Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

QUOTE(kuke @ 2010 08 10, 13:29)
Isvis manau kad galime kaunietes kazkuria diena susitikti  smile.gif  tongue.gif  ir tada gal kurios ras bendra kalba, ka manot blush2.gif ? nepykit jei ka kad as cia taip iskart organizuot puolu, bet tokia jau esu mirksiukas.gif

Būtų tikrai įdomu, ateičiau. Nors turiu prisipažinti, kad man visada sunku buvo bendrauti grupėje, dažniausiai lieku klausytojos vietoj. Tete-a-tete kažkaip paprasčiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2010 08 10, 01:32)

as kazkiek panasi esu, labai renkuosi zmones, mane patraukia nuosirdumas, atvirumas, jausmas, kad galiu pasitiket, su kitokiais zmonem tiesiog neina susibendraut man.

Man turbūt panašiai. Yra žmonių, su kuriais nu tiesiog taip lengva bendrauti, kad net stebiesi. Net nežinau pagal kokį čia kriterijų, turbūt su tais, su kuriais nereik kažkuo apsimetinėti, vaidinti ne tą, kuo esi, kurie nežiūri į viską pernelyg rimtai.
Atsakyti
QUOTE(Almatėja @ 2010 08 10, 18:25)
Man netoli 30  blush2.gif Bet esu iš Vilniaus... O jūs? Gal daugiau vilniečių atsiras?  Sorry, kad į kauniečių temą įsibrovėm  ax.gif

Oi velnias, dabar tik pamačiau, kad jūs iš Kauno  doh.gif

as vilniete,man 33
Atsakyti

Man netoli 30  blush2.gif Bet esu iš Vilniaus... O jūs? Gal daugiau vilniečių atsiras?  Sorry, kad į kauniečių temą įsibrovėm  ax.gif

Šiuo metu gyvenu Kaune. Ir man jau greit 40. Norėtūsi rast bendraamžę, tai būtų ir bendraut lengviau. smile.gif
Atsakyti
na tai pabandom paziureti kas sutinka daryti meeta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 10, 20:41)
na tai pabandom paziureti kas sutinka daryti meeta? 4u.gif

as noreciau dalyvauti smile.gif
Atsakyti

As vilniuj ir man virs 30.
Vis ilisdavau cia i panasias temas, bet labai jaunos visos merginos susirinkdavo, tokios kur labiau tusintis megsta. Turiu problemu su bendravimu, gal labiau psichologiniai dalykai. Esu baiksti ir siaip vis atrodo kad kitu nemegiama, nors taip jau visai visai blogai gal nera. Labai noreciau pabendrauti su kuo nors, nors sunku butu su nepazistamais zmonemis, bet gal priversciau save. Gera kai gali issakyti viska ir tiketis kad gal panasiu zmoniu atsiras..
Atsakyti
kas dar noretu? smile.gif prizadam nesikandzioti todel nereikia bijoti
Atsakyti
Almateja,klomba darom meeta kam apie 30 ir truputi virs:) tik nezinau koks budas jums priimtinesnis-ar pasisedejimas jaukioje kavinukeje,ar piknikas gamtoje?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 08 10, 22:04)

as noreciau dalyvauti smile.gif

Maždaug kokio tu amžiaus? smile.gif
Atsakyti
Kaunietes 4u.gif Labai mielai prisijunkciau prie jusu,tik as gan jaunoka,kokio amziaus esat? blush2.gif smagu butu bendraminciu atrast.Na as del draugu stokos negaliu skustis,tureciau skustis del vyriskiu stokos hihihi.gif bet visgi manau linksma su jumi turetu but 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 08 11, 00:41)
Kaunietes 4u.gif  Labai mielai prisijunkciau prie jusu,tik as gan jaunoka,kokio amziaus esat? blush2.gif  smagu butu bendraminciu atrast.Na as del draugu stokos negaliu skustis,tureciau skustis del vyriskiu stokos hihihi.gif bet visgi manau linksma su jumi turetu but 4u.gif

na asmeniskai man 23 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 08 11, 00:44)
na asmeniskai man 23 smile.gif

o tai fain tada 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti