Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

QUOTE(persikiuks @ 2011 03 17, 17:51)
o jau skrybeles grazumas  bigsmile.gif !!! gal pasakysit kaip mezget  ax.gif , nes seiles varva beziurint  wub.gif

ten labai paprastas rastelis - stulpeliai su uzmetimu... ir kazkaip viskas labai paprasta, net nezinau, ka aiskinti...
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2011 03 17, 22:49)
ten labai paprastas rastelis - stulpeliai su uzmetimu... ir kazkaip viskas labai paprasta, net nezinau, ka aiskinti...

rastelis man aiskus, bet kaip taip graziai ir tolygiai isplatinti g.gif . kas kiek akiu ir eiliu reikia uzdejimus daryti ir kiek akiu vienu kartu ismegzt rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2011 03 18, 09:18)
rastelis man aiskus, bet kaip taip graziai ir tolygiai isplatinti  g.gif . kas kiek akiu ir eiliu reikia uzdejimus daryti ir kiek akiu vienu kartu ismegzt  rolleyes.gif ?

na zinokit tikrai viska dariau is akies: virsugalvi - kaip servetele, kad lygus butu, o bryliu irgi analogiskai... viskas bandymu budu, as kazkaip labai nemegstu pagal aprasymus... blush2.gif
Atsakyti
Romap labai gražus lininis komplektėlis wub.gif , kur perki liną rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2011 03 18, 11:26)
na zinokit tikrai viska dariau is akies: virsugalvi - kaip servetele, kad lygus butu, o bryliu irgi analogiskai... viskas bandymu budu, as kazkaip labai nemegstu pagal aprasymus... blush2.gif

aisku, bandysiu ir as hihihi.gif esu mezgus maza skrybelyte mergytei, panasiai ir sau megziu. jusu skrybele man tokia prabangi ir puosni, kad galvojau bus koks ypatingas mezgimo budas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2011 03 18, 15:23)
Romap labai gražus lininis komplektėlis  wub.gif , kur perki liną  rolleyes.gif

SAGŲ PASAULIS, IĮ , Jasinskio g.7, Vilnius ir dar netoli stoties yra viena parduotuvytė, bet neprisimenu pavadinimo...

o čia vasarinė lininė rankinė...

user posted image
Atsakyti
Sakykit, iš kokių siūlų geriausia būtų vasarai nusinerti rankinę? Kai užklausiau parduotuvėje, tai pardavėja sakė tik iš sintetinių, nes kiti labai greitai dėvisi. Gal galit ką patarti? Noriu vasarai rankinės, šviesios, ale niekaip siūlų neišsirenku.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2011 03 31, 10:16)
Sakykit, iš kokių siūlų geriausia būtų vasarai nusinerti rankinę? Kai užklausiau parduotuvėje, tai pardavėja sakė tik iš sintetinių, nes kiti labai greitai dėvisi. Gal galit ką patarti? Noriu vasarai rankinės, šviesios, ale niekaip siūlų neišsirenku.... g.gif

Lininiai labai gerai. Aš nersiu iš medvilnės "Maxi". Sintetika gerai skalbiasi. Bet juk netrinsi rankinės po purvus...
Atsakyti
As turiu rankine ,nerta is dvigubo Maxi,labai gerai nesiojasi,jau 2vasaras atnesiojau.
Dar,mano akimis,labai tinka Begonija.Zinoma,nieko ner amzino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 31 kovo 2011 - 11:50
Ačiū, padėjot. Pirksiu Maxi. Vieno turbūt neužteks, dviejų reiktų? Noriu tokios vidutinės tašiukės, nei mažos, nei didelės ax.gif
Atsakyti
Romap,rankine miela smile.gif
O cia mano pasizaidimas
user posted image
user posted image
Atsakyti
JulijaR, šauni rankinė thumbup.gif , reiks pabandyt smile.gif
Atsakyti