Sveikos rankdarbių karalienės
Gal kuri bandėt tašiukui YarnArt tulip 100proc mikrofibra siūliukus
QUOTE(Miera @ 2012 06 04, 05:09)
Aš nerčiau iš jų viengubų ( dvigubais bus nepatogu nerti ir gali nėrinys nelabai tvarkingai atrodyt), vasarai tašytė gali būti ir plonesnio nėrinio, juk vis tiek ten reikės pamušalo nes nėrinys bus retas.Galima pamušalui pasirinkti tvirtesnį audinį
o va kaip bus su pamušalu nežinau bet kaip nors ant tokios nedidelės išeis ..bandysiu su Filetta žiūrėsiu kas gausis man labai mieli minkšti siūliukai suknutę iš jų nerti žadu
QUOTE(Miera @ 2012 06 04, 16:09)
Aš nerčiau iš jų viengubų ( dvigubais bus nepatogu nerti ir gali nėrinys nelabai tvarkingai atrodyt), vasarai tašytė gali būti ir plonesnio nėrinio, juk vis tiek ten reikės pamušalo nes nėrinys bus retas.Galima pamušalui pasirinkti tvirtesnį audinį
QUOTE(pukutis4 @ 2012 06 04, 16:28)
Sveikos rankdarbių karalienės
Gal kuri bandėt tašiukui YarnArt tulip 100proc mikrofibra siūliukus
as neriau su Tulip. baisiai nepatiko, kad jie tokie slidus bet graziai paskui atrodo, taip blizga Gal kuri bandėt tašiukui YarnArt tulip 100proc mikrofibra siūliukus
QUOTE(Eziuke @ 2012 06 05, 22:08)
as neriau su Tulip. baisiai nepatiko, kad jie tokie slidus bet graziai paskui atrodo, taip blizga
APIE TULIP PRITARIU SLIDOKI
QUOTE(Krista J. @ 2012 06 04, 14:20)
man po uups su savo nesamone tik sleptis po lapais
Tai kad abiejų labai gražūs, ir su forma, ir su spalvomis viskas puiku. Tiesiog jie skirtingi, nors modelis ir tas pats. Šaunuolės!
Labai labai grazios abi tasytes Tikrai nerodysiu savo panelems,nes uzsinores
samantila,galit nerti ir is Filetos,tik plonesni vaseli pasirinkit,bus tvirciau.
jei norit dar tvirciau,tai labai tinka dvigubas Maxi siulas
samantila,galit nerti ir is Filetos,tik plonesni vaseli pasirinkit,bus tvirciau.
jei norit dar tvirciau,tai labai tinka dvigubas Maxi siulas
na va... ziurejau i jus, ziurejau, ir pradejau vaikiska rankinuka is Summer
Laba,
Gal kas bandet nerti tokia rankine?Bent jau man pagal schema atrodo kad mazyte,gal kuri neret normalaus dydzio ir galit pasakyt kiek akiu dejot?
QUOTE(rasa32 @ 2012 06 01, 15:47)
Gal kas bandet nerti tokia rankine?Bent jau man pagal schema atrodo kad mazyte,gal kuri neret normalaus dydzio ir galit pasakyt kiek akiu dejot?
QUOTE(Karalaite28 @ 2012 06 18, 17:05)
as rosiuosi nert tokia. kaip suprantu, ji atrodo nedidele, bet yra nemazo turio
siaip yra dydzio skaiciavimai, kai man iseis. parodysiu
QUOTE(Eziuke @ 2012 06 19, 14:15)
as rosiuosi nert tokia. kaip suprantu, ji atrodo nedidele, bet yra nemazo turio
Na as bandau nerti,itariu reikes jau trecia karta ardyti,neriu pgl schema kuri buvo nurodyta.As didinau ja 3 kartus,bet manau reikes didint 4 :)man aukscio mazoka...jei pradesit nerti,pasidalinkit kaip gaunasi
QUOTE(Karalaite28 @ 2012 06 20, 09:59)
Na as bandau nerti,itariu reikes jau trecia karta ardyti,neriu pgl schema kuri buvo nurodyta.As didinau ja 3 kartus,bet manau reikes didint 4 :)man aukscio mazoka...jei pradesit nerti,pasidalinkit kaip gaunasi
Tai pasidaryki "juodraštį": paimk kokią medžiagos atraižą, pagal schemos kontūrus išsikirpk norimo ( padidinto) dydžio, pradėk nuo didesnės, pamažint visada spėsi. Kai matysi kad dydis tinkamas, pasidaryk savo nėrimo schemą, t.y. pagal jau nertą gabaliuką pasiskaičiuok, kiek stulpelių reikia nunerti yra pvz 10x10 cm gabaliukui, taip galėsi suskaičiuoti kur ir kiek reikės stulpelių, kad gautųsi tinkamo dydžio nėrinys
QUOTE(Karalaite28 @ 2012 06 20, 08:59)
man aukscio mazoka...jei pradesit nerti,pasidalinkit kaip gaunasi
dar nepradejau, bet aktyviai rosiuosi
stai kiek nuorodu radau:
schema: http://s46.radikal.r...691a9e2ec44.jpg
kitos proporcijos: http://i012.radikal....af8c4756a79.jpg
japoniskai: http://s43.radikal.r...d7e33b61b69.jpg
aprasymas kaip surinkti:
http://s49.radikal.r...ad9568a3a41.jpg