Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(Kiskute @ 2010 08 10, 14:15)
Justinikėse, tikslaiu Laisvės pr.  4u.gif  4u.gif  dievinu šunis, svajoju apie prancuzu buldoga pati  wub.gif

P.S. Tema reikejo uzvadinti "Noriu susipazinti"  lotuliukas.gif

OOOO, Sveikos, vilnietes smile.gif darykime ir mes koki mazuti meetuka Vilniuje.
As ir begalo myliu sunis, tik gaila, kad neturiu salygu laikyti jo dabar, nors labai labai noriu 4u.gif
as beje is pasilu, tai beveik kaiminkos butume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 08 11, 15:58)
Tai sakau lekiam i kina visos. arba i kavinuke kokia  bigsmile.gif

man tinka thumbup.gif manau geriau kavine pirmiau reiketu susipazinti nes kine nelabai pabendrausi
Atsakyti
Teisingai sakai 4u.gif o kada mazdaug planuojames? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fernelle @ 2010 08 11, 16:14)
OOOO, Sveikos, vilnietes smile.gif darykime ir mes koki mazuti meetuka Vilniuje.
As ir begalo myliu sunis, tik gaila, kad neturiu salygu laikyti jo dabar, nors labai labai noriu  4u.gif
as beje is pasilu, tai beveik kaiminkos butume smile.gif

Na va ir daugiau Vilnieciu atsirado thumbup.gif thumbup.gif Aha pasirodo visai salia tu thumbup.gif papasakok biski apie save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 08 11, 16:22)
Teisingai sakai 4u.gif o kada mazdaug planuojames?  bigsmile.gif

kadangi dabar atostogauju tai galiu bet kada is tikruju 4u.gif kada patogu tik kitoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 11, 16:26)
kadangi dabar atostogauju tai galiu bet kada is tikruju 4u.gif  kada patogu tik kitoms mirksiukas.gif

Na tai laukiam kol kitos pasisakys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almatėja @ 2010 08 11, 16:13)

Nenormuotas mano darbas. Kai laisvesenė būnu, galiu prisitaikyt prie bet kokio laiko. Dabar, pvz., iki pirmadienio neleisiu sau net teliko įsijungt, nes terminai spaudžia.
Bet jūs su Klomba tarkitės, gal pavyks savaitgalį susieiti  mirksiukas.gif Orai juk geri, reikia naudotis proga. Jei galėsiu - būtinai prisijungsiu  4u.gif

ziuresim...savaitgalius praktiskai "suvalgo" mazius, taip kompensuoju kad visa savaite galiu jam skirti mazai demesio deja doh.gif
va kaip buna su tom mamom blush2.gif
man geriau po darbo paprasta diena..ir sioks toks relaxas po darbu gaunasi 4u.gif
nes pastaraisiais metais igryso gyvenimas marsrutu namai--darbas-parduotuve-namai doh.gif
Lauksim Klombos verdikto smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Almatėja @ 2010 08 11, 16:13)
Aš paskutinį pusmetį panašiai jaučiuosi...

As senokai taip jauciuosi..tarp savo dvieju noru kaip tarp dvieju ugniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 08 11, 16:23)
Na va ir daugiau Vilnieciu atsirado  thumbup.gif  thumbup.gif  Aha pasirodo visai salia tu  thumbup.gif  papasakok biski apie save  mirksiukas.gif

ojejejej, begalo linksma ir draugiska, o kartais jautri ir opi lotuliukas.gif
net nzn ka cia pasakot: dirbu, mokaus, stengiuos laisvalaiki leist turiningai, taciau pastaruoju metu aplankes mane dede Tingulys blush2.gif
o tu ka? irgi ka nors papasakok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fernelle @ 2010 08 11, 16:37)
ojejejej, begalo linksma ir draugiska, o kartais jautri ir opi  lotuliukas.gif
net nzn ka cia pasakot: dirbu, mokaus, stengiuos laisvalaiki leist turiningai, taciau pastaruoju metu aplankes mane dede Tingulys  blush2.gif
o tu ka? irgi ka nors papasakok smile.gif

Ka dirbi? Ka mokais? Kiek metu? (pazeriau klausimu cia lotuliukas.gif )
Man 24 vis dar thumbup.gif thumbup.gif Dirbu spaudos rumuose (geodezija, kadastras) ir mokausi magistraturoj Kaune, paskutinieji metai jau thumbup.gif thumbup.gif I vilniu tai tik pernai vasara atsikrausciau, nes cia mb gyvena, tai db gyvenam kartu ax.gif ax.gif Draugaujam 4 metau su virsum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 08 11, 16:51)
Ka dirbi? Ka mokais? Kiek metu? (pazeriau klausimu cia  lotuliukas.gif  )
Man 24 vis dar  thumbup.gif  thumbup.gif  Dirbu spaudos rumuose (geodezija, kadastras) ir mokausi magistraturoj Kaune, paskutinieji metai jau  thumbup.gif  thumbup.gif  I vilniu tai tik pernai vasara atsikrausciau, nes cia mb gyvena, tai db gyvenam kartu  ax.gif  ax.gif  Draugaujam 4 metau su virsum  ax.gif

niu as vadovauju vienai pardei, mokaus mru teise ir valdyma. Metu 23 berdos kiek pamenu lotuliukas.gif su saviskiu pas mano mamuka kolkas gyvenam, nes del finansu negalim sau leist atskirai gyvent verysad.gif o ka siaip veiki laisvalaikiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fernelle @ 2010 08 11, 17:50)
niu as vadovauju vienai pardei, mokaus mru teise ir valdyma. Metu 23 berdos kiek pamenu  lotuliukas.gif  su saviskiu pas mano mamuka kolkas gyvenam, nes del finansu negalim sau leist atskirai gyvent  verysad.gif  o ka siaip veiki laisvalaikiu? smile.gif

Pas mane ir panasi situacija del gyvenimo, nes gyvenam su mb mama ax.gif tai man gakl blogiau siek tiek nei tau lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar turim katina, kuris.... svelniai tariant labai nemielas doh.gif doh.gif O jus susituoke ar dar ne? Ka as zianu, ka tuo laisvalaikiu veikiu g.gif g.gif ziema buvau uzsiimesui siuvinejimu, bet vasara kazkaip nesinori blush2.gif siuo metu lankau anglu kursus.., kaip jau minejau labai norim suns, bet kol negyvenam atskirai, tai nelabai imanoma, juolab, kad katinas dar vieno gyvuno nepripazintu tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 08 11, 17:55)
Pas mane ir panasi situacija del gyvenimo, nes gyvenam su mb mama ax.gif  tai man gakl blogiau siek tiek nei tau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  dar turim katina, kuris.... svelniai tariant labai nemielas  doh.gif  doh.gif O jus susituoke ar dar ne? Ka as zianu, ka tuo laisvalaikiu veikiu g.gif  g.gif ziema buvau uzsiimesui siuvinejimu, bet vasara kazkaip nesinori  blush2.gif  siuo metu lankau anglu kursus.., kaip jau minejau labai norim suns, bet kol negyvenam atskirai, tai nelabai imanoma, juolab, kad katinas dar vieno gyvuno nepripazintu tikrai  schmoll.gif

nesusituoke ir tikrai neskubu smile.gif o kdl sakai, kad tau blogiau gyvenant taip? jei gera anyta tai viskas ciki piki turetu but smile.gif oj, taip ir likau nesupratus, tai o jus jau married ar dar ne?
Atsakyti