Pagyrų puode jau įdėjau...dabar toj temoj,kur ir priklauso
QUOTE(lututė @ 2011 07 15, 10:00)
Gražu gražu! Galėtų foto ir disesnė būt, nelabai kas matosi
Aš vakar pabaigiau rankinę, ryte norėjau nusifotografuot, ir...neradau fotiko! Teko su telefonu įamžint nes šiandien atiduodu ( iškeliaus toli nuo LT). Labai gaila, kad neturėsiu kokybiškų nuotraukyčių
Sveiki
Temuke perziurejau bet neradau,to ko noriu Noriu nunerti labai paprasta rankyne a la pastininko per peti.Megsta stulpeliu,be papuosimo,su uztrauktuku ir placia rankena.Atrodo nieko sudetinga bet,kad su vaseliu ne labai draugaju,ir is akies(be schemos) bijau megzti.Gal kas matet kur nors taip megzta rankyne?Ir galietumet pasidalinti nuoroda?
Temuke perziurejau bet neradau,to ko noriu Noriu nunerti labai paprasta rankyne a la pastininko per peti.Megsta stulpeliu,be papuosimo,su uztrauktuku ir placia rankena.Atrodo nieko sudetinga bet,kad su vaseliu ne labai draugaju,ir is akies(be schemos) bijau megzti.Gal kas matet kur nors taip megzta rankyne?Ir galietumet pasidalinti nuoroda?
Man nerodo foto
QUOTE(saulemeile @ 2011 07 21, 15:53)
Mano rankine
Labai grazi rankine gal rasto schemute ikeltumet?
saulemeile ,skoninga ir grazu
QUOTE(saulemeile @ 2011 07 21, 16:53)
Mano rankine
Labai gražu Į raneknas kažką ar tik tvirtai numezgei kad net neišlinksta pakabintos?
Ir dar mane labai domina šitos rankinės vidus ir užsegimas. Gal gali nuotraukėlę įkelt ar bent papasakot kas ir kaip
QUOTE(Miera @ 2011 07 22, 08:40)
Labai gražu Į raneknas kažką ar tik tvirtai numezgei kad net neišlinksta pakabintos?
Ir dar mane labai domina šitos rankinės vidus ir užsegimas. Gal gali nuotraukėlę įkelt ar bent papasakot kas ir kaip
Aciu rankena dariau taip paneraiu i virsu tiek kiek uztektu dar perpus perlekus tada perlenkiau tada i vidu idejau nupjauta rankenos ta ilgaja dali ir uzneriau viskas puikiai rankenos laiko.Viduje uzsegimas su knopkytem padarytas o pamusalo nedejau nes pasiuvau is storos medziagos tai labai negraziai atrodo tai tik paduka idejau padariusi is tokios kietos papkes ir apsiuto medziaga.
QUOTE(saulemeile @ 2011 07 21, 17:53)
Mano rankine
Labai dailus darbas...