://1.bp.blogspot...00-h/img010.jpg, kadangi niekada nesu nerus tases, ir su schemom as visiskai nedraugauju doh.gif reikia pagalbos ir dideles.... kaip skaiciau pradzioj reikia nerti pada jos, bet ji uzbaigus ar siula nutraukt reik ir kaip kitaip pradeti nerti ta antra dali ar tiesiog taip ratu ir nerti ? (nesigaus tiesiog staltiese kaip as sakau doh.gif ? dar mane domintu tu simboliu paaiskinimas (kuris koks) kiek suprantu tie rutuliukai tai tiesiog akys o bruksneliai su vienu bruksciuku tai stulpelis su vienu uzmetimu is ko ji ir yra nunerta.. bet vat visi kiti man tikra galaktika biggrin.gif dar nesuprantu kokia tu skaiciu paskyra, ir nuo kurios dalies kuri vieta susijungia su padu antros dalies... tikiuosi padesit man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 04 08, 10:45)
Labukas visoms, jusu darbai tiesiog nuostabus  wub.gif beziuredama uztikau sia tasyte http://1.bp.blogspot...00-h/img010.jpg, kadangi niekada nesu nerus tases, ir su schemom as visiskai nedraugauju  doh.gif reikia pagalbos ir dideles.... kaip skaiciau pradzioj reikia nerti pada jos, bet ji uzbaigus ar siula nutraukt reik ir kaip kitaip pradeti nerti ta antra dali ar tiesiog taip ratu ir nerti ? (nesigaus tiesiog staltiese kaip as sakau  doh.gif ? dar mane domintu tu simboliu paaiskinimas (kuris koks) kiek suprantu tie rutuliukai tai tiesiog akys o bruksneliai su vienu bruksciuku tai stulpelis su vienu uzmetimu is ko ji ir yra nunerta.. bet vat visi kiti man tikra galaktika  biggrin.gif dar nesuprantu kokia tu skaiciu  paskyra, ir nuo kurios dalies kuri vieta susijungia su padu antros dalies... tikiuosi padesit man  blush2.gif

Baigus pada, siulo nenutraukti, nerti toliau. Neiseis staltiese, nes neplateja. Pirma pagrindines dalies eile - paskutine pado eile. 6 numeriukas pade ir sestas antroje dalyje rodo ta pacia vieta. Sekmes!
Atsakyti
O kokio storio siuliukus rekomenduotumet? Cia kiek imatau tai ganetinai plonyciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 04 08, 14:00)
O kokio storio siuliukus rekomenduotumet? Cia kiek imatau tai ganetinai plonyciai  g.gif

Nemanau, kad labai ploni, rankine visai nelaikytu formos. Gal medvilne, 50 gramu - 130 m.
Atsakyti
QUOTE(Virvyte @ 2013 04 08, 12:14)
Baigus pada, siulo nenutraukti, nerti toliau. Neiseis staltiese, nes neplateja. Pirma pagrindines dalies eile - paskutine pado eile. 6 numeriukas pade ir sestas antroje dalyje rodo ta pacia vieta. Sekmes!

tikrai taip, nėriau aš šią gražuolę, iš vernito siūlų, storoki buvo, sakyčiau, mezgimo, ne nėrimo, bet kietai nėriau, tai gražiau žiūrisi nei minkštas nėrinys, pamušalą įsiuvau. Į vidų telpa knyga, maždaug toks dydis gavosi. labai patogi, jei ką. tiesa, užtrauktuką irgi įsiuvau- daug patogiau man.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 04 08, 22:14)
tikrai taip, nėriau aš šią gražuolę, iš vernito siūlų, storoki buvo, sakyčiau, mezgimo, ne nėrimo, bet kietai nėriau, tai gražiau žiūrisi nei minkštas nėrinys, pamušalą įsiuvau. Į vidų telpa knyga, maždaug toks dydis gavosi. labai patogi, jei ką. tiesa, užtrauktuką irgi įsiuvau- daug patogiau man.

Vadinas jei kazkur strigsiu, klausiu taves blush2.gif
Atsakyti
Buciau dekinga jei padetumete surasti sios tasytes nerimo schema smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uo-ga: 09 balandžio 2013 - 13:30
Prašom. http://www.liveinter.../post137798593/

Užtrukau 2 min. Atsidarom gūglę. Pasirenkam "paveikslėliai" ar "images". Ir nutempiam paveikslėlį į paieškos langelį. Ir gūglė suranda visus paveikslėlius. Dažnai šalia paveikslėlio randam ir aprašymą. Pabandykit kada.
Atsakyti
Mergaites susiduriau su problemele verysad.gif http://1.bp.blogspot...00-h/img010.jpg sitoj tasytes schemoj stringu visada ties vieta kur tie skaiciai... nu tiesiog nesuprantu kaip nerti... ir kuo skiriasi rutuliukas pilnaviduris nuo usciavidurio schemyteje kadangi jie eina dazniausiai sone vienas kito, gal kuri pagelbetu? blush2.gif
Atsakyti
Pilni rutuliukai - jungiamosios kilpos, tuščiaviduriai - paprasta pynelės kilpa. Man atrodo kepurių temoj buvo vaizdinė medžiaga įdėta. Dabar taip greit nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2013 04 09, 15:47)
Pilni rutuliukai - jungiamosios kilpos, tuščiaviduriai - paprasta pynelės kilpa. Man atrodo kepurių temoj buvo vaizdinė medžiaga įdėta. Dabar taip greit nerandu  ax.gif

Bet tada pyneliu kylpu skaicius pradzioj turi but iki to 1, tai 50 ne 47? g.gif
Atsakyti