Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

QUOTE(Krista J. @ 2012 06 01, 17:03)
Tai taip ir as manau apie tuos staciakampinius  drinks_cheers.gif man labai patinka tokie darbeliai, kur reik idet fantazijos ir kruopstumo. bandziau ta apvalu spalvota isnarpliot, bet niekaip neisgaunu tokios formos  doh.gif  bandziau ir apskritimukus nert, bet per daug apvalu, bandziau kaip kvadraciuka, o po apvalint, tai irgi be rysio... Kazkaip nelabai pavyko. Bet gal ryt ar poryt parodysiu, koki netikusi pirma blyna isgavau eksperimentuodama  su belenkokiais siulu likuciais  biggrin.gif bijau kist savo nesamones, bet gal kam pasirodys idomu   blush2.gif

lotuliukas.gif ash irgi nei ish shio, nei ish to pradejau ta apvalu lotuliukas.gif svarbiausia, visada perku patikusius aprashymus ir shitas mano 'planuose' buvo, tik ketinau palaukt kol dukra paaugs, nes dabar toks jai dar sunkokai 'sugraibomas', vos priesh menesi jai platu, patogu nuneriau doh.gif Bet va kazhkoks sportinis azartas uzhpuole lotuliukas.gif
man lyg neblogai gaunasi, galesiu irgi parodyt...jei uzhteks noro uzhbaigt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 01 birželio 2012 - 18:18
QUOTE(uups @ 2012 06 01, 20:17)
lotuliukas.gif  ash irgi nei ish shio, nei ish to pradejau ta apvalu lotuliukas.gif svarbiausia, visada perku patikusius aprashymus ir shitas mano 'planuose' buvo, tik ketinau palaukt kol dukra paaugs, nes dabar toks jai dar sunkokai 'sugraibomas', vos priesh menesi jai platu, patogu nuneriau doh.gif  Bet va kazhkoks sportinis azartas uzhpuole lotuliukas.gif
man lyg neblogai gaunasi, galesiu irgi parodyt...jei uzhteks noro uzhbaigt biggrin.gif

Man butu labai idomu pamatyt kas jums gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2012 06 01, 19:03)
Tai taip ir as manau apie tuos staciakampinius  drinks_cheers.gif man labai patinka tokie darbeliai, kur reik idet fantazijos ir kruopstumo. bandziau ta apvalu spalvota isnarpliot, bet niekaip neisgaunu tokios formos  doh.gif  bandziau ir apskritimukus nert, bet per daug apvalu, bandziau kaip kvadraciuka, o po apvalint, tai irgi be rysio... Kazkaip nelabai pavyko. Bet gal ryt ar poryt parodysiu, koki netikusi pirma blyna isgavau eksperimentuodama  su belenkokiais siulu likuciais  biggrin.gif bijau kist savo nesamones, bet gal kam pasirodys idomu  blush2.gif

Aišku, kad įdomu 4u.gif
Atsakyti
nu tai ir parodysiu, kad idomu biggrin.gif va taip gavosi:
user posted image

tik spalvu padoriai nenufotkinau...
stengiausi taip labai vienas prie vieno nekopijuot ax.gif labai uzhknuso milijonas siulu galiuku, tai isiuvau dar ir pamushaliuka, nes tingejau juos slept:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 04 birželio 2012 - 10:41
uups, labai fainuoliska tasyte wub.gif
kaip suprantu nerti du apskritimai, jie susiuti ar ne, ar sonas kazkaip dar panertas keleta eiluciu g.gif o trecias jau su rasteliu biskutuka g.gif
Atsakyti
man po uups su savo nesamone tik sleptis po lapais lotuliukas.gif
bet kadangi pazadejau parodyt, tai rodausi doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
jau truputi patasyta mano grazuoliu ax.gif
o neriau is visokiu mezgimo siulu likuciu, tai gal del to nelabai kaip ziurisi. plius, kaip jau minejau, neina isgaut man normalios formos doh.gif ai, gal kitakart pavyks geriau biggrin.gif va gal uups papasakos kaip nere ax.gif

beje, nepagyriau uups darbelio ax.gif nu man tai jis toooobulai isdirbtas thumbup.gif wub.gif saunuole. ir as toki noreciau nunert ax.gif na bent jau kiek panasesni i normalu darba doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista J.: 04 birželio 2012 - 12:25
liuksines abi tasytes! thumbup.gif
Atsakyti
Uups, Krista J. fantastiškos abiejų tašytės wub.gif
Parašykite, kaip nėrėte blush2.gif Arba nuotraukytę iš kitos pusės padarykite 4u.gif
Atsakyti
nu tipishka, kai svetimas darbas labiau patinka lotuliukas.gif man irgi Kristos grazhesnis biggrin.gif
ash pradejau nerti nuo apskritimo, o paskui formavau dalies jo neapnerdama ir pora eiliu zhemus stulpelius pakeisdama stulpeliais su uzhmetimu,- nuotraukoj pazhynejau baltom zvaigzdutem:
user posted image
Atsakyti
Uups, ačiū 4u.gif
Reiks ir man pabandyti, tik turės stoti į eilę smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos na nuo tų vaikiškų grožybių saldu paliko labai gražios abi apvalios ..ir mano dičkė užsimanė prie kepurytės derančios tašytės pasirinkau šio varianto gėles

gėlės tašytei

ir norėjau jūsų patyrusių nėrėjų paklaust ar verta pardėt Filetta siūliukais ar geriau kokių sintetinių ?gal kuri bandet , kepurytė iš šių ir tašiukas būt gerai bet man rodos nebus tašytės formos iš jų g.gif nebent dėti dvigubą siūlą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2012 06 04, 16:08)
ar verta pardėt Filetta siūliukais ar geriau kokių sintetinių ?

Aš nerčiau iš jų viengubų ( dvigubais bus nepatogu nerti ir gali nėrinys nelabai tvarkingai atrodyt), vasarai tašytė gali būti ir plonesnio nėrinio, juk vis tiek ten reikės pamušalo nes nėrinys bus retas.Galima pamušalui pasirinkti tvirtesnį audinį 4u.gif
Atsakyti