Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

Pagyrų puode jau įdėjau...dabar toj temoj,kur ir priklauso tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 07 15, 10:00)
Pagyrų puode jau įdėjau...dabar toj temoj,kur ir priklauso  tongue.gif

user posted image

Gražu gražu! Galėtų foto ir disesnė būt, nelabai kas matosi blush2.gif
Aš vakar pabaigiau rankinę, ryte norėjau nusifotografuot, ir...neradau fotiko! Teko su telefonu įamžint nes šiandien atiduodu ( iškeliaus toli nuo LT). Labai gaila, kad neturėsiu kokybiškų nuotraukyčių verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, vis stebiu šia tema ir negaliu atsistebėti rankiniu grožiu, jų išskirtumu. Radai ir aš patinkančia rankinę, ja išsisaugojau, bet gal kartais užmatėte gal kur osinkoje ją neria, butu dar lengviau nerti. Iš anksto jums ačiu

user posted image

Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Temuke perziurejau bet neradau,to ko noriu verysad.gif Noriu nunerti labai paprasta rankyne a la pastininko biggrin.gif per peti.Megsta stulpeliu,be papuosimo,su uztrauktuku ir placia rankena.Atrodo nieko sudetinga bet,kad su vaseliu ne labai draugaju,ir is akies(be schemos) bijau megzti.Gal kas matet kur nors taip megzta rankyne?Ir galietumet pasidalinti nuoroda? 4u.gif
Atsakyti
Mano rankine
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulemeile: 21 liepos 2011 - 15:53
Man nerodo foto sad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulemeile @ 2011 07 21, 15:53)
Mano rankine

Labai grazi rankine thumbup.gif gal rasto schemute ikeltumet?
Atsakyti
saulemeile ,skoninga ir grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
schema
user posted image
Rasa32 aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulemeile: 21 liepos 2011 - 21:11
QUOTE(saulemeile @ 2011 07 21, 16:53)
Mano rankine

Labai gražu smile.gif Į raneknas kažką ar tik tvirtai numezgei kad net neišlinksta pakabintos?
Ir dar mane labai domina šitos rankinės vidus ir užsegimas. Gal gali nuotraukėlę įkelt ar bent papasakot kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 07 22, 08:40)
Labai gražu smile.gif Į raneknas kažką ar tik tvirtai numezgei kad net neišlinksta pakabintos?
Ir dar mane labai domina šitos rankinės vidus ir užsegimas. Gal gali nuotraukėlę įkelt ar bent papasakot kas ir kaip  4u.gif

Aciu 4u.gif rankena dariau taip paneraiu i virsu tiek kiek uztektu dar perpus perlekus tada perlenkiau tada i vidu idejau nupjauta rankenos ta ilgaja dali ir uzneriau viskas puikiai rankenos laiko.Viduje uzsegimas su knopkytem padarytas o pamusalo nedejau nes pasiuvau is storos medziagos tai labai negraziai atrodo tai tik paduka idejau padariusi is tokios kietos papkes ir apsiuto medziaga.
Atsakyti
QUOTE(saulemeile @ 2011 07 21, 17:53)
Mano rankine

Labai dailus darbas...
Atsakyti