QUOTE(zuzanele @ 2010 08 18, 18:41)
Aš tik mąstau, kai nusiims pinigai, pasikabins paveikslas be stiklo, tai per laiką apdulkės. Galvoju kaip čia geriau padarius...
Aš nusipirkau žvejų dėžutę dviejų pusių. Labai patiko, kad su vyriais ir, kad galima iš dviejų pusių ją darinėti. Kai prisipildys viena, naudosiu kitą. Kolkas turiu tik apie 120 siūlų spalvų, tai dar vienoj pusėj neužpildyti visi skyreliai. Dar yra pailgas skyrelis, tai susidėjau žirklutes, markerį, pieštuką žymėjimui schemose, adatas. Viskas vietoj ir nereikia ieškoti.
Rites pasidariau iš storesnio kartono, susirašiau numeriukus. Manau, kad pirktinės bus per aukštos.
Aš nusipirkau žvejų dėžutę dviejų pusių. Labai patiko, kad su vyriais ir, kad galima iš dviejų pusių ją darinėti. Kai prisipildys viena, naudosiu kitą. Kolkas turiu tik apie 120 siūlų spalvų, tai dar vienoj pusėj neužpildyti visi skyreliai. Dar yra pailgas skyrelis, tai susidėjau žirklutes, markerį, pieštuką žymėjimui schemose, adatas. Viskas vietoj ir nereikia ieškoti.
Rites pasidariau iš storesnio kartono, susirašiau numeriukus. Manau, kad pirktinės bus per aukštos.
O nebutu tarkim kur nors pirkti tokiu plastmasiniu kaip vokeliu, bet kurie yra storesni, jie susilanksto. Beliktu ideti, o issieme galetu vel atgal isideti...tik aisku manau ju nera pirkti ir niekas negamina pagal uzsakyma tik esu maciusi kazkur As dar norejau siaip pasiimti kartonine nuo remeliu dezute, viena puse iskirpti ir uzdeti stikla. Per sona atidarius idedi ir uzdarai, bet cia tik taip svajojau, gal net nesigautu
O jei ne paslaptis kiek mokejai uz tokia dezute siulams ?