Sveikos merginos, jungiuosi ir as i jusu buri
siuvineti matyt pradejau pries metus, kai sumasciau, kad kaledines dovanas reikia gaminti paciai Draugiu mergaitems vardukus issiuvinejau, o pacioms draugems po vardine dezute dovanojau
Pasirodau, kas gavosi:
o dabar vel prisiminiau si uzsiemima, nes vel arteja kaledos ir jau turiu ideju
Bet pries tai dar laukia senelio 80-metis, noriu jam kazka issiuvineti, bet nelabai sugalvoju, ka tokio? Jis pas mane toks aktyvus dar, miestietis Turit gal kokiu ideju? Si karta jau imciausi kokio rimtesnio paveiksliuko, o ne tik vienspalviu vardu
QUOTE(MildukasK @ 2010 08 20, 13:43)
kokios šaunios idėjos Kalėdoms gal dar kokių minčių turi?
Labai dailūs darbeliai
Jooo, idejas tik spek gaudyt Gaila, kad dienos tokios trumpos.
Kam patiko siulu kaikymas lagaminelyje, tai galiu pasakyt, kad urmo bazeje 5 sandelyje zveju skyryje jie pardavinejami po 24lt
Kam patiko siulu kaikymas lagaminelyje, tai galiu pasakyt, kad urmo bazeje 5 sandelyje zveju skyryje jie pardavinejami po 24lt
Graži kavos mergaitė
O aš pastebėjau, kad pusė mano schemų blogai išsaugotos ir nekokybiškos Pratryniau gerai, ehhh kaip pagailo
Kalėdoms aš galvoju daryti šeimyninius rinkinukus Pvz.: vyno bonka su prijuostėle, moteriškėms knygų skirtukus, vyriškiams pvz raktų pakabukus. Dar svarstau dėl rankšluosčių
O aš pastebėjau, kad pusė mano schemų blogai išsaugotos ir nekokybiškos Pratryniau gerai, ehhh kaip pagailo
Kalėdoms aš galvoju daryti šeimyninius rinkinukus Pvz.: vyno bonka su prijuostėle, moteriškėms knygų skirtukus, vyriškiams pvz raktų pakabukus. Dar svarstau dėl rankšluosčių
QUOTE(medlink @ 2010 08 20, 13:37)
aciu
o siemet mastau jau apie didesnius paveiksliukus, tik neaisku, kiek spesiu issiuvineti.... Arba dar labai patiko cia matytos apvilktos knygutes ar nuotrauku albumai
QUOTE(Daske @ 2010 08 20, 10:19)
dovana puseserei jau ant sienos
mėgstu kavą ryte... Gražus darbelis ir įrėminta gražiai
Papildyta:
QUOTE(Džeinė @ 2010 08 20, 11:06)
rėmas vartiosi 360laipsniu, tai užtaisyti siula nėra problemu
superiniai rėmai
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2010 08 20, 14:21)
aciu
o siemet mastau jau apie didesnius paveiksliukus, tik neaisku, kiek spesiu issiuvineti.... Arba dar labai patiko cia matytos apvilktos knygutes ar nuotrauku albumai
aš irgi šiemet užrašų knygutes planuoju daryt
[quote=Džeinė,2010 08 20, 11:06]
Labukas, kiek kainuoja pas jus remas?
[quote=rivje,2010 08 20, 13:57]
[/quote]
atsakiau i AŽ
[/quote]
atsakiau i AŽ
Labutis, labai gražūs jūsų darbeliai. Aš savaitgaliui iš sesers ofiso gavau laptopą, manasis remonte, bet už tai, kai sugedo- tai laiko siuvinėjimui yra.
kompas - baisus laiko rijikas . Jei kas namie klausia ar įjungtas: sakau ne. Nes jei namiškiai įjungia, tada oi ir paštą patikrint reikia, ir SM pasėdėt, ir dar schemų "per mažai" turiu o siuvinėt nebelieka nei laiko nei sveikatos - akys tai vargsta!
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 08 20, 19:14)
kompas - baisus laiko rijikas . Jei kas namie klausia ar įjungtas: sakau ne. Nes jei namiškiai įjungia, tada oi ir paštą patikrint reikia, ir SM pasėdėt, ir dar schemų "per mažai" turiu o siuvinėt nebelieka nei laiko nei sveikatos - akys tai vargsta!
Man tas pats
QUOTE(murkse @ 2010 08 20, 15:43)
Aš ir Jas ruošiu kaip kalėdines dovanėles. Siuvinėsiu ant lino