Sveikutės siuvinėtojos
Na aš po pusės metų nesiuvinėjimo, vėl prisėdau prie siuvinėjimo. Ir taip gerai jaučiuosi. Bent 5 min prie siuvinio taip atpalaiduoja, kad baisu, kaip aš galėjau tiek laiko nesiuvinėti
Prisėdau per atostogas, tai nors pailsėjau nuo darbo.
Dėl pačių darbelių - tai kiekvienas darbelis gražus. Kai dovanoju darbus - tai dovanoju dalelę savęs. Aš netgi prieš siuvinėjant, paimu dar tuščią medžiagą, laikau ją rankose ir kokią minutę užsimerkusi įsivaizduoju kaip jau atrodys mano darbelis. Ir ta minutė labai teikia daug džiaugsmo. Man daug svarbiau pats procesas, o rezultatas kai gaunasi daug gražesnis nei tikėjaisi - tai išvis nuostabu...
Na, pradėjau siuvinėti naują darbelį, pritrūkau DMC siūlų. Bet mąstau, kad parduotuvėje išsikonvertuosiu į Anchor ir bus gerai. Pati gyvenu Ukmergėje, bet turim parduotuvę, kurioje parsiduoda Anchor ir Madeira siūlai. Po 2 lt kainavo. Ateinu ir pasirodo, kad jau turi ir DMC siūlų. Kaina pabrangusi iki 2,20 Lt.
O savininkė sumąsčiusi matkelius įdomiai sukabinti. Parduotuvė turi tik Anchor siūlų stovą, tai savininkė sumaišė Anchoro ir DMC siūlus kartu. Jei pvz Anchor siūlų Nr. 734 tai ten pat kaba ir jo DMC atitikmuo. Paskui su pardavėja išžiūrinėjom, kad ne viskas ir konvertuojasi. Siūlai sukabinti vos ne taip, kad panaši Anchor spalva, tai ir DMC tokia panašią pakabinusi...
Tai klientės jau skundėsi, kad nieko neranda. O pardavėjai savininkė pasakė - kad jei nepatinka, gali ir nepirkti (tipo eik kitur). Pardavėja dar atsiprašinėjo, vargšė. Na ir savininkės požiūris į klientus
Paskui pažiūrėjau, kad Kasiulai.lt matkelis vis dar 1,80 kainuoja, o dar ir nuolaidą turiu. Pirkau daugiau nei 10 matkelių, tai man ir siuntimas nekainavo, o čia vietoje nė pirkt neapsimoka
Galvoju, kad savininkė nesupranta, kaip svarbu tikslus spalvos numeris. DMC stovo neperka, nes brangiai kainuoja. Bet manau galima, kaip nors kitaip sugalvoti, kad ateitum pati ir išsirinktum kokių numerių reikia. Dabar ir dviese nieko nesupratom kaip ten kas sukabinta...