QUOTE(LadyAgne @ 2010 08 16, 01:22)
na as sesei siuvineju gimtadieniui, jau i pabaiga, stai si, greit pasirodysiu savo baigtu
jei tau toks patiktu atsiusciau schema...
is tikro tai daug kas priklauso nuo amziaus,lyties.. tarkim sio vyrui nepadovanosi, ir vyresnio amziaus moteriai taip pat
as cia taipogi su klausimu, patarimu noreciau kreiptis, siuvejeles, kaip manot, ar tiktu virsutiniame tusciame kampe issiuvinet amziu, nu savo seses, kuriam gimtadieniui dovanoju? man tas kampas truputi tuscias atrodo,o kaip jums ziurisi ar neatrodo tuscias truputeli ?
jei tau toks patiktu atsiusciau schema...
is tikro tai daug kas priklauso nuo amziaus,lyties.. tarkim sio vyrui nepadovanosi, ir vyresnio amziaus moteriai taip pat
as cia taipogi su klausimu, patarimu noreciau kreiptis, siuvejeles, kaip manot, ar tiktu virsutiniame tusciame kampe issiuvinet amziu, nu savo seses, kuriam gimtadieniui dovanoju? man tas kampas truputi tuscias atrodo,o kaip jums ziurisi ar neatrodo tuscias truputeli ?
Na tikrai graziai atrodo gal ir nieoko dovana butu mano draugei, jai gali atsiusk schemute
O del kito darbelio, tai tem moteris kuriai virs 60metu, kai nereikejo maciau daug kas siuvinejo labai grazias geles su amziumi o dbr nerandu...