Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

Sveikos rankdarbių karalienės biggrin.gif
Gal kuri bandėt tašiukui YarnArt tulip 100proc mikrofibra siūliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2012 06 04, 05:09)
Aš nerčiau iš jų viengubų ( dvigubais bus nepatogu nerti ir gali nėrinys nelabai tvarkingai atrodyt), vasarai tašytė gali būti ir plonesnio nėrinio, juk vis tiek ten reikės pamušalo nes nėrinys bus retas.Galima pamušalui pasirinkti tvirtesnį audinį  4u.gif

4u.gif o va kaip bus su pamušalu nežinau bet kaip nors ant tokios nedidelės išeis ..bandysiu su Filetta žiūrėsiu kas gausis man labai mieli minkšti siūliukai suknutę iš jų nerti žadu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 05 birželio 2012 - 16:18
QUOTE(Miera @ 2012 06 04, 16:09)
Aš nerčiau iš jų viengubų ( dvigubais bus nepatogu nerti ir gali nėrinys nelabai tvarkingai atrodyt), vasarai tašytė gali būti ir plonesnio nėrinio, juk vis tiek ten reikės pamušalo nes nėrinys bus retas.Galima pamušalui pasirinkti tvirtesnį audinį  4u.gif
drinks_cheers.gif

QUOTE(pukutis4 @ 2012 06 04, 16:28)
Sveikos rankdarbių karalienės  biggrin.gif
Gal kuri bandėt tašiukui YarnArt tulip 100proc mikrofibra siūliukus  4u.gif
as neriau su Tulip. baisiai nepatiko, kad jie tokie slidus sad.gif bet graziai paskui atrodo, taip blizga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2012 06 05, 22:08)
drinks_cheers.gif
as neriau su Tulip. baisiai nepatiko, kad jie tokie slidus sad.gif bet graziai paskui atrodo, taip blizga smile.gif

APIE TULIP PRITARIU drinks_cheers.gif SLIDOKI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2012 06 04, 14:20)
man po uups su savo nesamone tik sleptis po lapais  lotuliukas.gif

Tai kad abiejų labai gražūs, ir su forma, ir su spalvomis viskas puiku. Tiesiog jie skirtingi, nors modelis ir tas pats. Šaunuolės!
Atsakyti
Labai labai grazios abi tasytes wub.gif wub.gif wub.gif Tikrai nerodysiu savo panelems,nes uzsinores rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif

samantila,galit nerti ir is Filetos,tik plonesni vaseli pasirinkit,bus tvirciau.

jei norit dar tvirciau,tai labai tinka dvigubas Maxi siulas thumbup.gif

Atsakyti
na va... ziurejau i jus, ziurejau, ir pradejau vaikiska rankinuka is Summer biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(rasa32 @ 2012 06 01, 15:47)
Dar viena  wub.gif

user posted image

detalus aprasymas
Papildyta:
user posted image

sita schema dar tiks

Gal kas bandet nerti tokia rankine?Bent jau man pagal schema atrodo kad mazyte,gal kuri neret normalaus dydzio ir galit pasakyt kiek akiu dejot?
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2012 06 18, 17:05)
Gal kas bandet nerti tokia rankine?Bent jau man pagal schema atrodo kad mazyte,gal kuri neret normalaus dydzio ir galit pasakyt kiek akiu dejot?

as rosiuosi nert tokia. kaip suprantu, ji atrodo nedidele, bet yra nemazo turio smile.gif
siaip yra dydzio skaiciavimai, kai man iseis. parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2012 06 19, 14:15)
as rosiuosi nert tokia. kaip suprantu, ji atrodo nedidele, bet yra nemazo turio smile.gif
siaip yra dydzio skaiciavimai, kai man iseis. parodysiu smile.gif

Na as bandau nerti,itariu reikes jau trecia karta ardyti,neriu pgl schema kuri buvo nurodyta.As didinau ja 3 kartus,bet manau reikes didint 4 :)man aukscio mazoka...jei pradesit nerti,pasidalinkit kaip gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2012 06 20, 09:59)
Na as bandau nerti,itariu reikes jau trecia karta ardyti,neriu pgl schema kuri buvo nurodyta.As didinau ja 3 kartus,bet manau reikes didint 4 :)man aukscio mazoka...jei pradesit nerti,pasidalinkit kaip gaunasi blush2.gif

Tai pasidaryki "juodraštį": paimk kokią medžiagos atraižą, pagal schemos kontūrus išsikirpk norimo ( padidinto) dydžio, pradėk nuo didesnės, pamažint visada spėsi. Kai matysi kad dydis tinkamas, pasidaryk savo nėrimo schemą, t.y. pagal jau nertą gabaliuką pasiskaičiuok, kiek stulpelių reikia nunerti yra pvz 10x10 cm gabaliukui, taip galėsi suskaičiuoti kur ir kiek reikės stulpelių, kad gautųsi tinkamo dydžio nėrinys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2012 06 20, 08:59)
man aukscio mazoka...jei pradesit nerti,pasidalinkit kaip gaunasi blush2.gif

dar nepradejau, bet aktyviai rosiuosi biggrin.gif
stai kiek nuorodu radau:
schema: http://s46.radikal.r...691a9e2ec44.jpg
kitos proporcijos: http://i012.radikal....af8c4756a79.jpg
japoniskai: http://s43.radikal.r...d7e33b61b69.jpg
aprasymas kaip surinkti:
http://s49.radikal.r...ad9568a3a41.jpg
Atsakyti