Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2012 08 06, 09:58)

Aciu uz nuotraukytes, nu labai tvarkingai rankine padaryta  thumbup.gif

Nėra už ką smile.gif tikiuosi bent kiek padėjau smile.gif
Viską pasisiuvau be jokių problemų, bet su tuo užtrauktuku, kaip jau esu minėjus, problemų buvo doh.gif Bet dabar atrodo neblogai. O svarbiausia ir patogu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurikyte: 06 rugpjūčio 2012 - 09:30
taigi susigundžiau populiariuoju tašiuku,toks dailutis elegantiškas.
pradėjau ir........ doh.gif gaunasi taaaaašė doh.gif tilps pusė mano turto doh.gif stipriai prašoviau su dugno nėrimu,tai teko didint gėlių skaičių.dabar neriu vidurinę dalį ir nesugalvoju kaip pakietint dugną g.gif jei į pamušalą įdėt kartoną,tai skalbiant didelis š... gautūs.o kaip darot jūs ax.gif gal patartut blush2.gif
Atsakyti
A6 segtuvą plastikinį nusiperku ir atsikerpu kiek dugnui reikia biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif pasinaudosim idėja,ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi iš plastikinio segtuvo kirpau. Tik dėjau dvigubą dugną, kad tikrai būtų tvirta smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

prisiduodu su savo rankine smile.gif :

user posted image

user posted image

daug su ja vargau, o dabar bijosiu nešioti- tokia šviesi tai bus ir labai tepli, nepagalvojau prieš narpliučindama.
Atsakyti
Koks menas wub.gif wub.gif Labai graži rankinė. Tamsi taip puikiai neatrodytų.
Atsakyti
axioma, nerealiai wub.gif
Atsakyti
axioma ,labai grazi ir prabangi rankine wub.gif wub.gif wub.gif
Tik ar patogu bus tos grandinines rankenos g.gif
Atsakyti
dėkui panos už pagyras, man tai labai svarbu ir malonu wub.gif 4u.gif

dėl prabangos... idėja kilo iš vienos jau dizainerės nertos rankinės, ana nukainuota atseitų 4 000 Lt., tokia kasdieninė/pležinė. šiaip graži, bet niekas man tokios nepirks smile.gif teko darytis pačiai, bet nuo originalo smarkiai nuklydau.

dėl rankenų tai originale jos taip pat grandininės, tik dar storesnės tos kilpos. nežinau iš kokio metalo jos originale, bet jau mano posiaurė grandinė yra pakankamai sunki, storesnės ir tuo pačiu sunkesnės jau niekaip nenorėčiau dėti ( nors ji būtų patogesnė). šiandien kaiptik su ja išėjau pasižmonėti įsidėjusi įprastus rankinės reikmenis tai viskas lyg tvarkoje, rankų nepjauna. bet galima bandyti uždėti odinį vamzduką pritaikius spalvą, tada visai gerai būtų manau.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 08 12, 19:26)
Sveikos,

prisiduodu su savo rankine  smile.gif :

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taip, labai grazu, ir tieeeeeek darbo rolleyes.gif O kas viduj? su pamusalu? smile.gif
Atsakyti
taip, yra pamušalas ir plastikinis įdėkliukas prisegamas, kad daiktų forma neišsimuštų smile.gif pavyko labai panašią medžiagos spalvą rasti pamušalui tai niekaip nekrenta į akis.

taip, darbo siaubingai daug buvo, visi tie siuvinėjimai karoliukais doh.gif bet užtai prieš saulę ar dirbtinę šiviesą taip subtiliai žėri wub.gif tik niekaip nepavyko to nufotografuoti.

Atsakyti