Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(charizsma @ 2010 08 11, 01:06)
o tai fain tada 4u.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

o tai kiek tau?
Atsakyti
o yra kuri +-26 metu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 10, 23:34)
Almateja,klomba darom meeta kam apie 30 ir truputi virs:) tik nezinau koks budas jums priimtinesnis-ar pasisedejimas jaukioje kavinukeje,ar piknikas gamtoje?

Kaip fainai thumbup.gif drinks_cheers.gif Man atrodo, gal pabandom kur mieste susibėgt, vis tokia neįpareigojanti aplinka. Tik pas man bėda - darbas neprognozuojamas, kai užverčia užsakymais, tai aukoju ir savaitagalius, ir draugus... Bet gal kaip nors prisiderinčiau.

QUOTE(klomba @ 2010 08 10, 22:25)
As vilniuj ir man virs 30.
Esu baiksti ir siaip vis atrodo kad kitu nemegiama, nors taip jau visai visai blogai gal nera. Labai noreciau pabendrauti su kuo nors, nors sunku butu su nepazistamais zmonemis, bet gal priversciau save. Gera kai gali issakyti viska ir tiketis kad gal panasiu zmoniu atsiras..

Man panašiai friends.gif Nedrąsu su nepažįstamais žmonės, nepasitikiu savim ir vis ėdu save, ką kiti pagalvos... Apskritai man sunku pačiai pirmą žingsnį žengt, o ką jau kalbėti apie susitikimą su nepažįstamais. Bet gal keliese bus drąsiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ko jūs bijot, taigi nieko tie žmonės jums nepadarys !!!!!
gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 08 11, 09:37)

Yra, 27 m. būsiu biggrin.gif Nors aš kaip 17 jaučiuosi jei-bohu.

Tai čia dabar bus du atskiri meetai - vienas jaunesnių, kitas 30+? Į kurį priimsit? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(klomba @ 2010 08 10, 22:25)
As vilniuj ir man virs 30.
Vis ilisdavau cia i panasias temas, bet labai jaunos visos merginos susirinkdavo, tokios kur labiau tusintis megsta. Turiu problemu su bendravimu, gal labiau psichologiniai dalykai. Esu baiksti ir siaip vis atrodo kad kitu nemegiama, nors taip jau visai visai blogai gal nera. Labai noreciau pabendrauti su kuo nors, nors sunku butu su nepazistamais zmonemis, bet gal priversciau save. Gera kai gali issakyti viska ir tiketis kad gal panasiu zmoniu atsiras..

QUOTE(Almatėja @ 2010 08 11, 09:38)
Kaip fainai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Man atrodo, gal pabandom kur mieste susibėgt, vis tokia neįpareigojanti aplinka. Tik pas man bėda - darbas neprognozuojamas, kai užverčia užsakymais, tai aukoju ir savaitagalius, ir draugus... Bet gal kaip nors prisiderinčiau.
Man panašiai friends.gif Nedrąsu su nepažįstamais žmonės, nepasitikiu savim ir vis ėdu save, ką kiti pagalvos... Apskritai man sunku pačiai pirmą žingsnį žengt, o ką jau kalbėti apie susitikimą su nepažįstamais. Bet gal keliese bus drąsiau  mirksiukas.gif

Man ir nelabai drąsu, nes, deja, nesu super komunikabilus žmogus, nors ir stengiuosi. Bet kai žinosim, kad bent dalis tokios pat, tai gal drąsiau bus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvernight: 11 rugpjūčio 2010 - 09:03
Kaip fainai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Man atrodo, gal pabandom kur mieste susibėgt, vis tokia neįpareigojanti aplinka. Tik pas man bėda - darbas neprognozuojamas, kai užverčia užsakymais, tai aukoju ir savaitagalius, ir draugus... Bet gal kaip nors prisiderinčiau.
Man panašiai friends.gif Nedrąsu su nepažįstamais žmonės, nepasitikiu savim ir vis ėdu save, ką kiti pagalvos... Apskritai man sunku pačiai pirmą žingsnį žengt, o ką jau kalbėti apie susitikimą su nepažįstamais. Bet gal keliese bus drąsiau  mirksiukas.gif

gal turi (galiu TU? ax.gif ) kokia savo megstama kavinuke, nes as jau senokai nebuvau kur viena islekusi doh.gif : tai darbas, tai su savo atzala lotuliukas.gif

Aha, atrodo jums cia as drasi? lotuliukas.gif
Ir siaip iki siol geriausiai susibendraudavau su vyr.lyties atstovais, ir taip visada, man jie geriausi draugai budavo (nekalbam apie kazkokius santykius,isskyrus draugiskus). O kadangi mano vyras pavyduolis nesvetiskas, tai teko atsisakyti tokiu draugysciu doh.gif Tai ir pati nezinau kaip seksis draugiskai plepeti apie viska ir apie nieka tuo paciu su jumis...per ta laika isigyjau kompleksa kad esu uzdara, nesusibendraujanti butybe schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvernight @ 2010 08 11, 10:02)
Yra, 27 m. būsiu  biggrin.gif Nors aš kaip 17 jaučiuosi jei-bohu.

O as juokauju kad man ir iki mirties sirdyje 18 bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkur visos vilnietes dingo g.gif
Atsakyti
o cia jau prie kuriu norisi prisideti 4u.gif 4u.gif galima manau ir prie jaunesniu ir prie vyresniu smile.gif
Atsakyti
o gal yra cia uzsukanciu is Mazeikiu? As pakeiciau gyvenamaja vieta ir cia neturiu net su kuo paplepet, kol MB darbe, o taip kartais norisi moteriskos kompanijos smile.gif man 25. Mielai susidraugauciau ir su vyresnem ir su jaunesnem smile.gif
Atsakyti
Ieskau ir as draugiu kaunieciu 4u.gif
Atsakyti

Kadani visos esam nedrasios ir kai kurios galvojam kad kazkas su mumis ne taip ir siaip sunku bendraut, tai reikia susitart kad nekreipsim demesio kad ir kokia keista viena kitai pasirodytume smile.gif Nu cia nusisnekejau bet gal supratot minti smile.gif

Labai priklausau nuo nuotaiku kurios nuolat svyruoja, bet manau jei pataikyciau i geresne tai tikrai ateiciau i susitikima.
Atsakyti
liuks tema bigsmile.gif
QUOTE(Kiskute @ 2010 08 10, 11:23)
negaliu sakyti, kad neturiu draugiu, turiu, bet kartasi, aki norisi iseiti pasibuti su kuo, ziurek ir nebera nei vienos  verysad.gif

Pas mane panaši situacija ir liūdniausia, kad būtent dabar, kai vasara, atostogos ir laiko smagiam pasibuvimui yra daug unsure.gif
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 08 11, 08:37)

Yra, man 25, aš iš Kauno. Mėgstu važinėt dviračiu, gal atsirastų norinčių mint pedalus kartu? mirksiukas.gif Ir smagiau važiuot būtų, ir keliais žodžiais persimest, jei ne konkrečia tema, tai bent jau į kurią pusę vairą sukt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo igile: 11 rugpjūčio 2010 - 11:57