Gal kaune planuojat koki susitikima visos? Liudna man vienai.
tai as ir siulau kaunietem susitikt tik kad norinciu nera
Žinau, kad tie žmonės neįkąs ir nesuvalgys, bet esu labiau intravertė ir nenoriu savęs prievartaut vaidint kompanijos sielą. Tiesiog yra komunikabilių asmenybių, ir yra sunkiau bendraujančių, negali juk visi būt vienodi.
Man 30 dar nėra, bet visuomet širdy jaučiausi + 5 metai, ir bendraut man visada paprasčiau su vyresniais žmonėm (čia ne tik apie vyrus kalba eina ) Vaikų neturiu, bet tikiuosi, apie moteriškus reikaliukus pasišnekučiuosim
Dėl kavinukės - turiu keletą, bet juk vasara dabar, ir smagiausia kažkur centriuke lauke pasisėdėti.
Aš jau nebegalvoju, kad su manim kažkas negerai. Tiesiog žinau, kad esu tokia, ir tam tikra prasme savęs nebeperauklėsiu. Labai džiaugsiuos ir didžiuosiuos savim, jeigu išdrįsiu save peržengt ir susitikt susipažint su nepažįstamom merginom
Klomba, aš irgi nuotaikos žmogus. Gal vandens ženklas pagal zodiaką būsit? Blyn, man kartais atrodo, ryte viskas liuks, bet nutinka kažkokia smulkmena, nereikšmingas dalykas, ir galiu visą likusią dieną slankiot kaip žemę pardavus. Svarbu tik nepasiduot ir suorganizavus susitikimą neleist nuotaikom išmušt mus iš vėžių
QUOTE(Silvernight @ 2010 08 11, 10:02)
Yra, 27 m. būsiu Nors aš kaip 17 jaučiuosi jei-bohu.
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 11, 10:36)
gal turi (galiu TU? ) kokia savo megstama kavinuke, nes as jau senokai nebuvau kur viena islekusi : tai darbas, tai su savo atzala
Papildyta:
O as juokauju kad man ir iki mirties sirdyje 18 bus
Papildyta:
O as juokauju kad man ir iki mirties sirdyje 18 bus
Man 30 dar nėra, bet visuomet širdy jaučiausi + 5 metai, ir bendraut man visada paprasčiau su vyresniais žmonėm (čia ne tik apie vyrus kalba eina ) Vaikų neturiu, bet tikiuosi, apie moteriškus reikaliukus pasišnekučiuosim
Dėl kavinukės - turiu keletą, bet juk vasara dabar, ir smagiausia kažkur centriuke lauke pasisėdėti.
QUOTE(klomba @ 2010 08 11, 12:49)
Kadani visos esam nedrasios ir kai kurios galvojam kad kazkas su mumis ne taip ir siaip sunku bendraut, tai reikia susitart kad nekreipsim demesio kad ir kokia keista viena kitai pasirodytume Nu cia nusisnekejau bet gal supratot minti
Labai priklausau nuo nuotaiku kurios nuolat svyruoja, bet manau jei pataikyciau i geresne tai tikrai ateiciau i susitikima.
Labai priklausau nuo nuotaiku kurios nuolat svyruoja, bet manau jei pataikyciau i geresne tai tikrai ateiciau i susitikima.
Aš jau nebegalvoju, kad su manim kažkas negerai. Tiesiog žinau, kad esu tokia, ir tam tikra prasme savęs nebeperauklėsiu. Labai džiaugsiuos ir didžiuosiuos savim, jeigu išdrįsiu save peržengt ir susitikt susipažint su nepažįstamom merginom
Klomba, aš irgi nuotaikos žmogus. Gal vandens ženklas pagal zodiaką būsit? Blyn, man kartais atrodo, ryte viskas liuks, bet nutinka kažkokia smulkmena, nereikšmingas dalykas, ir galiu visą likusią dieną slankiot kaip žemę pardavus. Svarbu tik nepasiduot ir suorganizavus susitikimą neleist nuotaikom išmušt mus iš vėžių
QUOTE(Silvernight @ 2010 08 11, 11:02)
Tai čia dabar bus du atskiri meetai - vienas jaunesnių, kitas 30+? Į kurį priimsit?
tai cia kad viena kaunieciu daro, kita vilnieciu, kaip suprantu
QUOTE(OneLove @ 2010 08 11, 12:26)
Ieskau ir as draugiu kaunieciu
sveika prasom biski apie save, idomu gi
QUOTE(igile @ 2010 08 11, 13:56)
Yra, man 25, aš iš Kauno. Mėgstu važinėt dviračiu, gal atsirastų norinčių mint pedalus kartu? Ir smagiau važiuot būtų, ir keliais žodžiais persimest, jei ne konkrečia tema, tai bent jau į kurią pusę vairą sukt
as noreciau, bet deja, gyvenu uzmiesty kauno tik su masiniuku visur vaziuoju..
QUOTE(kuke @ 2010 08 11, 14:04)
yra yra, vis atsiranda po truputi daugiau
davai merginos, gal biski daugiau kiekviena apie save papasakokit, kokia jusu kasdienybe, ka megstat veikti, mokotes/dirbat, ko nemegstat ir panasiai, taip norisi apie kiekviena kazkoki paveiksla susidaryt. as galiu pirma pradet. siuo metu auginu vaikuti, ruosiuosi darbuko ieskot, nes i buvusi darba negaliu grizti, nes jo nebera, jauciuosi siek tiek uzsisedejus namuose laaabai megstu gaminti valgyt, knygas skaityt (tikras istorijas kokias, kartais sunkesnes, dabar apie egipta biski skaitalioju, istorija prdejo dominti kazkodel ). taip pat iskylaut labai patinka, o jei tai rimciau, tai ir su saslykais ir alum
na gerai kaip jau minejau man 23 . Dirbu darzelyje aukletoja ir mokausi neakivaizdziai MRU. Vaiku neturiu. Labai megstu skaityti taip pat ypac istorines, kelioniu, ir apie musulmoniskas salis kas cia dar:) Esu muzikante O megstu daug ka ir iskylas, ir alucio kartais atsigert, ir i teatra ar kina nueit tik vat kad draugai ne Kaune pagrinde tai retenybe buna cia
QUOTE(kuke @ 2010 08 11, 13:04)
As noriu! esu studente, man 22, siemet baigsiu universiteta tai jau dabar stresuoju ar sekmingai megstu beveik viska,keliauti, buti gamtoje, skaityti, seniau labai megau eiti i klubus, bet apsiraminau su situ uzsiemimu,na svarbu kad butu su kuo. Bandau dabar issiskirti su draugu tai truputi sunkus metas man, liudna esu. Visos drauges dinge.
QUOTE(kuke @ 2010 08 11, 15:26)
na gerai kaip jau minejau man 23 . Dirbu darzelyje aukletoja ir mokausi neakivaizdziai MRU. Vaiku neturiu. Labai megstu skaityti taip pat ypac istorines, kelioniu, ir apie musulmoniskas salis kas cia dar:) Esu muzikante O megstu daug ka ir iskylas, ir alucio kartais atsigert, ir i teatra ar kina nueit tik vat kad draugai ne Kaune pagrinde tai retenybe buna cia
ir kaip darbas su vaikais? nepavargsti? nes as su vienu kartais vos kojas velku vakare
rekomenuok kokia knyga apie musulmoniskas salis
kokius filmus megsti? as tai siaubo, mistinius labai, kartais lengvo turinio, kaip "Seksas ir miestas", komedijas retkarciais
QUOTE(OneLove @ 2010 08 11, 15:28)
As noriu! esu studente, man 22, siemet baigsiu universiteta tai jau dabar stresuoju ar sekmingai megstu beveik viska,keliauti, buti gamtoje, skaityti, seniau labai megau eiti i klubus, bet apsiraminau su situ uzsiemimu,na svarbu kad butu su kuo.
Bandau dabar issiskirti su draugu tai truputi sunkus metas man, liudna esu. Visos drauges dinge.
Bandau dabar issiskirti su draugu tai truputi sunkus metas man, liudna esu. Visos drauges dinge.
baigsi, tikrai baigsi sekmingai po to kaip gera bus, pamatysi
ka skaitai papasakok
ir neliudek, viskas bus gerai, matyt ne tas zmogus, nelemta
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 08 11, 14:39)
ir kaip darbas su vaikais? nepavargsti? nes as su vienu kartais vos kojas velku vakare
kokius filmus megsti? as tai siaubo, mistinius labai, kartais lengvo turinio, kaip "Seksas ir miestas", komedijas retkarciais
ka skaitai papasakok
ka skaitai papasakok
Dabar skaitau Jono Markuno "Zmogaus gyvenimo nesekmiu bei ligu priezastys ir galimybes ju isvengti", man ji labai padeda kai sunku. O filmus tai ir as labai megstu, galetume nueiti i kina visos.
QUOTE(klomba @ 2010 08 11, 12:49)
Kadani visos esam nedrasios ir kai kurios galvojam kad kazkas su mumis ne taip ir siaip sunku bendraut, tai reikia susitart kad nekreipsim demesio kad ir kokia keista viena kitai pasirodytume Nu cia nusisnekejau bet gal supratot minti
Man taip pat budinga nuotaiku kaita...va sia savaite sprendziu dilema tarp noro pabegti i negyvenamaja sala ir noro kazka veikti, kurti, daryti, kad net rankos niezti
Papildyta:
QUOTE(Almatėja @ 2010 08 11, 13:34)
Man 30 dar nėra, bet visuomet širdy jaučiausi + 5 metai, ir bendraut man visada paprasčiau su vyresniais žmonėm (čia ne tik apie vyrus kalba eina )
mano vyras +7 metais vyresnis, taip pat visada buvo idomiau bendrauti su vyresniais zmonemis, bet dabar kazkaip nera svarbu ,nes kai nuotaikoje bunu, esu plepute
Papildyta:
Klomba, aš irgi nuotaikos žmogus. Gal vandens ženklas pagal zodiaką būsit? Blyn, man kartais atrodo, ryte viskas liuks, bet nutinka kažkokia smulkmena, nereikšmingas dalykas, ir galiu visą likusią dieną slankiot kaip žemę pardavus.
kaip apie mane butum parasius...bet as ne vandens, o zemes zenklas- Oziaragis
Papildyta:
arba senamiestyje kur
as dirbu naujamiestyje. ,tad man iki centro ir senamiescio 15 min su auto
Almateja, iki keliu dirbi? arba viskas priklauso nuo uzsakymu?
Klomba, kaip pas Tave su laiku po 17 val.?
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 08 11, 14:39)
ka skaitai papasakok
ka skaitai papasakok
na ne manes vaikai neerzina ir su jais budama atsigaunu taip pakrauna kad galiu kalnus nuversti man labai patiko "Geliu kraujas ( cia daugiau romanas) arba " Tik su dukra"(tikra istorija) kai pasiziuri tai vajetau kaip moterims sunku . . Oi su siaubo filmais nedraugauju o seip daugiau visus na dar fantastiniai man nelabai
baigsi juk 4 metus mokaisi tik truputi reikia pasistengti na o kad liudesys dingtu reikia ka nors gero nuveikt pvz su mumis susitikt
QUOTE(kuke @ 2010 08 11, 15:39)
na ne manes vaikai neerzina ir su jais budama atsigaunu taip pakrauna kad galiu kalnus nuversti man labai patiko "Geliu kraujas ( cia daugiau romanas) arba " Tik su dukra"(tikra istorija) kai pasiziuri tai vajetau kaip moterims sunku . . Oi su siaubo filmais nedraugauju o seip daugiau visus na dar fantastiniai man nelabai
baigsi juk 4 metus mokaisi tik truputi reikia pasistengti na o kad liudesys dingtu reikia ka nors gero nuveikt pvz su mumis susitikt
Tai sakau lekiam i kina visos. arba i kavinuke kokia
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 11, 15:30)
..va sia savaite sprendziu dilema tarp noro pabegti i negyvenamaja sala
Aš paskutinį pusmetį panašiai jaučiuosi...
mano vyras +7 metais vyresnis, taip pat visada buvo idomiau bendrauti su vyresniais zmonemis, bet dabar kazkaip nera svarbu ,nes kai nuotaikoje bunu, esu plepute
Mano vienas geriausių draugų - vyresnis už tėvus
Almateja, iki keliu dirbi? arba viskas priklauso nuo uzsakymu?
Nenormuotas mano darbas. Kai laisvesenė būnu, galiu prisitaikyt prie bet kokio laiko. Dabar, pvz., iki pirmadienio neleisiu sau net teliko įsijungt, nes terminai spaudžia.
Bet jūs su Klomba tarkitės, gal pavyks savaitgalį susieiti Orai juk geri, reikia naudotis proga. Jei galėsiu - būtinai prisijungsiu