o as tai dvejetukininke beveik buvau.ne del to kad nesimokiau,o todel kad neturejau nei mezgimui,nei nerimui ir siuvinejimui gaila ,kai dabar noretusi koki megztuka nusimegzti,ar maudymosi kostiumeli nusinerti,jokios praktikos.
As dar prisijungiu prie diskusijos apie siuliuku laikyma:) As irgi siuvineju DMC, o siuliukus laikau segtuvuose tokiuose kaip ofisuose popieriams laikyti, turiu nusipirkusi siuliukam imautes - vienoje imauteje telpa apie 20-30 siuliuku, ir taip susidedu pagal spalvas. Man taip daug paprasciau, nereikia siuliuku pervynioti:)
QUOTE(Mingomi @ 2010 08 19, 15:50)
metrikas labai dailus, tikrai geresnis uz originala
pakvipo Kaledom o koks galutinis Advento kalendoriaus rezultatas?
pakvipo Kaledom o koks galutinis Advento kalendoriaus rezultatas?
dar nezinau koks galutinis variantas tik ji isivaizduoju ,bet manau kad mano sunui patiks o kai bus baigtas pasirodysiu ir jums-jusu teismui taigi beliko laukti Gruodzio menesio
o siulus laikau paprastoje dezuteje ir mano arsenalas mazuciukas
pirmoj nuo kaires DMC siuliukai,o kitoje tai ANCHOR ir MULINE(dovanu gavau is Jakutsko,Rusija)
va cia mano mazuciukas krateilis
QUOTE(murkse @ 2010 08 19, 11:26)
O mūsų siuvinėt niekas nemokė
QUOTE(buckizs @ 2010 08 19, 11:52)
Man dar toks klausimas iskilo, o jus visos tik su lankeliais siuvinejat ar tuos siuvinejimo remus turit ?
Nei rėmo, nei lankelio nenaudoju. Turiu nuo labai senų laukų kažkur nukištą lankelį, bet man jo nereikia...
QUOTE(buckizs @ 2010 08 19, 10:52)
Man dar toks klausimas iskilo, o jus visos tik su lankeliais siuvinejat ar tuos siuvinejimo remus turit ?
2 lankelius turiu, mažiuką ir didesnį. Ateity visai norėčiau dovanų rėmus gaut
Papildyta:
QUOTE(geguze5 @ 2010 08 19, 17:26)
As dar prisijungiu prie diskusijos apie siuliuku laikyma:) As irgi siuvineju DMC, o siuliukus laikau segtuvuose tokiuose kaip ofisuose popieriams laikyti, turiu nusipirkusi siuliukam imautes - vienoje imauteje telpa apie 20-30 siuliuku, ir taip susidedu pagal spalvas. Man taip daug paprasciau, nereikia siuliuku pervynioti:)
Gal galima nuotrauką kaip įmautėj atrodo?
QUOTE(zivile19 @ 2010 08 19, 15:24)
o dviem siuliukais graziau? nes as visada siuvineju trimis niekada nebandziau dviem,,,
ant 14 aidos visada siuvinėju tik 2 siulais, nors yra bune, kai ant 18 teko ir 5 siulais siuvinėt, bet čia jau tokia schema buvo
Rodausi su savo pirmuoju darbu
Siuvinėta ant lino. Kryželiai į vieną pusę žiūri Nuo laiko kraštai jau parudavę Rėminant per mažas buvo rėmelis, tai siuvinį apkarpiau kaip reikiant. Apačioj iki pat siuvinėtos eilutės nukirpta Kur nėjo nukirpt, tai užlenkiau, kad tilptų į rėmelį, Matosi nuotraukoj Vaizdo kai kur suprasti neina Išsiuvinėtas visas fonas, tik nesuprantu kam, juk linas tokios pat spalvos Gal kad gražiau būtų Spalvas rinkau pati iš savo turimų Šitam darbui 17 metų
Siuvinėta ant lino. Kryželiai į vieną pusę žiūri Nuo laiko kraštai jau parudavę Rėminant per mažas buvo rėmelis, tai siuvinį apkarpiau kaip reikiant. Apačioj iki pat siuvinėtos eilutės nukirpta Kur nėjo nukirpt, tai užlenkiau, kad tilptų į rėmelį, Matosi nuotraukoj Vaizdo kai kur suprasti neina Išsiuvinėtas visas fonas, tik nesuprantu kam, juk linas tokios pat spalvos Gal kad gražiau būtų Spalvas rinkau pati iš savo turimų Šitam darbui 17 metų
QUOTE(zuzanele @ 2010 08 19, 18:58)
Rodausi su savo pirmuoju darbu
tokius darbus - tarybiniais vadinu. Grubus spalvu perejimas, maža spalvų paletė. Bet vis tiek jie mieli Nu man gražu, prisimenant ką galėjai gaut tais laikais - siuvinukas.
mergaitės SOS
siuvinėju acu dizainą.
kaip siuvinėti tuos pusinius vertikalius ir horizontalius kryželius
siuvinėju acu dizainą.
kaip siuvinėti tuos pusinius vertikalius ir horizontalius kryželius
QUOTE(murkse @ 2010 08 19, 20:06)
tokius darbus - tarybiniais vadinu. Grubus spalvu perejimas, maža spalvų paletė. Bet vis tiek jie mieli Nu man gražu, prisimenant ką galėjai gaut tais laikais - siuvinukas.
Taip. Tai ir yra tarybinių laikų darbas Bet kaip ir tu sakai, man jis labai mielas. Tokių daugiau neišsiuvinėsiu
prisiminimams gerai tokiu senuciuku tureti
Jei jau kalba eina apie pačius pačius pirmuosius darbus mokyklos laikais per darbų pamokas, tai parodysiu savo mažučiukus pirmuosius paveiksliukus, siuvinėtus 5-6 klasėje Tai buvo "priverstiniai"darbai, ne savo malonumui siuvinėti Po to, maždaug po 6 metų vėl atradau siuvinėjimą ir tos tulpės (anksčiau rodytos) - pirmasis darbas savo malonumui