aš antrą vasarą nešiojau neprarado ji išvaizdos dėjau ir pamušalą ir duną kietinau, o siūlai labai stori medvilniniai kaip ir įdėjo mierą, viskas darosi kartu, aš tik pati usikūriau kaip išdeliosiu pumpurėlius, vienu žodžiu pasidariau sau schemutę
čia dar kai kas
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 08, 09:51)
gal kuri turetu kokia schemute, kaip nusinerti (bent jau manau, kad nerta) sita grozi?
rusaites si grozi nere on line cia.
as bandziau ja nerti, bet gavosi gan nedidele (neriau 3nr. vaseliu), tad isardziau . tad patariu imti kuo storesnius siulus, gal bandyt imti net dviguba
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 11 08, 12:21)
aš antrą vasarą nešiojau neprarado ji išvaizdos dėjau ir pamušalą ir duną kietinau, o siūlai labai stori medvilniniai kaip ir įdėjo mierą, viskas darosi kartu, aš tik pati usikūriau kaip išdeliosiu pumpurėlius, vienu žodžiu pasidariau sau schemutę
o kuo dugna kietinot? pamusalui ka naudojot?
QUOTE(Miera @ 2010 11 08, 11:32)
nu bandau bandau bet nedazlibinu as to rasto, bandau ir nerti ir vienaip ir kitaip, nu nesigauna
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 08, 13:56)
nu bandau bandau bet nedazlibinu as to rasto, bandau ir nerti ir vienaip ir kitaip, nu nesigauna
Rašto nesimato, geresnio neturiu, bet bandau gelbėt Pabandžiau nunert. Aš dariau taip: stulpeliai su 1 užmetinu, tada "burbuliukas" - 4 stulpeliai su 3 užmetimais į vieną kilpą, bet kiekvieno stulpelio paskutinį veiksmą nedaryk, pasilik kilpą, tada ant vašelio turėsi 5 kilpas ir per visas išnersi paskutinę akį, toliau vėl stulpeliai su 1 užmetimu. Kita eilė vien stulpeliai be užmetimo. O burbuliukų raštą jau nusipiešk kokį nori Tikiuosi ką nors supratai
Papildyta:
Taip ir žinojau, kad kažkur turiu! Dalinuosi ir su jumis. Penktoj eilutėj yra burbuliuko nėrimas
Atsiprašau, kad išdarkiau temos formatą, bet čia bent jau gerai matosi
QUOTE(Miera @ 2010 11 08, 15:28)
Rašto nesimato, geresnio neturiu, bet bandau gelbėt
pasakiskai gerai parodet ir apraset aciu
Tik schemoj burbuliukas iš stupelių su 1 užmetimu, bet jei "fonas" iš st. su 1 tai siūlau burbuliuką daryt su 3 užmetimais.
Papildyta:
Visada jūsų paslaugoms
Dabar narplioju tooookį raštą, kad uf Bus pynė, kuri atrodys kaip megzta virbalais Pasirodysiu, kai tik baigsiu.
Papildyta:
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 08, 14:32)
pasakiskai gerai parodet ir apraset aciu
Visada jūsų paslaugoms
Dabar narplioju tooookį raštą, kad uf Bus pynė, kuri atrodys kaip megzta virbalais Pasirodysiu, kai tik baigsiu.
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 08, 13:36)
o kuo dugna kietinot? pamusalui ka naudojot?
į dugną dėjau toks nei kartonas net nezinau kaip pasakyt jis truputį lankstosi, pasidariau skylutes ir apneriau jį, kad būtų prie dugno lengviau prisiuti ir po to ant iršaus pamušalą siuvom
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 11 08, 15:47)
į dugną dėjau toks nei kartonas net nezinau kaip pasakyt jis truputį lankstosi, pasidariau skylutes ir apneriau jį, kad būtų prie dugno lengviau prisiuti ir po to ant iršaus pamušalą siuvom
gal toks kaip kartono storio plastikas? visa ta dugneli apneret is abieju pusiu ar tik krastelius apneret? jetau kokia as ikyri
p.s. Miera laukiam pasirodymu ka neriat? rankenuka?
Esu dugną darius iš pilko kartono gal 3mm storio. Tik kartonas bijo drėgmės, o ten buvo studentiška "tašė", kuriai teko ir ant grindų pagulėti, ir lietaus paragauti, tai aš jį įvyniojau į maistinę plėvelę, dar geresnis variantas nunešti užlaminuoti. Toks pakietinimas nebijos nieko, na gal tik skalbti nerekomenduočiau Neblogi dugnai gaunasi iš plastikinių stačiakampių 5l butelių nuo vandens.
aš apneriau tą plastiką ir su adata prisiuvau prie nerto dugno, o kaip kt. daro, net nezinau
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 11 08, 16:02)
aš apneriau tą plastiką ir su adata prisiuvau prie nerto dugno, o kaip kt. daro, net nezinau
aisku, bandysim ka nors suregzt o Miera, ka jus neriat? rankenuka?