Miera-labai grazi
mano rankine didele ir galima daug siulu isideti...
Niu, kokios fainos rankinės. Kaspinėlis man rods iš akinių
QUOTE(Jollyk @ 2011 09 21, 16:42)
tokia rankine mielai nesiociau! Labai labai mano skonio
o tie akiniai tikriausiai tik siaip uzdeti manau
Miera-Naiste-Carolina-aciu labai...
akiniai tik siaip uzdeti, del grozio...
akiniai tik siaip uzdeti, del grozio...
QUOTE(Jollyk @ 2011 09 22, 13:29)
Matyt man pačiai akinių reikia Tik spėju, ne tamsintų
gal kas turit sios rankines schemute ar bent gelyciu schema?
QUOTE(Jollyk @ 2011 09 29, 14:42)
Miera-
Aglyte-as neturiu schemutes...
mano nerta rankine,nedidele,vasarine...
rasto schemos neturu,viskas is galvos...
Aglyte-as neturiu schemutes...
mano nerta rankine,nedidele,vasarine...
rasto schemos neturu,viskas is galvos...
super tavo rankine, labai grazi, as ir galvoju ,kad reiks is galvos daryti.
Mergaitės, noriu patarimo. Noriu numegzti tašytę pirkiniams. Turėtų būti tvirta, bet nestora, kad sulankstyta rankinėje neužimtų daug vietos. Kokius siūliukus geriausia būtų naudoti?
Aglyte-aciu...
Aiwita-arba labai plonus,arba nerti labai retai,tik tada bus nesunki,lankstysis ir t.t...
Aiwita-arba labai plonus,arba nerti labai retai,tik tada bus nesunki,lankstysis ir t.t...
QUOTE(aiwita @ 2011 09 30, 09:11)
Mergaitės, noriu patarimo. Noriu numegzti tašytę pirkiniams. Turėtų būti tvirta, bet nestora, kad sulankstyta rankinėje neužimtų daug vietos. Kokius siūliukus geriausia būtų naudoti?
Aš siūlyčiau ne nerti, o megzti, bus plonesnis. Raštą pasirink retesnį, bet kad nebūtų didelių skylių. Siūlus imk plonus, virbalus storesnius. Rinkis sintetiką nes gerai nešiojasi, o kadangi rašei, kad tai bus pirkinių krepšys, tai jį tikriausiai reikės ne kartą skalbti Arba medvilnę. Kad ir tokius kaip Maxi, kad netystantys būtų. Nors aš pati jei daryčiau pirkinių krepšelį tai rinkčiausi siūtą, o ne megztą. O jei jau megztą ar nertą tai imčiau ką nors įdomesnio nei paprastas siūlas. Gal kažkokią virvelę ar žilką...