Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

QUOTE(Naistė @ 2012 07 10, 15:24)
Parodysiu ir savo 2 paskutinius

Nu super tašiukai wub.gif
Aš irgi vis dar neriu tokią kaip ta šviesi. O tiksliau liko tik rankeną padaryti ir šioje vietoje strigau doh.gif Noriu vienos rankenos ir nežinau kokią daryti kad būtų gražu ir patogu. Vis pradedu nerti ir vis išardau ...... Gal kas kokių minčių smile.gif ??
O tą juodą pagal schemutę neret??
Atsakyti
Naiste, abu labai grazus, bet tas pirmas ipatingai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurikyte @ 2012 07 10, 16:00)

Afrikos gėlė arba African flower pasieškokit, pilna schemų ir vaizdų.

QUOTE(AisLu @ 2012 07 10, 21:44)
Naiste, abu labai grazus, bet tas pirmas ipatingai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū. Profesionali fotkė grožio priduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurikyte @ 2012 07 10, 16:00)
Nu super tašiukai  wub.gif
Aš irgi vis dar neriu tokią kaip ta šviesi. O tiksliau liko tik rankeną padaryti ir šioje vietoje strigau  doh.gif  Noriu vienos rankenos ir nežinau kokią daryti kad būtų gražu ir patogu. Vis pradedu nerti ir vis išardau ...... Gal kas kokių minčių  smile.gif ??

Pritariu, tašiukai puikūs thumbup.gif
Nusipirk diržo juostos ( kai karatistų hihihi.gif). Audinių parduotuvėse jų būna įvairių spalvų ir pločių, ir kaina tikrai nedidelė. Nereikės vargti ir atrodys kaip gamyklinė 4u.gif
Va gali padaryt kažką tokio tipo:user posted image
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2012 07 10, 16:24)
. Parodysiu ir savo 2 paskutinius

Lininė labai wub.gif Rankenos daug grožio prideda smile.gif
Atsakyti
pagaliau ir as pas jus atsizimesiu!
rankinukas dukrai (5 metai)
user posted image
is sono: http://images16.fotk...DSCF8008-vi.jpg
is galo: http://images50.fotk...DSCF8009-vi.jpg

pats tasiukas is Yarnart Summer, dirzelis ir papuosymai ir ivairios medvilnes smile.gif
dekinga jums uz rasto schema - pamaciau ji butent sitoj temoj biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kaip jūs gražiai įsiūnat rankinei užtrauktuką? Ar prisiuvat nertą juostelę, ar kaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 07 14, 16:57)
Mergaitės, o kaip jūs gražiai įsiūnat rankinei užtrauktuką? Ar prisiuvat nertą juostelę, ar kaip kitaip?

Aš įsiuvu tarp pačios rankinės ir pamušalo. Nelabai suprtau ką turėjai minty rašydama apie nertą juostelę...
Atsakyti
QUOTE(Audrikė @ 2012 06 21, 10:31)
o cia mano tasike:))
user posted image

QUOTE(Naistė @ 2012 07 10, 14:24)

Gražūs tašiukai. Gal galėtumėte pasidalinti apskrito motyvo schema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2012 07 14, 23:37)
Aš įsiuvu tarp pačios  rankinės ir pamušalo. Nelabai suprtau ką turėjai minty rašydama apie nertą juostelę...

Parodau, kaip siuvau senoj rankinėj
user posted image
Dabar taip pat nusinėriau rankinę, kraštelis banguotas, užlenkti į vidų nenoriu. Suku galvą, kaip paslėpti užtrauktuką, nesugalvoju, kaip kitaip gražiai prisiūti. Numegzti galiu bet ką, o va su siuvimu- ...... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2012 07 15, 09:39)
Gražūs tašiukai. Gal galėtumėte pasidalinti apskrito motyvo schema  4u.gif

Prasom: http://club.osinka.r...a79593e7900000e

Pati neriau is cia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Miera @ 2012 07 10, 23:10)

Nusipirk diržo juostos ( kai karatistų hihihi.gif). Audinių parduotuvėse jų būna įvairių spalvų ir pločių, ir kaina tikrai nedidelė. Nereikės vargti ir atrodys kaip gamyklinė  4u.gif

Aciu, Miera - pati apie toki varianta irgi galvojau, bet noriu kazko kito. Dabar neriu ta rankena. Ziuresiu kaip atrodys. Tikiuosi neteks vel visko isardyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 07 15, 09:03)
Parodau, kaip siuvau senoj rankinėj
user posted image
Dabar taip pat nusinėriau rankinę, kraštelis banguotas, užlenkti į vidų nenoriu. Suku galvą, kaip paslėpti užtrauktuką, nesugalvoju, kaip kitaip gražiai prisiūti. Numegzti galiu bet ką, o va su siuvimu- ...... blush2.gif  biggrin.gif

Man atrodo,kad reikia labiau patempti mezginuka siuvant,na uztrauktuka kiek trumpesni imti ir nesibanguos taip labai.
Atsakyti