Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

QUOTE(<Indriuska> @ 2011 03 09, 14:49)
Mano pirmasis blynas  ax.gif
user posted image

gražu wub.gif
čia jau ne blynas, o cielas pyragas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Indriuska, tikrai labai įdomus tašiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(<Indriuska> @ 2011 03 09, 13:49)

Kaip pavasariu pakvipo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(<Indriuska> @ 2011 03 09, 13:49)
user posted image

Labai šaunus tašiukas thumbup.gif gal išduosite paslaptį - kur rankenas perkate?
Atsakyti
QUOTE(<Indriuska> @ 2011 03 09, 12:49)
user posted image

Labai šanus tašiukas 4u.gif Čia jau toks visas pirkinių krepšys. Dar labai gražu būtų tokia rankinė, tik mažesnė, t.y. iš 12 detalių, na vieno šono piešinys būtų lyg gėlė, cetre viduriukas, o 5 žiedlapiai tokios pat detalės, o 6tas būtų rankena.

QUOTE(Romap @ 2011 03 09, 15:01)
gal išduosite paslaptį - kur rankenas perkate?[/color]

Prašau nesupykite ir neįsižeiskite, bet nejaugi nieko daugiau šiame forume neskaitote? Kiekvienoje temoje apie rankines, nertas megztas ar kitaip gamintas, yra bent po kelis tokius klausimus ir begalybė atsakymų, kurie skamba maždaug taip: dėvėtų rūbų parduotuvėse ( išima iš senų rankinių) arba siūlų-medžiagų parduotuvėse, tokiose kaip šalia šalia Kalvarijų turgaus ar Vilniaus gatvėje ( Vilniuje).
Papildyta:
dar yra internete pvz čia
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 03 09, 17:16)
Labai šanus tašiukas  4u.gif Čia jau toks visas pirkinių krepšys. Dar labai gražu būtų tokia rankinė, tik mažesnė, t.y. iš 12 detalių, na vieno šono piešinys būtų lyg gėlė, cetre viduriukas, o 5 žiedlapiai tokios pat detalės, o 6tas būtų rankena.

Aciu smile.gif as apie tokia taip pat pagalvojau bet man per maza pasirode smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Romap @ 2011 03 09, 16:01)
Labai šaunus tašiukas  thumbup.gif  gal išduosite paslaptį - kur rankenas perkate?

Rankenas pirkau ebay uz 1.69 svarus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<Indriuska> @ 2011 03 09, 10:49)

nu nieko sau blynas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai grazi tasyte ir as tokios pavasariui noreciau. ar sunku tokia nusinerti?? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveika, tikrai nera sunku tokia nusinerti, siam tasiukui nusinriau 17 sesiakampiu, juos aneriau kita spalva, suneriau taip kokios formos noreciau, sonus is gerosios puses apneriau kad graziau forma, kampai stovetu. ir prineriau reankenas mirksiukas.gif
Atsakyti
anastra-labai grazios idejos rankines thumbup.gif
indrisuka-1blynas-labai saunus,pavasariskas... 4u.gif
mano naujausia rankine,kazko didelio norejosi,kad viskas tilptu... lotuliukas.gif
user posted image

gal jus turite sios rankines schema,buciau l.dekinga... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jollyk @ 2011 03 10, 12:35)
mano naujausia rankine,kazko didelio norejosi,kad viskas tilptu... lotuliukas.gif

Vajei, kokia graži thumbup.gif Aš ir tokios norėčiau smile.gif Gal galit aprašyt, bent maždaug, kaip ją megzt rolleyes.gif
Atsakyti