o man kaip tik gražiau antrasis variantas -jūra tokia tikroviška ,nors čia aišku skonio reikalas...
galbut bet pirmame nieko nesimato,nes pveikslelis isblukes.mane labiausiai zavi valtis
pasirodau savo jau padovanota darbeli...aisku jau paveikslelis daug kartu matytas ir nieko nenustebins...reminau kaune, pries hyper maxuima kur yra reminimas...siaip patiko..lyg priekaistu ir netureciau..tik viena dalyka negera paliko...ant medziagos pazymejo kurioje vietoje baigsisi pasportas ir tas bruksniukas liko matosi,...ech..nu bet nieko...nezinant gal ir nepastebetu kas nors..
ir mano liapsusu yra istikro..keletas siuliuku persisviecia ..nesmarkiai..bet man akis bado negaliu...kita karta zinosiu
ir mano liapsusu yra istikro..keletas siuliuku persisviecia ..nesmarkiai..bet man akis bado negaliu...kita karta zinosiu
aciu Višniukė
namie nufotkinsiu, gal greiciau prisesiu pabaigt tada
Grazus kiek darbelis, kiek reminimas aisku darbelis labiau
QUOTE(Uodegyte @ 2010 08 17, 14:34)
o butu galima pamatyt kaip del vienos spalvos neatitikimo atrodo tavo siuvinetas?
namie nufotkinsiu, gal greiciau prisesiu pabaigt tada
QUOTE(Daisiuke @ 2010 08 17, 15:11)
pasirodau savo jau padovanota darbeli...
Grazus kiek darbelis, kiek reminimas aisku darbelis labiau
QUOTE(Uodegyte @ 2010 08 17, 15:34)
pirmas siuvinetas originaliais anchor siulais,antras konvertuotas i dmc.konvertuotas siek tiek nuvyle nes gavosi jura zalsvoka.
Man irgi antrasis variantas labiau patinka. Ryškesnis, aiškesnis
Mil@na sio pav. yra daug pragonu,nes maciau ivairiu variantu,as neseniai rodos atsisiunciau tikraja jos versija,tai yra rinkinys,yra patys siulai ant kuriu surasyti numeriai,ten yra dmc siulai tad konvertuotis tikrai nereiketu .nes kazkada pati ir idejau pragona.o konvertuotis neverta.nes gali gautis kitokio atspalvio.nes konvertavus siulai bus tamsesni ar sviesesni.
Daisiuka labai maloniai akiai man grazu, nors ir matyta, bet spalvos tokios sodrios
Uodegyte, taigi jura buna ir zalia kad ir musu Baltija
Uodegyte, taigi jura buna ir zalia kad ir musu Baltija
QUOTE(Uodegyte @ 2010 08 17, 11:34)
pirmas siuvinetas originaliais anchor siulais,antras konvertuotas i dmc.konvertuotas siek tiek nuvyle nes gavosi jura zalsvoka.
Aukščiau nosį, Uodegyte Man irgi antrasis variantas labiau patinka. O jūra būna visokia. Bet ano blankaus varianto nebūčiau rinkusis siuvinėti
Labai gražūs visi darbeliai.
Bet ano blankaus varianto nebūčiau rinkusis siuvinėti
na jis man patiko ,rinkausi ir tarp sio http://s56.radikal.r...ecda25328a3.jpg tokie ten ir tebuvo,paprastuciai
QUOTE(Uodegyte @ 2010 08 17, 14:34)
o jai ir originalus siulai,konvertuotis neverta.jusu teismui:
Man irgi antras fainiau atrodo, gyvesnės spalvos Gal ta žalsva ir krinta į akis bet nieko baisaus nėra
QUOTE(Daisiuke @ 2010 08 17, 15:11)
pasirodau savo jau padovanota darbeli...aisku jau paveikslelis daug kartu matytas ir nieko nenustebins...reminau kaune,
Man labai gražu, jau nekantrauju nešti savo dukrytės iš šios serijos metriką rėminti, tik vis laiko neištaikau Ir jau esu sugalvojusi, panašų rėminimą į tavo (rožinis pasportas ir balti rėmai)
O bent jau nuotraukoje tų netikslumų nesimato
QUOTE(Mil@na @ 2010 08 17, 15:31)
Bandau įkelti paveikslą, kurį noriu siuvinėti, bet vis neapsisprendžiu dėl siūlų konvertavimo
Na paveikslas labai šviesus ir pereinančių spalvų - šešėlių. Aš nerizikuočiau, nes DMC gali būti ryškesnės spalvos ir gautis plėmais. Mano siuvinėjamas paveikslas yra ryškėsnių spalvų tai taip labai nesimato skirtumų, o šis šviesus tai bijau kad rezultatas būtų ne koks