Zinok labai paprasta
QUOTE(Višniukė @ 2010 08 08, 18:18)
Zinok labai paprasta
tikiuosi parodysiu savo pirmą blyną
Gerai greiciau ir drasiau kepk
aciu visom, kad ivertinot mano avyte ir mano mazaja siuvinetoja
ar lengavai uzrasu knygeles apsirenge? antroji man prie sirdies labiau
o jau tas kinitiskas variatas vardo cia kaip metrikiukas?
as turiu ta programa nuotraukom graziai sudeliot, bet nerandu kur vyras nukiso, o ir uzmirsau kaip vadinasi
ar lengavai uzrasu knygeles apsirenge? antroji man prie sirdies labiau
o jau tas kinitiskas variatas vardo cia kaip metrikiukas?
as turiu ta programa nuotraukom graziai sudeliot, bet nerandu kur vyras nukiso, o ir uzmirsau kaip vadinasi
Taip ale metrikiukas.
Jei apie ta pacia kalbam tai PICASA vadinas dar buna photoshop, corel ir t.t.
Jei apie ta pacia kalbam tai PICASA vadinas dar buna photoshop, corel ir t.t.
Sveikos,
Labai seniai siuvinėjau, dabar manija kitam hobiui užėjo. Betgi...karts nuo karto užmetu akį į šią temą, pasigrožiu Jūsų darbeliais, ir nusprendžiau pati šį tą pasiuvinėti.
Pagaminau netipišką adatinę/mini albumą.
Jei kurią domina, mano bloge yra daugybė nuotraukų, technikos aprašymas, bei du puslapiai schemų...čia
Super adatinė. SUPER
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 09, 09:53)
Jei kurią domina, mano bloge yra daugybė nuotraukų, technikos aprašymas, bei du puslapiai schemų...čia
groooooooooozzzzziiiiiiiisssssss neiskpasakytas
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 09, 10:53)
Sveikos,
Labai seniai siuvinėjau, dabar manija kitam hobiui užėjo. Betgi...karts nuo karto užmetu akį į šią temą, pasigrožiu Jūsų darbeliais, ir nusprendžiau pati šį tą pasiuvinėti.
Kaip gražuuu ir labai kruopštu
Gal kuri gali pasakyti, kuom skiriasi lino White spalva nuo Antique white? tik ne tokia balta ar dar kažkuo?
QUOTE(Kaktusine @ 2010 08 09, 12:17)
Gal kuri gali pasakyti, kuom skiriasi lino White spalva nuo Antique white? tik ne tokia balta ar dar kažkuo?
Antique white yra gelstelejusi balta.
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 09, 09:53)
Sveikos,
SUPERINE