QUOTE(anastra @ 2011 02 24, 09:13)
Anastra, labai gražus ir profesionalus darbas Smagiai atrodo vidinės kinešės Nemaniau, kad be pamušalo rankinė gali atrodyti tokia išbaigta
Iš ko čia megzta? Siūlai? Jei taip tai kokie?
Visos rankinės rastos interneto platybėse. Taip sakant schemos pateiktos su pvz. Siūlai - polietilieno maišeliai.
QUOTE(anastra @ 2011 02 24, 12:21)
Visos rankinės rastos interneto platybėse. Taip sakant schemos pateiktos su pvz. Siūlai - polietilieno maišeliai.
Va aš ir žiūriu, kad lyg ne siūlai Labai spalva graži. Jei ne paslaptis- kur tokių maišelių gauti? Nes reikia nemažai, vieno maišelio juk neužteks, o visokie maximiniai ir šiukšliniai nebūna tokie gražūs
Aš turėjau nusinėrus rankinę iš audio kasečių. Ruda su juodu. Dar sagę įsegiau ir išdidžiai nešiojau, visi žiūrėdavo ir girdavo, o kai sužinodavo iš ko mezgiau, tai ne vienam žandikaulis atkaro
QUOTE(Miera @ 2011 02 24, 15:19)
Va aš ir žiūriu, kad lyg ne siūlai Labai spalva graži. Jei ne paslaptis- kur tokių maišelių gauti? Nes reikia nemažai, vieno maišelio juk neužteks, o visokie maximiniai ir šiukšliniai nebūna tokie gražūs
Aš turėjau nusinėrus rankinę iš audio kasečių. Ruda su juodu. Dar sagę įsegiau ir išdidžiai nešiojau, visi žiūrėdavo ir girdavo, o kai sužinodavo iš ko mezgiau, tai ne vienam žandikaulis atkaro
vow, prašom parodyti ją čia
Ot, dėl spalvotų maišelių net nežinau. Mezgėja tos rankinės tikrai ne iš Lietuvos. Nebent bandyti dažyti.
QUOTE(anastra @ 2011 02 24, 15:07)
Ot, dėl spalvotų maišelių net nežinau. Mezgėja tos rankinės tikrai ne iš Lietuvos. Nebent bandyti dažyti.
aaaaa....o aš supratau, kad jos tavo darytos.
rea258, rankinė dar gyva, bet jau nebenaudojama...neturiu foto, bet gal pabandysiu nufotografuot
mano senutė kasetinė rankinė, jau atitarnavusi
QUOTE(Miera @ 2011 02 24, 17:18)
labai originalu jaučiu daug laiko ir darbo pareikalavo ši rankinė šaunuolė Miera
QUOTE(rea258 @ 2011 02 24, 16:56)
labai originalu jaučiu daug laiko ir darbo pareikalavo ši rankinė šaunuolė Miera
Ačiū Daug laiko, bet kiek jau nepamenu, tai rankinei jau kokia 12metų ( jei ne daugiau )
Super rankinė iš juostelių