Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

aš antrą vasarą nešiojau neprarado ji išvaizdos dėjau ir pamušalą ir duną kietinau, o siūlai labai stori medvilniniai kaip ir įdėjo mierą, viskas darosi kartu, aš tik pati usikūriau kaip išdeliosiu pumpurėlius, vienu žodžiu pasidariau sau schemutę

čia dar kai kas

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 08 lapkričio 2010 - 11:25
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 08, 09:51)
gal kuri turetu kokia schemute, kaip nusinerti (bent jau manau, kad nerta) sita grozi? user posted image

rusaites si grozi nere on line cia.
as bandziau ja nerti, bet gavosi gan nedidele (neriau 3nr. vaseliu), tad isardziau doh.gif . tad patariu imti kuo storesnius siulus, gal bandyt imti net dviguba g.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 11 08, 12:21)
aš antrą vasarą nešiojau neprarado ji išvaizdos dėjau ir pamušalą ir duną kietinau, o siūlai labai stori medvilniniai kaip ir įdėjo mierą, viskas darosi kartu, aš tik pati usikūriau kaip išdeliosiu pumpurėlius, vienu žodžiu pasidariau sau schemutę

o kuo dugna kietinot? g.gif pamusalui ka naudojot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramele87: 08 lapkričio 2010 - 12:39
QUOTE(Miera @ 2010 11 08, 11:32)

user posted image

nu bandau bandau bet nedazlibinu as to rasto, bandau ir nerti ir vienaip ir kitaip, nu nesigauna fool.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 08, 13:56)
nu bandau bandau bet nedazlibinu as to rasto, bandau ir nerti ir vienaip ir kitaip, nu nesigauna  fool.gif

Rašto nesimato, geresnio neturiu, bet bandau gelbėt biggrin.gif Pabandžiau nunert. Aš dariau taip: stulpeliai su 1 užmetinu, tada "burbuliukas" - 4 stulpeliai su 3 užmetimais į vieną kilpą, bet kiekvieno stulpelio paskutinį veiksmą nedaryk, pasilik kilpą, tada ant vašelio turėsi 5 kilpas ir per visas išnersi paskutinę akį, toliau vėl stulpeliai su 1 užmetimu. Kita eilė vien stulpeliai be užmetimo. O burbuliukų raštą jau nusipiešk kokį nori 4u.gif Tikiuosi ką nors supratai blush2.gif
Papildyta:
Taip ir žinojau, kad kažkur turiu! biggrin.gif Dalinuosi ir su jumis. Penktoj eilutėj yra burbuliuko nėrimas
user posted image
Atsiprašau, kad išdarkiau temos formatą, bet čia bent jau gerai matosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miera: 08 lapkričio 2010 - 14:29
QUOTE(Miera @ 2010 11 08, 15:28)
Rašto nesimato, geresnio neturiu, bet bandau gelbėt  biggrin.gif

pasakiskai gerai parodet ir apraset 4u.gif aciu aciuks.gif
Atsakyti
Tik schemoj burbuliukas iš stupelių su 1 užmetimu, bet jei "fonas" iš st. su 1 tai siūlau burbuliuką daryt su 3 užmetimais.
Papildyta:
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 08, 14:32)
pasakiskai gerai parodet ir apraset  4u.gif  aciu  aciuks.gif

Visada jūsų paslaugoms mirksiukas.gif
Dabar narplioju tooookį raštą, kad uf doh.gif Bus pynė, kuri atrodys kaip megzta virbalais thumbup.gif Pasirodysiu, kai tik baigsiu.
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 08, 13:36)
o kuo dugna kietinot?  g.gif pamusalui ka naudojot? g.gif

į dugną dėjau toks nei kartonas net nezinau kaip pasakyt jis truputį lankstosi, pasidariau skylutes ir apneriau jį, kad būtų prie dugno lengviau prisiuti ir po to ant iršaus pamušalą siuvom
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 11 08, 15:47)
į dugną dėjau toks nei kartonas net nezinau kaip pasakyt jis truputį lankstosi, pasidariau skylutes ir apneriau jį, kad būtų prie dugno lengviau prisiuti ir po to ant iršaus pamušalą siuvom

gal toks kaip kartono storio plastikas? visa ta dugneli apneret is abieju pusiu ar tik krastelius apneret? g.gif jetau kokia as ikyri doh.gif

p.s. Miera laukiam pasirodymu mirksiukas.gif ka neriat? rankenuka? hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramele87: 08 lapkričio 2010 - 15:02
Esu dugną darius iš pilko kartono gal 3mm storio. Tik kartonas bijo drėgmės, o ten buvo studentiška "tašė", kuriai teko ir ant grindų pagulėti, ir lietaus paragauti, tai aš jį įvyniojau į maistinę plėvelę, dar geresnis variantas nunešti užlaminuoti. Toks pakietinimas nebijos nieko, na gal tik skalbti nerekomenduočiau hihihi.gif Neblogi dugnai gaunasi iš plastikinių stačiakampių 5l butelių nuo vandens.
Atsakyti
aš apneriau tą plastiką ir su adata prisiuvau prie nerto dugno, o kaip kt. daro, net nezinau
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 11 08, 16:02)
aš apneriau tą plastiką ir su adata prisiuvau prie nerto dugno, o kaip kt. daro, net nezinau

aisku, bandysim ka nors suregzt mirksiukas.gif o Miera, ka jus neriat? rankenuka? hihihi.gif
Atsakyti