Čia gal turėjo omeny paveikslus, iš to straipsniuko delfinio...
Niekada nesakau, kad darbas negražus vien todėl, kad jis ne mano skonio. Mūsų daug ir mes labai skirtingos. Jei būtų priešingai, viskas, kas skirta kažkam papuošti - nuo drabužių aksesuarų iki namų dizainų - tebūtų keleto panašių stilių.
bet uz tai kokia diskusija sukele
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 08 06, 21:22)
bet uz tai kokia diskusija sukele
Tai kad pataikė daugumai į jautrią vietą. Juk tiek pastangų ir meilės įdėta į darbelius.
Bet tikrai vaikiškai atrodo tiek nick'as, tiek pačių žinučių ir jose daromų rašybos klaidų stilius.
QUOTE(mege2 @ 2010 08 06, 20:06)
Čia gal turėjo omeny paveikslus, iš to straipsniuko delfinio...
o tame straipsniuke ypatingai gražūs darbai ,nes moteriškė juos siuvinėjo dar tada ,kai aplamai niekas net nesvajojo apie pilnas siūlų parduotuves ,pilną schemų internetą...Ten ypatingi darbai,nes dievas ,žino ,kiek kainavo gauti kokią nors schemą,gauti panašių spalvų siūlus,gal net ir adatų plačiomis auselėmis ir bukų nebuvo...atsižvelgiant į tai-visi tie paveikslai -šedevrai
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 08 06, 14:16)
o cia mano mazoji siuvinetoja
O ką ten ji daro? Nesakyk, kad adatą rankutėse turi Mano pipiriukas metais vyresnis, bet adatos tai jam tikrai neduočiau.
Na, nepykit, bet dėl adatų tikrai galėčiau pasiginčyti. Adatų aš šiuolaikinių neperku, nes turiu ne vieną pakiuką likusį iš mamos lobyno. Visos jos pirktos dar sovietinio Lietuvos laikotarpio metu. Turiu ir puikių nerūdijančio plieno adatų, ant kurių pakelio parašyta, jog jos skirtos siuvinėjimui. Ir nejuoduoja, o atvirkščiai, nuo darbo tik labiau blizga.
Va, apie siūlus, audinį jau kita kalba...
QUOTE(grete @ 2010 08 06, 20:36)
Na, nepykit, bet dėl adatų tikrai galėčiau pasiginčyti. Adatų aš šiuolaikinių neperku, nes turiu ne vieną pakiuką likusį iš mamos lobyno. Visos jos pirktos dar sovietinio Lietuvos laikotarpio metu. Turiu ir puikių nerūdijančio plieno adatų, ant kurių pakelio parašyta, jog jos skirtos siuvinėjimui. Ir nejuoduoja, o atvirkščiai, nuo darbo tik labiau blizga.
niekas nesiginčyja ,kalba ne apie tai ,kad jos blogos buvo tuomet ,aišku ,kad buvo geros,bet kalbam apie tai ,kad tai tikrai buvo didelis deficitas ir reikėjo žinot kelius ,kur jų gauti...tikriausiai tavo mama žinojo ,jei net dukrai jų liko ,šaunuolė mama
QUOTE(Donalita @ 2010 08 06, 20:31)
O ką ten ji daro? Nesakyk, kad adatą rankutėse turi Mano pipiriukas metais vyresnis, bet adatos tai jam tikrai neduočiau.
taip su adata, petit 28nr. buka duodu tik prie savo akiu ,be manes niekas neduoda.ir tikra medziagyte kartais paduodu, tikrus siuvinejimo siulus.jai susidomejimas 5min. kol kas vo su mazaja tai bedu bus negalesiu palikt ne epaslepus nieko siuvinejamo, o juolab adatu dicke neima jei neleidziu, galiu siuvinejima bet kur palikt, su smeigtukais graziai zaidzia jau nuo 1,5m bet irgi su mano prieziura salia manes. turbut visas pakraupinau vaikas vaikui nelygu
anksciau su kojinem adyt adaa siuvinet galejo
QUOTE(aistelelelele10 @ 2010 08 06, 17:06)
Man tai pavyziui negrazus jusu darbai kazkoki baisus
Manau verta tik padėkoti už nuomonę ir neimti į galvą
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 08 06, 17:16)
labai smalsu ,o kokie jau grazus?
mano adatineso cia mano mazoji siuvinetoja
mano adatineso cia mano mazoji siuvinetoja
Gražu
O siuvinėtoja labai šauni ir tikrai su tavo priežiūra gali pabandyti Laukiu kol mano dukrelė paaugs, tikiuosi norės pabandyti siuvinėti
aciu
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 08 06, 22:56)
taip su adata, petit 28nr. buka duodu tik prie savo akiu ,be manes niekas neduoda.ir tikra medziagyte kartais paduodu, tikrus siuvinejimo siulus.jai susidomejimas 5min. kol kas vo su mazaja tai bedu bus negalesiu palikt ne epaslepus nieko siuvinejamo, o juolab adatu dicke neima jei neleidziu, galiu siuvinejima bet kur palikt, su smeigtukais graziai zaidzia jau nuo 1,5m bet irgi su mano prieziura salia manes. turbut visas pakraupinau vaikas vaikui nelygu
labai faina adatinė kiaušinio formos o siuvinėtoją panašų pati namie turiu, labai matytas vaizdas, tik maniškis 4men jaunesnis tai paima mano lankelį ir su žirklutėm baksnoja į medžiagą. Adata bijau duot Bet jau veido mimika kai 'siuvinėja'