QUOTE(cacukas @ 2010 08 19, 07:40)
Būtų įdomu, kad pasirodytumėm pačius pirmuosius darbelius Gerai, kad neesu nusifotografavusi... Nuotrauka turiu tik antrojo, kuris dabar kaba darbe prieš mano akis...
O tai gal dar gali nufotografuoti ? Ar jau ir darbelio nebera ?
QUOTE(murkse @ 2010 08 19, 07:54)
PAPASAKOKIT IR JUS APIE PIRMĄ DARBELĮ, gal apie pati pirmą neprisiminsi, bet apie pirmuosius tai tikrai prisimenat
Mano pirmasis tikriausiai irgi buvo zodiako zenklas, bet itariu mokykloje ir paliktas... Zinau tik kad mama sake, o siaube kas buvo kitoje puseje, siulu daug ir visur, reikejo gabumu taip padaryti Nors pati tai nieko nepamenu. Tik dabar idomu paciai pasidare, reiks paieskoti namuose pas mama gal rasiu, tai pasirodysiu
QUOTE(zuzanele @ 2010 08 19, 07:58)
Kas siuvinėt pradėjo neperseniauisiai, tai matėsi iš jų gražių darbų. Ne viena įdėjo savo gražųjį darbą sakydama, kad tai pats pirmasis. Siūlai, medžiagos, visai tai duoda siuviniui grožį.
Pritariu Nes as pati pradejau siuvineti daugiau kai jau viskas kaip ant delno padeta O siaip kiek mokykloje reikedavo, tai tik tiek Atsimenu buvau sumanius siuvineti kazkoki nameli, bet niekaip nesigavo siulu suderinti, tai taip ir dabar stovi pradetas ir nebaigtas
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 08 19, 08:38)
Labai gražus paveikslas ir rėminimas dera, nors visada būna pikta, kai susitari vienaip, o padaro kitaip. Nors kai rėminau paskutinį paveikslą man irgi pakeitė pasportą, tik į labiau derantį variantą. Aš džiaugiausi atsiėmusi darbą.
Tai tau pasiseke
QUOTE(zuzanele @ 2010 08 19, 08:42)
Vauuu... Gera idėja Tik ar po 1 popierinį dolerį parduoda? Turiu minty, ar jų būna išsikeisti pas mus?
As tai buvau sugalvojusi pirma susukti dirbtini doleri, ant virsaus normalu ir kai nusisuks tikrus litus liks zali netikri doleriai Na, galima kad ir po viena tikra doleri As tai dirbtiniu turejau