Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(fernelle @ 2010 08 11, 17:58)
nesusituoke ir tikrai neskubu smile.gif o kdl sakai, kad tau blogiau gyvenant taip? jei gera anyta tai viskas ciki piki turetu but smile.gif oj, taip ir likau nesupratus, tai o jus jau married ar dar ne?

Ne ne mes nesusituoke ax.gif ax.gif Ir pasimetusi as, nes viena diena noriu vestuviu, kita jau nebe doh.gif doh.gif kol nepasipirs ir nebeturesiu kur dingti, tol taip ir klaidziosiu tarp savo minciu doh.gif doh.gif
Na kad ir kokia gera uosviene butu, vistiek su mama manau geriau blush2.gif blush2.gif O geriausia butu isvsi tik dviese gyventi blush2.gif O draugas tavo bendraamzis?
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 08 11, 18:00)
Ne ne mes nesusituoke ax.gif  ax.gif  Ir pasimetusi as, nes viena diena noriu vestuviu, kita jau nebe  doh.gif  doh.gif  kol nepasipirs ir nebeturesiu kur dingti, tol taip ir klaidziosiu tarp savo minciu  doh.gif  doh.gif
Na kad ir kokia gera uosviene butu, vistiek su mama manau geriau blush2.gif  blush2.gif O geriausia butu isvsi tik dviese gyventi  blush2.gif  O draugas tavo bendraamzis?

o, tai aišku, kad gyvenant atskirai yra thumbup.gif čia net kalbos negali būti. Pati laukiu nesulaukiu, kada galėsiu pradėt pirkaliot visokius niekučius namams ir t.t. tongue.gif 4u.gif aišku, gal gyvenant su mama patogiau, nes vis tiek savas žmogus, visad palaikys ir t.t. niu žodžiu.
o maniškiui 25, jau kitą mėnesį 26 stuktels smile.gif va misliju ką galėčiau dovanų nupirkti smile.gif gal pasiūlymų būtų kokių įdomių? smile.gif o taviškiui kiek?
Atsakyti
QUOTE(fernelle @ 2010 08 11, 18:08)
o, tai aišku, kad gyvenant atskirai yra  thumbup.gif  čia net kalbos negali būti. Pati laukiu nesulaukiu, kada galėsiu pradėt pirkaliot visokius niekučius namams ir t.t.  tongue.gif  4u.gif  aišku, gal gyvenant su mama patogiau, nes vis tiek savas žmogus, visad palaikys ir t.t. niu žodžiu.
o maniškiui 25, jau kitą mėnesį 26 stuktels smile.gif va misliju ką galėčiau dovanų nupirkti smile.gif gal pasiūlymų būtų kokių įdomių? smile.gif o taviškiui kiek?

Bendraamziai beveik, nes jam spali bus 26 lotuliukas.gif ir sutapk taip, drug dar pazystami kokie lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet jauciu, kad ne... O tu pati Vilniete? g.gif
Su dovanom tai jau cia sunkus dalykas, pati jau is anksto suku galva doh.gif galvoju gal vakareli surengti, ta prasme visus jo draugus sukviesti i kavine kokia g.gif g.gif O dovanojus daug ka esu, kopopliaza (nes saulys jis pas mane, megsta saudyt, dalyvauja varzybose), kaip ir tradicines dovanos - kvepalai, pinigine, prenumerata megstamo zurnalo (buvau meskeriotoja uzsakiusi), mp3 grotuva, kuris jau nebereikalingas ir t.t. Dovanos visada priklauso nuo turimu santaupu, jei ju nedaug, tai apsieinam smulkmenom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 08 11, 18:17)
Bendraamziai beveik, nes jam spali bus 26  lotuliukas.gif  ir sutapk taip, drug dar pazystami kokie lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet jauciu, kad ne... O tu pati Vilniete? g.gif
Su dovanom tai jau cia sunkus dalykas, pati jau is anksto suku galva doh.gif  galvoju gal vakareli surengti, ta prasme visus jo draugus sukviesti i kavine kokia g.gif  g.gif  O dovanojus daug ka esu, kopopliaza (nes saulys jis pas mane, megsta saudyt, dalyvauja varzybose), kaip ir tradicines dovanos - kvepalai, pinigine, prenumerata megstamo zurnalo (buvau meskeriotoja uzsakiusi), mp3 grotuva, kuris jau nebereikalingas ir t.t. Dovanos visada priklauso nuo turimu santaupu, jei ju nedaug, tai apsieinam smulkmenom  blush2.gif

Aš tai grynaveislė vilnietė biggrin.gif o maniškis iš Kauno thumbup.gif (nors visą gyvenimą sakiau, tik ne kaunietį) tongue.gif
na jo, dovanos gan specifinis dalykas. Visko jau pridovanota buvo, o staigmena tai fainas dalykas, aš irgi galvojau tokį dalyką. Bet maniškis čia Vilniuje gal tik kokius visus 2 - 3 draugus turi. Tai nelabai būtų ką kviesti... Galvoju gal kur nusivežti, smagiai pasibūti dviese. Bet vėl viskas atsiremia į litukus...
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 11, 16:31)
man geriau po darbo paprasta diena..ir sioks toks relaxas po darbu gaunasi 4u.gif
nes pastaraisiais metais igryso gyvenimas marsrutu namai--darbas-parduotuve-namai doh.gif
Lauksim Klombos verdikto smile.gif

Oi, šiokią dieną man irgi tiktų, labai gerai kada galvą nuo darbų pailsint, nes mano maršrutas tai darbas namie - darbas ofise - darbas namie doh.gif
Gal tada pamėginam kitos savaitės vidury? ax.gif

QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 11, 16:31)
As senokai taip jauciuosi..tarp savo dvieju noru kaip tarp dvieju ugniu smile.gif

Jau jaučiu, turėsim apie ka pasišnekėt drinks_cheers.gif

Na, tuomet laukiam, ką į tai Klomba atsakys.
Atsakyti
QUOTE(fernelle @ 2010 08 11, 18:26)
Aš tai grynaveislė vilnietė biggrin.gif o maniškis iš Kauno  thumbup.gif  (nors visą gyvenimą sakiau, tik ne kaunietį)  tongue.gif
na jo, dovanos gan specifinis dalykas. Visko jau pridovanota buvo, o staigmena tai fainas dalykas, aš irgi galvojau tokį dalyką. Bet maniškis čia Vilniuje gal tik kokius visus 2 - 3 draugus turi. Tai nelabai būtų ką kviesti... Galvoju gal kur nusivežti, smagiai pasibūti dviese. Bet vėl viskas atsiremia į litukus...

Visada taip buna, aki sakai, o ne tik ne tai doh.gif doh.gif as sakaiu, akd niekad negyvensiu vilniui, aki visos klasiokes svajojo cia mokytios, o gavosi atvirksciai, kaune susipazianu su vilnieciu ir va db as cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip sakau, prisikalbejau doh.gif na ir tie trys draugai gerai, jei su antrom pusem thumbup.gif o siaip jei nusivezti, tai labai smagu lokes pedoj, jei dar nebuvot mirksiukas.gif ten galima sauniai laika abiem praleisti ir netaip brangiai labai kainuoja, butu dovana abiem thumbup.gif thumbup.gif mes pernia buvom, norim ir siemet, bet jauciu nebeiseis, nes kitu planu yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 08 11, 16:28)
Na tai laukiam kol kitos pasisakys. smile.gif

jauciu teks eit dviese biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Tavo_Mano,2010 08 11, 16:31]
ziuresim...savaitgalius praktiskai "suvalgo" mazius, taip kompensuoju kad visa savaite galiu jam skirti mazai demesio deja doh.gif
va kaip buna su tom mamom blush2.gif
man geriau po darbo paprasta diena..ir sioks toks relaxas po darbu gaunasi 4u.gif
nes pastaraisiais metais igryso gyvenimas marsrutu namai--darbas-parduotuve-namai doh.gif
Lauksim Klombos verdikto smile.gif
Papildyta:

As galiu visokiom dienom, tik siuo metu truputi isvaziuoju, ir tik kitos savaites antroj pusej grisiu. Nezinau ka ir koki stiliu jus megstat, man noretusi ramesnes vietos. Nu kad ir centre bet kad nebutu toks alasas...
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 08 11, 18:32)
Visada taip buna, aki sakai, o ne tik ne tai doh.gif  doh.gif  as sakaiu, akd niekad negyvensiu vilniui, aki visos klasiokes svajojo cia mokytios, o gavosi atvirksciai, kaune susipazianu su vilnieciu ir va db as cia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kaip sakau, prisikalbejau  doh.gif  na ir tie trys draugai gerai, jei su antrom pusem  thumbup.gif  o siaip jei nusivezti, tai labai smagu lokes pedoj, jei dar nebuvot  mirksiukas.gif  ten galima sauniai laika abiem praleisti ir netaip brangiai labai kainuoja, butu dovana abiem  thumbup.gif  thumbup.gif  mes pernia buvom, norim ir siemet, bet jauciu nebeiseis, nes kitu planu yra  doh.gif

tai del to pasimokiau niekada nesakyk niekada biggrin.gif doh.gif
lokes peda gal ir smagu, jau seniai galvojam, bet niekaip neprisiruosiam. Kadangi paskutini savaitgali rugpjucio vaziuosim i latvija, o pirma savaitgali rugsejo vaziuosim pas gimines i skuoda, o po to mokslai, egzaminai prasideda, tai ir vel atsikelia g.gif
o siaip kur vaziuojat cia vilniuje laisvu laiku? gal kazkokiu pamegtu vietu turit pasivaiksciojimui ar tiesiog siaip pasirelaxavimui? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2010 08 11, 20:04)
[quote

As galiu visokiom dienom, tik siuo metu truputi isvaziuoju, ir tik kitos savaites antroj pusej grisiu. Nezinau ka ir koki stiliu jus megstat, man noretusi ramesnes vietos. Nu kad ir centre bet kad nebutu toks alasas...

saunu,visoms tinka kitos savaites antra puse:) o del kavinukes pritariu visom 4,turi buti jauki ir rami..reikia kazkur senamiestyje ieskoti tokios vieteles manau..reikes uzsiimti zvalgyba;)
Atsakyti
QUOTE(fernelle @ 2010 08 11, 20:50)
tai del to pasimokiau niekada nesakyk niekada biggrin.gif  doh.gif
lokes peda gal ir smagu, jau seniai galvojam, bet niekaip neprisiruosiam. Kadangi paskutini savaitgali rugpjucio vaziuosim i latvija, o pirma savaitgali rugsejo vaziuosim pas gimines i skuoda, o po to mokslai, egzaminai prasideda, tai ir vel atsikelia  g.gif
o siaip kur vaziuojat cia vilniuje laisvu laiku? gal kazkokiu pamegtu vietu turit pasivaiksciojimui ar tiesiog siaip pasirelaxavimui?  mirksiukas.gif

Buvo kazkuriuo tai laiku kai daznai vaziuodavome i dukstu azuolynma pasivaikscioti tais takeliais, arba kitoj kelio pusej kur yra takas 5 km. ilgio, tai su kuprine ant peciu ejom lotuliukas.gif thumbup.gif smagu labai thumbup.gif o siaip tai turbut kaip ir daugeliui - verkiu parkas, belmontas, vingio parkas arba siaip po apylinkes apeinam thumbup.gif lotuliukas.gif kazkokiu tai ipatingai nauju vietu neatradom rolleyes.gif gal jus daugiau ka zinot ir pasiulyt galit? g.gif aij tiesa, dar cia netoli vilniaus akmenu parkas yra prie Vilnojos, is visai nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 11, 19:26)
jauciu teks eit dviese biggrin.gif  biggrin.gif

Man gerai ir dviese biggrin.gif Kuriam rajone gyveni? Parasyk man gal i az. 4u.gif
Atsakyti