Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

QUOTE(si1978 @ 2010 09 12, 13:27)
Idedu viena iš šia vasara pamėgtų daryti  darbelių  smile.gif

user posted image

user posted image

Is ko darytos jusu renkenos?Labai graziai tasyte atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulijaR: 22 spalio 2010 - 18:47
jo man ir idėjos tie srankenomis baigiasi doh.gif
Atsakyti
Pirmiausia, tai rankenų įvairiausių yra pirkt. Pilnos internetinės parduotuvės. Tik jos brangokos. Antra, galima daryt iš žarnelių. Esu darius apvalias, tai ėmiau gana ploną, tokią standesnę žarnelę, pakaitinau galus ir sulipdžiau juos, paskui apnėriau. Trečia, galima rasti pigių rankinių padėvėtų daiktų parduotuvėse ir panaudoti rankenas. Vienžo, reik tik pasukti galvą
Atsakyti
aš manau, kad vaikiškai rankinei galima rankenoms panaudoti apyrankes smile.gif jų juk visokiausių būna
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2010 10 22, 08:14)
šlangutės? o kaip jas apmezgei? ar numezgus juostelę susiuvai ir sukamšei jas? ar iš karto šlangutes apmezginėjai?
Papildyta:
nu super  thumbup.gif
pirmiausia kas krito į akį- superiniai kruopščiai sutvarkytas pamušalas... Nu neturiu aš kantrybės su jais užsiimti  blush2.gif
o antra - GĖLĖ  thumbup.gif  kaip ji nerta?  ax.gif aš irgi tokios noriu  blush2.gif

QUOTE(JulijaR @ 2010 10 22, 18:46)
Is ko darytos jusu renkenos?Labai graziai tasyte atrodo.

Aciu uz pagyras smile.gif

gelyte tai nerta atsikirais lapeliais ,paskui viskas sujungta.
Rankines jos nedidukes ir rankenos kaip minejo gali but is ivairiu priemoniu,. Maniskes apneriau ,apyrankes, kazkada buvau uz kelis litus maximoi visa kruva nusipirkus tokiu spalvotu smile.gif
Atsakyti
gal kuri turetu kokia schemute, kaip nusinerti (bent jau manau, kad nerta) sita grozi? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramele87: 08 lapkričio 2010 - 09:10
Aš tai nerčiau paprastai - stulpeliu su užmetimu, o paskui dekoruočiau pynute ir nertais bumbuliukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2010 11 08, 08:56)
Aš tai nerčiau paprastai - stulpeliu su užmetimu, o paskui dekoruočiau pynute ir nertais bumbuliukais  smile.gif

thumbup.gif Liuks mintis
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 08, 09:51)
gal kuri turetu kokia schemute, kaip nusinerti (bent jau manau, kad nerta) sita grozi? user posted image

čia nerta, panašią ir aš dariausi

user posted image
Atsakyti
Man idomu kiek tarnauja tokios rankines,mezgimo knygoj skaiciau,kad labai greitai praranda vaizda.Is koiu siulu geriausia megzt,kad kuo ilgiau vaizdas isliktu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 11 08, 11:01)
čia nerta, panašią ir aš dariausi

user posted image

tai is karto neret tuos bumbuliukus ar nuneret atskirai ir dekoravot? blush2.gif

del laikymosi manau tvirta pamusala reikia deti vidun, kad kuo ilgiau laikytusi, o del siulu - kokie ilgiausiai laikytusi ir man idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 08, 08:51)

Ne ta, bet panašus raštas
user posted image
user posted image

GRAŽINA25, graži rankinė 4u.gif Iš kokių siūlų nėrei?
Atsakyti