Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

QUOTE(Krista J. @ 2012 01 11, 16:38)
o cia mano mazajai tokia ale pinigine  biggrin.gif lengvas toks rasto pasibandymas  biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

Koks mielas rankinukas. wub.gif smile.gif

Kribut darbeliai patiko. 4u.gif
Atsakyti
IDEJA rasta internete 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti

QUOTE(caramele87 @ 2010 11 08, 14:56)
nu bandau bandau bet nedazlibinu as to rasto, bandau ir nerti ir vienaip ir kitaip, nu nesigauna  fool.gif

ir mane suzavejo si rankine labai grazi, gal galit atsiusti schema i az buciau labai dekinga :*
Atsakyti
Triumfante, dekui uz komplimenta ax.gif

Dovilee, o gal ir schemute butu tu spalvotu vaikisku ridikiuliuku? ax.gif taip noreciau savo spirgem tokius nunarpliot smile.gif improvizuot nelabai man iseina blush2.gif O susirast bandziau, bet irgi kazkaip blondiniskai nesigauna doh.gif
Buciau belenkaip dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2012 05 31, 14:33)
Dovilee, o gal ir schemute butu tu spalvotu vaikisku ridikiuliuku?  ax.gif taip noreciau savo spirgem tokius nunarpliot smile.gif improvizuot nelabai man iseina  blush2.gif O susirast bandziau, bet irgi kazkaip blondiniskai nesigauna  doh.gif
Buciau belenkaip dekinga  ax.gif

Chia vendula maderska dizainas, ravelryj yra pirkt schema (4$) nors, aishku, gal yra kur ir pavogta unsure.gif http://www.ravelry.com/patterns/library/where-is-a-rainbow

man jos visos rankinytes labai mielos ax.gif
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Oi kaip ir aš schemučių norėčiau...
Gal susikooperuojam ir nusiperkam? Jei internete nėra?
Aš bandžiau ieškoti, bet nesėkmingai. O improvizuoti irgi nelabai moku...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2012 05 31, 17:47)
Chia vendula maderska dizainas, ravelryj yra pirkt schema (4$) nors, aishku, gal yra kur ir pavogta unsure.gif http://www.ravelry.com/patterns/library/where-is-a-rainbow
man jos visos rankinytes labai mielos ax.gif

och tu pierkuneli kokio fainumo.... blink.gif wub.gif mega_shok.gif wub.gif nerealus... thumbup.gif ypac tas pirmas wub.gif toki tai gal dar ir suimprovizuot eitu... g.gif reiks pabandyt is tokiu lopu ka nors suregzt biggrin.gif
aciu uz idejas uups 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2012 05 31, 16:57)
Oi kaip ir aš schemučių norėčiau...
Gal susikooperuojam ir nusiperkam? Jei internete nėra?

rankines grazios, bet man atrodo, cia viskas labai paprasta i lengva issifruoti smile.gif be to, niekas nedrazudzia improvizuoti! o spalvas paciai parinkti net maloniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2012 06 01, 09:39)
rankines grazios, bet man atrodo, cia viskas labai paprasta i lengva issifruoti smile.gif be to, niekas nedrazudzia improvizuoti! o spalvas paciai parinkti net maloniau smile.gif

drinks_cheers.gif juo labiau kad čia nei formą formuot reikia, nei ką, nusineriat kokio norit dydžio stačiakampį arba ovalą dugnui ir tada paprastais stulpeliais lygiai vienodai neriat, tik spalvas pasirenkat, o kur norit, pradedat raštą, tas nėrinių juosteles galima atskirai prisiūt kad būtų paprasčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2012 06 01, 08:46)
tas nėrinių juosteles galima atskirai prisiūt kad būtų paprasčiau 4u.gif

man atrodo, ten taip ir padaryta smile.gif
Atsakyti
IDEJOS
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Dar viena wub.gif

user posted image

detalus aprasymas
Papildyta:
user posted image

sita schema dar tiks
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2012 06 01, 10:46)
drinks_cheers.gif juo labiau kad čia nei formą formuot reikia, nei ką, nusineriat kokio norit dydžio stačiakampį arba ovalą dugnui ir tada paprastais stulpeliais lygiai vienodai neriat, tik spalvas pasirenkat, o kur norit, pradedat raštą, tas nėrinių juosteles galima atskirai prisiūt kad būtų paprasčiau 4u.gif

Tai taip ir as manau apie tuos staciakampinius drinks_cheers.gif man labai patinka tokie darbeliai, kur reik idet fantazijos ir kruopstumo. bandziau ta apvalu spalvota isnarpliot, bet niekaip neisgaunu tokios formos doh.gif bandziau ir apskritimukus nert, bet per daug apvalu, bandziau kaip kvadraciuka, o po apvalint, tai irgi be rysio... Kazkaip nelabai pavyko. Bet gal ryt ar poryt parodysiu, koki netikusi pirma blyna isgavau eksperimentuodama su belenkokiais siulu likuciais biggrin.gif bijau kist savo nesamones, bet gal kam pasirodys idomu blush2.gif
Atsakyti