QUOTE(Raselelyte @ 2011 01 15, 16:35)
Laba diena mergaites 4u.gif Perskaiciau visa tema, bet kad jau senoki kmomentarai, kas liecia kainas auklems....Mano situacija tokia, kad man aukles reiketu tik tokiu atveju, kai mano vaikas serga doh.gif Nes buna eina i darzeli kokia savaite arba 2 sav ir kokiom 2 sav suserga doh.gif ...Darbe juk neismi istisai biuleteniu, tai dar is darbo ismes:(
Tai vat klausimas toks butu....Vilniuje priziurint 2 metu mergaite, valgyti nereikia daryti ( na isskyrus pusryciams kose isvirti), visa kita maista as pati paruosiu, kad tektu tik ji pasildyti.....smile.gif Namu nereikia tvarkyti, na zodziu nieko nereiketu daryti, apart pamaitinti dukryte ir su ja buti...smile.gif Ir klausimas dabar, koks gi tas atlygis turetu buti?? As niekada nesu susidurusi su auklemis, nes visuomet pati buvau su mazyte, o dabar kai jau atostogos motinystes baigiasi, teks grizti i darba, tai istisai neimsiu juk biuleteniu (vyras taip pat to negali daryti)....tai va ir reikia auklytes tik tom dienom, kai serga vaikas. Siaip butu visa darbo diena, t.y. nuo 8 iki 17 val ar net 18 val.....
Gal galite kas is patirties pasakyti, koks tai mazdaug atlygis turetu buti....nes kai paskaiciuoji, kiek valandu reiketu buti su vaiku, tai kaip ir nemazai susidaro....Siaip vaika priziuretu pensiinio amziaus moteris, kuri niekur nedirba (mano drauges anyta). Tai vat nzn koki jai atlygi pasiulyti (kad jos nenuskriausti, o ir kad savo seimos i bankrota nenuvaryti)... g.gif
Vat tai prirasiau......lauksiu labai nuomoniu... 4u.gif
Man uz tokia diena moka 50lt, bet dar ir palyginu, ir namus patvarkau ir mergaitei valgyt padaru, bet esu visai patenkinta smile.gif (ir zinau, kad dabar labai daug kam taip moka)
jei darbas yra valandinis, patikekit 5 lt yra tikrai mazai, pati uz tiek dirbau, laiko atmdavo daug o uzsidirbt nieko neuzsidirbdavau, nes i darba reikia ir susiruost ir atvaziuot ir gryzt, transporto islaidos, nuvaziuoji, o mama po 3 valandu gryzta, tei per savaite tarkim tokias 3 dienas atidirbi uzsidirbi 45 lt tai siutas net ima. doh.gif