Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

anastra visos rankinės wub.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(anastra @ 2011 02 24, 09:13)

Anastra, labai gražus ir profesionalus darbas 4u.gif Smagiai atrodo vidinės kinešės thumbup.gif Nemaniau, kad be pamušalo rankinė gali atrodyti tokia išbaigta bigsmile.gif
Iš ko čia megzta? Siūlai? Jei taip tai kokie?
Atsakyti
Visos rankinės rastos interneto platybėse. Taip sakant schemos pateiktos su pvz. Siūlai - polietilieno maišeliai.
Atsakyti
QUOTE(anastra @ 2011 02 24, 12:21)
Visos rankinės rastos interneto platybėse. Taip sakant schemos pateiktos su pvz. Siūlai - polietilieno maišeliai.

Va aš ir žiūriu, kad lyg ne siūlai 4u.gif Labai spalva graži. Jei ne paslaptis- kur tokių maišelių gauti? Nes reikia nemažai, vieno maišelio juk neužteks, o visokie maximiniai ir šiukšliniai nebūna tokie gražūs rolleyes.gif
Aš turėjau nusinėrus rankinę iš audio kasečių. Ruda su juodu. Dar sagę įsegiau ir išdidžiai nešiojau, visi žiūrėdavo ir girdavo, o kai sužinodavo iš ko mezgiau, tai ne vienam žandikaulis atkaro hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miera: 24 vasario 2011 - 14:21
QUOTE(Miera @ 2011 02 24, 15:19)
Va aš ir žiūriu, kad lyg ne siūlai  4u.gif Labai spalva graži. Jei ne paslaptis- kur tokių maišelių gauti? Nes reikia nemažai, vieno maišelio juk neužteks, o visokie maximiniai ir šiukšliniai nebūna tokie gražūs  rolleyes.gif
Aš turėjau nusinėrus rankinę iš audio kasečių. Ruda su juodu. Dar sagę įsegiau ir išdidžiai nešiojau, visi žiūrėdavo ir girdavo, o kai sužinodavo iš ko mezgiau, tai ne vienam žandikaulis atkaro hihihi.gif

vow, prašom parodyti ją čia ax.gif blink.gif
Atsakyti
Ot, dėl spalvotų maišelių net nežinau. Mezgėja tos rankinės tikrai ne iš Lietuvos. Nebent bandyti dažyti.
Atsakyti
QUOTE(anastra @ 2011 02 24, 15:07)
Ot, dėl spalvotų maišelių net nežinau. Mezgėja tos rankinės tikrai ne iš Lietuvos. Nebent bandyti dažyti.

aaaaa....o aš supratau, kad jos tavo darytos.

rea258, rankinė dar gyva, bet jau nebenaudojama...neturiu foto, bet gal pabandysiu nufotografuot
Atsakyti
mano senutė kasetinė rankinė, jau atitarnavusi

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 02 24, 17:18)
mano senutė kasetinė rankinė, jau atitarnavusi

user posted image

labai originalu thumbup.gif jaučiu daug laiko ir darbo pareikalavo ši rankinė mirksiukas.gif šaunuolė Miera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rea258 @ 2011 02 24, 16:56)
labai originalu  thumbup.gif jaučiu daug laiko ir darbo pareikalavo ši rankinė  mirksiukas.gif  šaunuolė Miera  4u.gif

Ačiū 4u.gif Daug laiko, bet kiek jau nepamenu, tai rankinei jau kokia 12metų ( jei ne daugiau g.gif )
Atsakyti
Super rankinė iš juostelių thumbup.gif
Atsakyti