Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

Gal kaune planuojat koki susitikima visos? biggrin.gif Liudna man vienai.
Atsakyti
tai as ir siulau kaunietem susitikt tik kad norinciu nera lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinau, kad tie žmonės neįkąs ir nesuvalgys, bet esu labiau intravertė ir nenoriu savęs prievartaut vaidint kompanijos sielą. Tiesiog yra komunikabilių asmenybių, ir yra sunkiau bendraujančių, negali juk visi būt vienodi.

QUOTE(Silvernight @ 2010 08 11, 10:02)
Yra, 27 m. būsiu  biggrin.gif Nors aš kaip 17 jaučiuosi jei-bohu.

QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 11, 10:36)
gal turi (galiu TU? ax.gif ) kokia savo megstama kavinuke, nes as jau senokai nebuvau kur viena islekusi doh.gif : tai darbas, tai su savo atzala lotuliukas.gif
Papildyta:
O as juokauju kad man ir iki mirties sirdyje 18 bus lotuliukas.gif

Man 30 dar nėra, bet visuomet širdy jaučiausi + 5 metai, ir bendraut man visada paprasčiau su vyresniais žmonėm (čia ne tik apie vyrus kalba eina rolleyes.gif) Vaikų neturiu, bet tikiuosi, apie moteriškus reikaliukus pasišnekučiuosim gossip.gif
Dėl kavinukės - turiu keletą, bet juk vasara dabar, ir smagiausia kažkur centriuke lauke pasisėdėti.

QUOTE(klomba @ 2010 08 11, 12:49)
Kadani visos esam nedrasios ir kai kurios galvojam kad kazkas su mumis ne taip ir siaip sunku bendraut, tai reikia susitart kad nekreipsim demesio kad ir kokia keista viena kitai pasirodytume smile.gif Nu cia nusisnekejau bet gal supratot minti smile.gif
Labai priklausau nuo nuotaiku kurios nuolat svyruoja, bet manau jei pataikyciau i geresne tai tikrai ateiciau i susitikima.

Aš jau nebegalvoju, kad su manim kažkas negerai. Tiesiog žinau, kad esu tokia, ir tam tikra prasme savęs nebeperauklėsiu. Labai džiaugsiuos ir didžiuosiuos savim, jeigu išdrįsiu save peržengt ir susitikt susipažint su nepažįstamom merginom mirksiukas.gif
Klomba, aš irgi nuotaikos žmogus. Gal vandens ženklas pagal zodiaką būsit? Blyn, man kartais atrodo, ryte viskas liuks, bet nutinka kažkokia smulkmena, nereikšmingas dalykas, ir galiu visą likusią dieną slankiot kaip žemę pardavus. Svarbu tik nepasiduot ir suorganizavus susitikimą neleist nuotaikom išmušt mus iš vėžių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvernight @ 2010 08 11, 11:02)
Tai čia dabar bus du atskiri meetai - vienas jaunesnių, kitas 30+? Į kurį priimsit?  4u.gif

tai cia kad viena kaunieciu daro, kita vilnieciu, kaip suprantu 4u.gif

QUOTE(OneLove @ 2010 08 11, 12:26)
Ieskau ir as draugiu kaunieciu  4u.gif

sveika 4u.gif prasom biski apie save, idomu gi 4u.gif

QUOTE(igile @ 2010 08 11, 13:56)
Yra, man 25, aš iš Kauno. Mėgstu važinėt dviračiu, gal atsirastų norinčių mint pedalus kartu? mirksiukas.gif Ir smagiau važiuot būtų, ir keliais žodžiais persimest, jei ne konkrečia tema, tai bent jau į kurią pusę vairą sukt lotuliukas.gif

as noreciau, bet deja, gyvenu uzmiesty kauno verysad.gif tik su masiniuku visur vaziuoju..

QUOTE(kuke @ 2010 08 11, 14:04)
tai as ir siulau kaunietem susitikt tik kad norinciu nera lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

yra yra, vis atsiranda po truputi daugiau 4u.gif

davai merginos, gal biski daugiau kiekviena apie save papasakokit, kokia jusu kasdienybe, ka megstat veikti, mokotes/dirbat, ko nemegstat ir panasiai, taip norisi apie kiekviena kazkoki paveiksla susidaryt. as galiu pirma pradet. siuo metu auginu vaikuti, ruosiuosi darbuko ieskot, nes i buvusi darba negaliu grizti, nes jo nebera, jauciuosi siek tiek uzsisedejus namuose blush2.gif laaabai megstu gaminti valgyt, knygas skaityt (tikras istorijas kokias, kartais sunkesnes, dabar apie egipta biski skaitalioju, istorija prdejo dominti kazkodel biggrin.gif ). taip pat iskylaut labai patinka, o jei tai rimciau, tai ir su saslykais ir alum blush2.gif
Atsakyti
na gerai kaip jau minejau man 23 smile.gif . Dirbu darzelyje aukletoja mirksiukas.gif ir mokausi neakivaizdziai MRU. Vaiku neturiu. Labai megstu skaityti taip pat smile.gif ypac istorines, kelioniu, ir apie musulmoniskas salis wub.gif kas cia dar:) Esu muzikante thumbup.gif thumbup.gif O megstu daug ka ir iskylas, ir alucio kartais atsigert, ir i teatra ar kina nueit smile.gif tik vat kad draugai ne Kaune pagrinde tai retenybe buna cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 11, 13:04)
tai as ir siulau kaunietem susitikt tik kad norinciu nera lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As noriu! biggrin.gif esu studente, man 22, siemet baigsiu universiteta tai jau dabar stresuoju ar sekmingai doh.gif megstu beveik viska,keliauti, buti gamtoje, skaityti, seniau labai megau eiti i klubus, bet apsiraminau su situ uzsiemimu,na svarbu kad butu su kuo. Bandau dabar issiskirti su draugu tai truputi sunkus metas man, liudna esu. Visos drauges dinge. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 11, 15:26)
na gerai kaip jau minejau man 23  smile.gif . Dirbu darzelyje aukletoja  mirksiukas.gif ir mokausi neakivaizdziai MRU. Vaiku neturiu. Labai megstu skaityti  taip pat smile.gif ypac istorines, kelioniu, ir apie musulmoniskas salis  wub.gif  kas cia dar:) Esu muzikante thumbup.gif  thumbup.gif  O megstu daug ka ir iskylas, ir alucio kartais atsigert, ir i teatra ar kina nueit smile.gif  tik vat kad draugai ne Kaune pagrinde tai retenybe buna cia  blush2.gif

ir kaip darbas su vaikais? nepavargsti? nes as su vienu kartais vos kojas velku vakare blush2.gif biggrin.gif
rekomenuok kokia knyga apie musulmoniskas salis bigsmile.gif
kokius filmus megsti? as tai siaubo, mistinius labai, kartais lengvo turinio, kaip "Seksas ir miestas", komedijas retkarciais smile.gif

QUOTE(OneLove @ 2010 08 11, 15:28)
As noriu! biggrin.gif  esu studente, man 22, siemet baigsiu universiteta tai jau dabar stresuoju ar sekmingai  doh.gif megstu beveik viska,keliauti, buti gamtoje, skaityti, seniau labai megau eiti i klubus, bet apsiraminau su situ uzsiemimu,na svarbu kad butu su kuo.

Bandau dabar issiskirti su draugu tai truputi sunkus metas man, liudna esu. Visos drauges dinge. verysad.gif

baigsi, tikrai baigsi sekmingai mirksiukas.gif po to kaip gera bus, pamatysi biggrin.gif
ka skaitai papasakok 4u.gif
ir neliudek, viskas bus gerai, matyt ne tas zmogus, nelemta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 08 11, 14:39)
ir kaip darbas su vaikais? nepavargsti? nes as su vienu kartais vos kojas velku vakare blush2.gif  biggrin.gif
kokius filmus megsti? as tai siaubo, mistinius labai, kartais lengvo turinio, kaip "Seksas ir miestas", komedijas retkarciais smile.gif
baigsi, tikrai baigsi sekmingai mirksiukas.gif po to kaip gera bus, pamatysi biggrin.gif

Dabar skaitau Jono Markuno "Zmogaus gyvenimo nesekmiu bei ligu priezastys ir galimybes ju isvengti", man ji labai padeda kai sunku. unsure.gif O filmus tai ir as labai megstu, galetume nueiti i kina visos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2010 08 11, 12:49)
Kadani visos esam nedrasios ir kai kurios galvojam kad kazkas su mumis ne taip ir siaip sunku bendraut, tai reikia susitart kad nekreipsim demesio kad ir kokia keista viena kitai pasirodytume smile.gif Nu cia nusisnekejau bet gal supratot minti smile.gif

Labai priklausau nuo nuotaiku kurios nuolat svyruoja, bet manau jei pataikyciau i geresne tai tikrai ateiciau i susitikima.

Man taip pat budinga nuotaiku kaita...va sia savaite sprendziu dilema tarp noro pabegti i negyvenamaja sala ir noro kazka veikti, kurti, daryti, kad net rankos niezti lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Almatėja @ 2010 08 11, 13:34)
Man 30 dar nėra, bet visuomet širdy jaučiausi + 5 metai, ir bendraut man visada paprasčiau su vyresniais žmonėm (čia ne tik apie vyrus kalba eina  rolleyes.gif)

mano vyras +7 metais vyresnis, taip pat visada buvo idomiau bendrauti su vyresniais zmonemis, bet dabar kazkaip nera svarbu ,nes kai nuotaikoje bunu, esu plepute blush2.gif
Papildyta:
Klomba, aš irgi nuotaikos žmogus. Gal vandens ženklas pagal zodiaką būsit? Blyn, man kartais atrodo, ryte viskas liuks, bet nutinka kažkokia smulkmena, nereikšmingas dalykas, ir galiu visą likusią dieną slankiot kaip žemę pardavus.

kaip apie mane butum parasius...bet as ne vandens, o zemes zenklas- Oziaragis doh.gif
Papildyta:
Dėl kavinukės - turiu keletą, bet juk vasara dabar, ir smagiausia kažkur centriuke lauke pasisėdėti.

arba senamiestyje kur 4u.gif
as dirbu naujamiestyje. ,tad man iki centro ir senamiescio 15 min su auto smile.gif

Almateja, iki keliu dirbi? arba viskas priklauso nuo uzsakymu?

Klomba, kaip pas Tave su laiku po 17 val.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tavo_Mano: 11 rugpjūčio 2010 - 14:30
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 08 11, 14:39)
ir kaip darbas su vaikais? nepavargsti? nes as su vienu kartais vos kojas velku vakare blush2.gif  biggrin.gif

na ne manes vaikai neerzina ir su jais budama atsigaunu 4u.gif taip pakrauna kad galiu kalnus nuversti thumbup.gif thumbup.gif man labai patiko "Geliu kraujas ( cia daugiau romanas) arba " Tik su dukra"(tikra istorija) kai pasiziuri tai vajetau kaip moterims sunku . . Oi su siaubo filmais nedraugauju schmoll.gif o seip daugiau visus na dar fantastiniai man nelabai unsure.gif

baigsi juk 4 metus mokaisi smile.gif tik truputi reikia pasistengti thumbup.gif na o kad liudesys dingtu reikia ka nors gero nuveikt blush2.gif pvz su mumis susitikt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 11, 15:39)
na ne manes vaikai neerzina ir su jais budama atsigaunu 4u.gif  taip pakrauna kad galiu kalnus nuversti thumbup.gif  thumbup.gif  man labai patiko "Geliu kraujas ( cia daugiau romanas) arba " Tik su dukra"(tikra istorija) kai pasiziuri tai vajetau kaip moterims sunku . . Oi su siaubo filmais nedraugauju schmoll.gif  o seip daugiau visus na dar fantastiniai man nelabai  unsure.gif
baigsi juk 4 metus mokaisi smile.gif  tik truputi reikia pasistengti thumbup.gif  na o kad liudesys dingtu reikia ka nors gero nuveikt blush2.gif  pvz su mumis susitikt tongue.gif

Tai sakau lekiam i kina visos. arba i kavinuke kokia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 11, 15:30)
..va sia savaite sprendziu dilema tarp noro pabegti i negyvenamaja sala

Aš paskutinį pusmetį panašiai jaučiuosi...
mano vyras +7 metais vyresnis, taip pat visada buvo idomiau bendrauti su vyresniais zmonemis, bet dabar kazkaip nera svarbu ,nes kai nuotaikoje bunu, esu plepute blush2.gif

Mano vienas geriausių draugų - vyresnis už tėvus rolleyes.gif rolleyes.gif
Almateja, iki keliu dirbi? arba viskas priklauso nuo uzsakymu?
Klomba, kaip pas Tave su laiku po 17 val.?

Nenormuotas mano darbas. Kai laisvesenė būnu, galiu prisitaikyt prie bet kokio laiko. Dabar, pvz., iki pirmadienio neleisiu sau net teliko įsijungt, nes terminai spaudžia.
Bet jūs su Klomba tarkitės, gal pavyks savaitgalį susieiti mirksiukas.gif Orai juk geri, reikia naudotis proga. Jei galėsiu - būtinai prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti