[quote=*SONE*,2010 08 23, 15:33]
na stai pabaigiau tvarkyti dar viena darbeli
nereikia ne zodziu
QUOTE(*SONE* @ 2010 08 23, 14:33)
na stai pabaigiau tvarkyti dar viena darbeli
oho kaip gražu
QUOTE(Uodegyte @ 2010 08 23, 14:36)
ta mergina ir mano sunaus nuotrauka padare
gerai gaunas, bandžiau kartą pagal rudą nuotrauką daryt schemą, irgi labai gerai gaunas pagal spalvotas jau sunkiau, nes tada reik daug spalvų užstatyt ir plotą didelį . Labai fainas mažiukas
Sone labai labai niu jau peizazas neeilinis
UODEGYTE, tai čia tu jau išsiuvinėjus savo vaikiuką? Ir ji nemokamai ten daro? Nes turbūt čia geriausiai atidirbtos schemos iš foto.
Skirtukai labai mieli
Kalnu peizazas - truksta zodziu
O paveikslai is nuotrauku nerealus
Kalnu peizazas - truksta zodziu
O paveikslai is nuotrauku nerealus
QUOTE(paukščiukas @ 2010 08 23, 16:25)
Metrikiukas
Tik ką schemutės ieškojo paukščiukas o jau patūpdė darbelį. niu labai gražu, labai labai gal galiu schemutės paprašyti sesija.m@gmail.com
QUOTE(paukščiukas @ 2010 08 23, 14:25)
Metrikiukas, siūlai iš Anchor konvertuoti į DMC, dydis 25*25cm. Siuvinėsis ir kiti vaiko gimimo duomenys, laukiu kol patikslins
Metrikų karalienė Labai žalia spalvytė Ir panašu, kad jau pamokino tave geru kampu fotografuot
QUOTE(tute28 @ 2010 08 23, 16:45)
Metrikų karalienė Labai žalia spalvytė Ir panašu, kad jau pamokino tave geru kampu fotografuot
nieks nemokino, netyčia gavos
QUOTE(medlink @ 2010 08 23, 08:58)
Labas rytas
Sakykit, o tuos skirtukus knygoms ant plastikinės kanvos siuvinėjat ar kaip ten juos daryti? Paveikslas jau į pabaigą, tai reikia keletui vaikų dovanėles rugsėjo pirmąjai padaryti
P.s. labai gražūs nauji darbeliai
Sakykit, o tuos skirtukus knygoms ant plastikinės kanvos siuvinėjat ar kaip ten juos daryti? Paveikslas jau į pabaigą, tai reikia keletui vaikų dovanėles rugsėjo pirmąjai padaryti
P.s. labai gražūs nauji darbeliai
aš tai ant plastikinės kanvos siuvinėju tik reikia labai kitą pusę stengtis (kas man ne visai dar pavyksta ) ir siūlų spalvytes derint, kad nepersišviestų paskui skirtingos dovanoms dar nei vieno skirtuko nedariau, gal Kalėdoms nebloga idėja.. tik reiktų kažką sugalvot, kad kitos pusės nesimatytų