QUOTE(murkse @ 2010 08 18, 09:53)
IR DAR KLAUSIMAS - APKLAUSA, jei galima tokią čia daryt, kokiais siūlais kas siuvinėja? Gal visos DMC?
Aš siuvinėju įvairiais siūliukais: DMC, Anchor, turiu senų rusiškų ir čekiškų/. Dideliems paveikslams naudoju tik DMC arba Anchor, kas rekomenduojama, o jau atvirukamas ir kitiems smulkiems darbeliams naudoju senus likučius rusiškų ir čekiškų siūliukų
Siūlus irgi vynioju ant ričių ir dedu į dėžutes, jau dvi užpildžiau, reiks 3-ią pirkti. Vieną turiu DMC originalią, o kitą gerokai pigesnę, pirkau "Senukuose"
QUOTE(buckizs @ 2010 08 18, 12:58)
O dabar pasirodysiu paveiksla, kuri siuvinejau pagal uzsakyma krikstomamai prie zidinio
Labai gražus paveikslas ir rėminimas dera, nors visada būna pikta, kai susitari vienaip, o padaro kitaip. Nors kai rėminau paskutinį paveikslą man irgi pakeitė pasportą, tik į labiau derantį variantą. Aš džiaugiausi atsiėmusi darbą.
QUOTE(zuzanele @ 2010 08 18, 18:41)
Aš tik mąstau, kai nusiims pinigai, pasikabins paveikslas be stiklo, tai per laiką apdulkės. Galvoju kaip čia geriau padarius...
Man atrodo, kad pinigų medis turėtų likti su pinigėliais ir traukti į namus pinigus (Taip kaip dovanojant piniginę, reikia įdėti pinigėlį, kad piniginė visada būtų pilna) Todėl nusipirkčiau po vieną dolerį (nes jie žali) ir juos prisiūčiau, o pinigėlius, kuriuos dovanočiau, pritvirtinčiau prie paveikslo nugarėlės voke.
QUOTE(sauluzee @ 2010 08 18, 22:03)
Na o aš parodysiu vieną savo pirmųjų darbų,kuris toli gražu nėra tobulas. Žiūriu ir matau trūkumus,tačiau mamai jis labai patinka, tad išsitraukiau iš spintos
Aš šias tulpes irgi siuvinėjau ir Motinos dienos proga padovanojau mamai. Jai labai patiko ir paveikslą pasikabino svetainėje O į virtuvę mamai labai noriu išsiuvinėti rėmelį sieniniam plėšomam kalendoriui, jį įrėminčiau, o kalendorių priklijuočiau prie stiklo dvipuse lipnia juostele. Metams pasibaigus būtų galima nesunkiai pakeisti kalendorių.