Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

mano paskutinis darbelis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mano rankinės nėra tokios išraiškingos, kaip auksarankės kribut, bet vis tiek norisi pasigirti..

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smilte1212 @ 2012 02 01, 16:51)
bet vis tiek norisi pasigirti..

wub.gif
Kokio dydžio jos? panašu, kad mažutės bigsmile.gif kaip virvutę padarėt?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 02 01, 18:18)
wub.gif
Kokio dydžio jos? panašu, kad mažutės bigsmile.gif kaip virvutę padarėt?

Viršutinių rankinukų 12X12,5

O kitų - apačia identiška, o viršuje, kur siaurėja- 6 cm

Rankenėles mane išmokė anyta daryti:) Sunku nusakyti, galėčiau fiziškai parodyti:)
Atsakyti
bandau prikelti tema is numirusiu ir pasirodau savo sena nauja vasarine rankine smile.gif pasinaudojau vienos auksarankes patarimu ir truputi patobulinau ja, nors vis dar atrodo, kad kazko jai truksta g.gif
jusu teismui, mano pirmas toks darbelis biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2012 02 22, 10:35)
jusu teismui
Rankinė - super thumbup.gif Pagal mano skonį gal nereikėtų tų gėlyčių, rankinė tvarkinga ir gan solidi, dailiai atlikta, o vat gėlytės tokios...vaikiškos. Nebent infantilios detalės labai prie širdies. Kadangi nepažįstu savininkės ir nežinau jos stiliaus tikiuosi neįsižeis blush2.gif
Aš ant tokios rankinės dėčiau ką nors tokio
user posted image
arba tokio
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miera: 22 vasario 2012 - 10:58
Krista J., rankinė labai daili ir nepriekaištingai atlikta wub.gif
Atsakyti
dekui dekui biggrin.gif
aciu ir uz kritika. ir pati labai dvejojau del tu gelyciu. gal ir man paciai be ju graziau. reikes nuardyt ir greiciausiai jokiu detaliu nedesiu g.gif
Atsakyti
O man tos gelytes visai tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
tikrai labai labai simpatiskai atrodo rankine su gelytem. tokia kukli puosmena thumbup.gif nieko nekeiskit smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ponios ir paneles mirksiukas.gif galima prie jusu prisijungti? hi.gif
stai mano indelis:
user posted image
labai megstu megztas rankines, bet sita - tik trecia mano gyvenime. Tai variacija Dzulijos Roberts veltos rankines tema smile.gif
originalas
Atsakyti
Gražu, Eziuke! thumbup.gif O čia kaip daryta? Nerta/megzta ir velta? O tas liežuvis tai ten kišenės uždengimas? Man dar labai smalsu būtų pažvelgti į jos vidų blush2.gif Ar su pamušalu ir panašiai.. ax.gif
Atsakyti